AC banan:Tegnap végig a csapattal edzett már, valószínűleg bevethető lesz ma.
Reméljük megismételjük a csütörtöki eredményt!A kezdőcsapat a szokásos lenne szerintem, azon kívül hogy Romagnoli beteg.Dunna-Abate,Paletta,Gomez,DS-Kuco,Loca,Jack-Suso,Bacca,NiangEsetleg Pasilic , Antonelli , Calabria vagy akár Lapadula is játszhatna egy kicsit.Romagnolira visszatérve, ha tud valaki valamit róla az írja meg.
freakapotamous:AC banan:Tegnap végig a csapattal edzett már, valószínűleg bevethető lesz ma.
Reméljük megismételjük a csütörtöki eredményt!A kezdőcsapat a szokásos lenne szerintem, azon kívül hogy Romagnoli beteg.Dunna-Abate,Paletta,Gomez,DS-Kuco,Loca,Jack-Suso,Bacca,NiangEsetleg Pasilic , Antonelli , Calabria vagy akár Lapadula is játszhatna egy kicsit.Romagnolira visszatérve, ha tud valaki valamit róla az írja meg.
Köszi az infót!
AC banan:freakapotamous:AC banan:Tegnap végig a csapattal edzett már, valószínűleg bevethető lesz ma.
Reméljük megismételjük a csütörtöki eredményt!A kezdőcsapat a szokásos lenne szerintem, azon kívül hogy Romagnoli beteg.Dunna-Abate,Paletta,Gomez,DS-Kuco,Loca,Jack-Suso,Bacca,NiangEsetleg Pasilic , Antonelli , Calabria vagy akár Lapadula is játszhatna egy kicsit.Romagnolira visszatérve, ha tud valaki valamit róla az írja meg.Pláne holnap!
Milanka2013:Érdekes, hogy Abatet eddig még senki sem erőltette balhátvédként. Egyszer őt is ki kéne azon a poszton próbálni.
DS nem játszik sérült...helyén alighanem Calabria kap szerepet ! Elől pedig Jack lesz és nem niang ez is biztos...ha montella nem hülye mert niang kártékony az egész csapatra nézve.... középen Jack helyére pedig 3-an pályázhatnak Pasalic,Sosa,Bertolacci... tulképpen mindegy mert mindhárman ugyan annyit érnek...
T0Mi:Szerintem azért nem próbálta még ki senki bal oldalon, mert a bal lába max csak buszraszállni van.Milanka2013:Érdekes, hogy Abatet eddig még senki sem erőltette balhátvédként. Egyszer őt is ki kéne azon a poszton próbálni.
DS nem játszik sérült...helyén alighanem Calabria kap szerepet ! Elől pedig Jack lesz és nem niang ez is biztos...ha montella nem hülye mert niang kártékony az egész csapatra nézve.... középen Jack helyére pedig 3-an pályázhatnak Pasalic,Sosa,Bertolacci... tulképpen mindegy mert mindhárman ugyan annyit érnek...(Hogy miért? Csak úgy, brahiból...)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.