AC banan:Majdnem egyetértünk teljesen !!! Annyi,hogy 10 pont elég a 4 mecsből...ne legyünk telhetetlenek..rómában a Lazio ellen elég az x is :)
Muszáj megnyerni a következő 4 meccset. Ha nem, valószínüleg jövőre sem szoríthatunk a csapatnak valamelyik európai kupában. Ha megnyerjük mind a 4-et, akkor életben tarthatjuk reményeinket és tovább küzdhetünk. Valamint egyetértek solymival hogy véget érhet már ez a pech széria, mert nagyon rossz úgy meccset nézni, hogy az első percekben már 2 gólt kapunk és úgy kell végigizzadni a mérkőzést.Örülök annak hogy visszatért az eltiltásból Locatelli és Romagnoli, illetve kigyógyult DS is.A kezdőcsapattal is egyetértek solymival.Remélem Lapadula és Cutrone is játszani egy keveset. Deulofeunak pedig sok sikert !0-2FORZA MILAN!!!!!!!!
solymi:Na azt nem is néztem csak fejből pötyögtem....de megint mi van Calabriával ??? No mindegy akkor ja DS,Antonelli legyen a széle....
Calabria nincs a keretben. Viszont Abate pihentetése jó ötlet lenne, esetleg DS kezdhetne a helyén és Antonelli a balon, de nem nézem ki Montellából, hogy ezt meghúzná. Zapata játékára szintén nem látok sok esélyt, igaz, hogy király volt a Juve ellen, de nagyon meg is halt a meccs végére, szerintem ő pihenni fog.
Rakuzan:Megint egyetértünk :) Nézhetnénk együtt mecset is :))))
Elméletileg a Digi3 közvetíti majd 15:00-kor a meccsünket.Abatét én is pihentetném holnap, ha DS van olyan állapotban, mindenképp megnézném a jobb oldalon. Bal oldalon természetesen Antonellivel. Én is kíváncsi lennék egy Paletta-Zapata kezdésre, de erre nem sok esélyt látok, nem csak azért, mert a kolumbiai nincs hozzászokva a meccsekhez és elfáradt...hanem Romagnolit szerintem mindenképp játszatnia "kell" Montellának. A kp-ra visszavárom Jacket, remélem visz egy kis stabilitást, kreativitást oda, előtte pedig remélem Deulofeu fog kezdeni. Az Udinese nem olyan veszélyes, mint a Napoli vagy a Juventus (még annyira sem, mint a Torino), de oda kell figyelnünk nagyon a kezdésre. Nagyon fontos lenne a 3 pont, talán visszahozná a csapat önbizalmát és elindulnának a srácok újra felfelé. Győzelmet várok a csapattól, ez az úgymond kötelező meccsekhez tartozik.FORZA MILAN!
Milanka2013:Rakuzan:Megint egyetértünk :) Nézhetnénk együtt mecset is :))))
Elméletileg a Digi3 közvetíti majd 15:00-kor a meccsünket.Abatét én is pihentetném holnap, ha DS van olyan állapotban, mindenképp megnézném a jobb oldalon. Bal oldalon természetesen Antonellivel. Én is kíváncsi lennék egy Paletta-Zapata kezdésre, de erre nem sok esélyt látok, nem csak azért, mert a kolumbiai nincs hozzászokva a meccsekhez és elfáradt...hanem Romagnolit szerintem mindenképp játszatnia "kell" Montellának. A kp-ra visszavárom Jacket, remélem visz egy kis stabilitást, kreativitást oda, előtte pedig remélem Deulofeu fog kezdeni. Az Udinese nem olyan veszélyes, mint a Napoli vagy a Juventus (még annyira sem, mint a Torino), de oda kell figyelnünk nagyon a kezdésre. Nagyon fontos lenne a 3 pont, talán visszahozná a csapat önbizalmát és elindulnának a srácok újra felfelé. Győzelmet várok a csapattól, ez az úgymond kötelező meccsekhez tartozik.FORZA MILAN!
Kroli:Nem tudok róla,de én benne lennék - szerintem jó 5let..plusz azért a személyes beszélgetések során jobban ellehet mélyülni a Milanológiában :)))Milanka2013:Rakuzan:Megint egyetértünk :) Nézhetnénk együtt mecset is :))))
erre reagálva.... ilyen szokott itt lenni? Közös meccsnézés valahol?
Nem tudok róla,de én benne lennék - szerintem jó 5let..plusz azért a személyes beszélgetések során jobban ellehet mélyülni a Milanológiában :)))
KÖzös meccsnézés jó ötlet, én is szívesen cstalakoznék Bp-n belül. :) Amúgy a mai meccsről annyit, jó érzésem van valami miatt a mai meccs előtt, idegenben amgy is győztünk legutóbb az Udinese ellen. De mindenképpen a bajnokság miatt és persze amiatt is mert a legutóbbi két San Siro beli meccsen elvitték mind 3 pontot, GYŐZNÜNK kell ma!!!
milancharlie1899:sajnos pasalicot tartotta a kezdőben Deulofeu kárára....illetve Abate játszik így Antonelli is pad....Nem tudok róla,de én benne lennék - szerintem jó 5let..plusz azért a személyes beszélgetések során jobban ellehet mélyülni a Milanológiában :)))
erre reagálva.... ilyen szokott itt lenni? Közös meccsnézés valahol?KÖzös meccsnézés jó ötlet, én is szívesen cstalakoznék Bp-n belül. :) Amúgy a mai meccsről annyit, jó érzésem van valami miatt a mai meccs előtt, idegenben amgy is győztünk legutóbb az Udinese ellen. De mindenképpen a bajnokság miatt és persze amiatt is mert a legutóbbi két San Siro beli meccsen elvitték mind 3 pontot, GYŐZNÜNK kell ma!!!
Az előttem szólók többségével értek egyet én is. Nálam ez lenne a kezdő: Donnarumma, DS (ha sérült akkor Calabria), Paletta, Romagnoli, Antonelli, Kucka, Locatelli, Bonaventura, Suso, Bacca, Deolufeu.
Forza Milan!!!!
Milanka2013:Mondjuk Gergő cimbid társaságában? :DKroli:Nem tudok róla,de én benne lennék - szerintem jó 5let..plusz azért a személyes beszélgetések során jobban ellehet mélyülni a Milanológiában :)))Milanka2013:Rakuzan:Megint egyetértünk :) Nézhetnénk együtt mecset is :))))
Juhej:Konkrétan a szőke hercegünk ott sincs, (hu de ki nem állhatom ezt az antitálentumot.. ) mivel mindig Kucka-nak kell visszasprintelni, Abate az sétál visszafelé akármi történik.
Egy sima meccset teszünk nehézzé magunknak. Locatellinek lehet pihenni kellene. Pasalicnak meg mennie...abate oldalán meg úgy mennek át megint mintha ott sem lenne.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.