pajaca:Ennyi erővel már az előző meccset is feladhattuk volna.Akkor már lehetett tudni,h a Juventus lesz az ellenfél.
Én személy szerint most a kupát pont leszarnám Montella helyében. Amúgy sincs sok esélyünk továbbjutni sajnos.
A bajnokságban még van egy meccshátrányunk, ha azt 3-ponttal hoznánk még bármi megtörténhet. Inkább a hétvégi meccsett kellene lehozni fixen 3-ponttal.
Ellenben játszattnám az új szerzeményt, meg a padosokat, legyen egy kis meccsrutin a lábukban.
pajaca:Szerintem az olasz kupa inkább jelent utat Európába, mint a bajnokság. (Sajnos még idén is ezt kell mondanom)
Én személy szerint most a kupát pont leszarnám Montella helyében. Amúgy sincs sok esélyünk továbbjutni sajnos.
A bajnokságban még van egy meccshátrányunk, ha azt 3-ponttal hoznánk még bármi megtörténhet. Inkább a hétvégi meccsett kellene lehozni fixen 3-ponttal.
Ellenben játszattnám az új szerzeményt, meg a padosokat, legyen egy kis meccsrutin a lábukban.
Lacinho:Szerintem kényszer pályán vagyunk...a bajnoki szereplésünk biztató,de látjuk tudjuk nehéz lesz megcsípni az utolsó EL helyet is....a kupa a könnyebb,de nem a mostani sorsolásunkkal.....nehéz mindkettő...de mindent megkell tenni,mert vhogy idén elkell vergődjünk európáig.....
Már a toro ellen is mondtam hogy fontosabb lett volna a bajnoki mint a kupameccs. Akkor kellett volna kiesni.Nem kötekedésből de mit vártok? Ha továbbjutunk a Juvén jön valószínű oda vissza egy napoli a döntőben meg egy Inter vagy Róma. Szerintem egyáltalán nem járható út...
pampalini:Ez is lehet egy aspektus !
Szerintem, is nagyon sanszos a két szék között a földön fetrengünk az év végére. Egyszerűen túl vékony a keretünk a kétfronthoz. Addig kellett volna a bajnokságot ütni,amíg az olasz csapatok még állnak Európában. Ott kezdődött,hogy a szuperkupa miatt látványosan leszartuk a bajnokit. És azóta is vergődünk a bajnokságban. És megvagyok győződve arról,hogy a hétvégi vereségben is benne volt,hogy már sokan itt voltak fejben. És ez nem elsősorban a játékosok hibája, szerintem fentről jön ez az ukáz. Főleg,ha esetleg tényleg sanszos a tulajváltás a nyáron. Berlut az érdekli,hogy az ő érája alatt esetleg még jöjjön valami trófea,és erre a kupa a sanszosabb. Azt,meg,hogy emiatt teljesen elúszik a bl sansz,de még lehet,hogy Európa is,azt meg pontlef.ssa... A vételár már fix.
Albigator:Igen talán ez lenne a jó döntés...tudtam hogy nehéz lesz a tavasz,de ez most körvonalazódik igazán,hogy mennyire.....
Szerintem most a bajnokságban sokkal könnyebben meglehet az EL (ugyebár a BL-re sajna szinte semmi esély sincs) amihez, megint elég lehet a 6. hely, mivel a kupagyőztes elég valószínű ki fogja vívni magának a nemzetközi porondon lévő szereplést (Lazio, Fior-nak nem sok esélyt adok a végső győzelemre, Juve, Napoli, Roma, Inter négyesnek viszont meg lesz az 1-5 hely egyike) Így megint a 6. hely lesz az El selejtező, az 5. pedig már a főtábla. Szóval most talán nem kéne olyan komolyan venni a Coppa Italiát, és a bajnokságra kellene teljes erőbedobással koncentrálni, hogy minél jobb pozíciót érjünk el év végén a tabellán.
Rakuzan:
Kicsit értetlenkedve olvasom a hozzászólásokat, fel kéne adni a kupát, fel kéne adni a bajnokságot, elúszott a BL, elúszik az EL...ne legyünk már azért ennyire pesszimisták. :) Persze tudom, csak spekulációk, de egyre jobban játszik a csapat, bízzunk a srácokban.Valóban nem túl mély a keretünk és azért a Napoli után rögtön pár nap után egy elég elszánt Juve ellen játszani tényleg megterhelő, szinte lehetetlen kategória. Azonban biztosan a mi fiataljaink is égnek a vágytól, hogy bebizonyítsák, nem véletlen az a szuperkupa-győzelem, valamint a Napoli elleni meccs után is igyekeznek javítani.Nagyon kíváncsi leszek a holnapi meccsre, a Juve ellen mindig felszívjuk magunkat, ők pedig biztos törleszteni szeretnének nekünk. Én egy nagyon jó meccset várok, azonban ahogy már említették is, ehhez az elejétől 100%-ig ott kell lennünk fejben. A kezdőre is nagyon kíváncsi leszek, bízok 1-2 változtatásban.FORZA MILAN!
Rakuzan:Kicsit másképp látom az "egyre jobban játszik a csapat"-ot. Engem nem vigasztal a "volttartásaacsapatnak" duma. Az elmúlt 5bajnokin 1 győzelem az nem túl acélos. És nem mondom, hogy hitvány volt a játékunk, de pontban ez nem mutatkozik nagyon. Volt egy két meccs ahol nem sok hiányzott hogy több ponttal hagyjuk el a pályát, és véleményem szerint pont ez a nem sok az, ami meglehetett volna, ha nem élvezne ekkora prioritást a kupa, meg a szuperkupa.
Kicsit értetlenkedve olvasom a hozzászólásokat, fel kéne adni a kupát, fel kéne adni a bajnokságot, elúszott a BL, elúszik az EL...ne legyünk már azért ennyire pesszimisták. :) Persze tudom, csak spekulációk, de egyre jobban játszik a csapat, bízzunk a srácokban.Valóban nem túl mély a keretünk és azért a Napoli után rögtön pár nap után egy elég elszánt Juve ellen játszani tényleg megterhelő, szinte lehetetlen kategória. Azonban biztosan a mi fiataljaink is égnek a vágytól, hogy bebizonyítsák, nem véletlen az a szuperkupa-győzelem, valamint a Napoli elleni meccs után is igyekeznek javítani.Nagyon kíváncsi leszek a holnapi meccsre, a Juve ellen mindig felszívjuk magunkat, ők pedig biztos törleszteni szeretnének nekünk. Én egy nagyon jó meccset várok, azonban ahogy már említették is, ehhez az elejétől 100%-ig ott kell lennünk fejben. A kezdőre is nagyon kíváncsi leszek, bízok 1-2 változtatásban.FORZA MILAN!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.