Stark:Nem akarok károgó lenni, de ha meg is lenne a győzelem (ami nagyon nehéz a jó formában lévő Chievo ellen, főleg idegenben) és feljönnénk a 2. helyre ez akkor is csak ideiglenes állapot, ez a keret, csapat azért még mindig nem odavaló, felesleges szerintem beleélni magunkat (legalábbis egyenlőre) aztán csak megint jön a pofára esés... Persze jól mutatna az a 2. hely, meg örülnék is neki, de hát na...
Nagyon jó lenne nyerni, a Juventus rangadó előtt, ráadásul úgy, hogy egy győzelem esetén, le se merem írni, de a 2.ik helyre jönnénk fel, ugyanannyi ponttal mint a Roma (16)!Lapadula, Locatelli/Sosa remélem élnek a lehetőséggel és nagy tűzzel fognak játszani, ahogyan egy stabil védelemre is szükség lenne. Fegyelmezett játékkal meglehet a győzelem Verona-ban, kellene mint egy falat kenyér.
Albigator:Valóban, ez a keret azért nem a 2. helyre van belőve. De! Ha a téli átigazolási keret (kb. 100 millió euró) minőségi játékosokra lesz elköltve, akkor velük akár ott is maradhatunk a TOP 3-ban. És az sokkal egyszerűbb feladat lenne, mint a 7. - 8. hely környékéről küzdeni magunkat felfelé.Stark:Nem akarok károgó lenni, de ha meg is lenne a győzelem (ami nagyon nehéz a jó formában lévő Chievo ellen, főleg idegenben) és feljönnénk a 2. helyre ez akkor is csak ideiglenes állapot, ez a keret, csapat azért még mindig nem odavaló, felesleges szerintem beleélni magunkat (legalábbis egyenlőre) aztán csak megint jön a pofára esés... Persze jól mutatna az a 2. hely, meg örülnék is neki, de hát na...
Nagyon jó lenne nyerni, a Juventus rangadó előtt, ráadásul úgy, hogy egy győzelem esetén, le se merem írni, de a 2.ik helyre jönnénk fel, ugyanannyi ponttal mint a Roma (16)!Lapadula, Locatelli/Sosa remélem élnek a lehetőséggel és nagy tűzzel fognak játszani, ahogyan egy stabil védelemre is szükség lenne. Fegyelmezett játékkal meglehet a győzelem Verona-ban, kellene mint egy falat kenyér.
Tibo:Inter is bukott, Lazio x-elt. Győzelem esetén a második helyre jönnénk fel! Ötletem sincs mikor állhattunk utoljára ott...
Nagyon fontos mérkőzés. Kulcsfontosságú lenne az élbolyban megmaradni, hisz ez adhatna egy nagy löketet, ami talán kitart januárig.Ha elhoznánk a három pontot, lehetne tényleg bízni az európai szereplésben jövőre.A Chievo nem véletlenül van ott ahol, de nyerni kell akármi áron ma!Fio is x-elt, bukott a Napoli.. és még kitudja milyen eredmények lesznek délután.
HegyalJani:Erős túlzás, hogy bedobás lett volna :) Nyilván szar lövés volt...
Jó kis meccs volt ez így vasárnap estére...0:2-t tippeltem, de egyáltalán nem haragszok a srácokra, hogy 1:3 lett..Az első félidő ugyan kis túlzással felejthető, Kucka gólja az egyeteln említhető történés, de az viszont nagyot szólt.. Nálam a góljától függetlenül is Kucka a meccs embere...Kucka---> "... élő szövet a fémvázon..." :)Hihetetlen a pali.. Csúszik, mászik és olyan ütközéseket kihord lábon, amitől más hónapokig sérültlistán van. Korábban volt néhány gyenge meccse, de tegnap már az igaz Kuckát láthattuk.A második félidő már sokkal jobb volt. a bekapott gól (imerjük el, Birsa szépen eltekerte) ellenére is. Külön örülök annak, hogy Bonaventura is feljavult.. Jól tartotta meg a labdákat, védekezésből is kivette a szerepét és rengeteg szabadrúgást kiharcolt..Niang hozta a formáját..Kabaréba illő megmozdulások, csetlik-botlik a labdába, aztán mikor már mindenki azt várja, hogy lecseréljék, jön egy nagyon szép gól.. Ez Niang..A harmadik gólnál hangosan felnevettem és ezzel biztos voltunk még jó páran :) Magát a helyzetet végül is Bacca harcolta ki magának, de a külsővel megeresztett lövés jó eséllyel bedobásra ment volna.. Nem véletlen, hogy utána már a kolumbia is végigvigyorogta a hátralévő pár perceket.. Ő is tudta, hogy hatalmas mák, de ugye a jó játékosnak van szerencséje..Reméljük ez lendületet és önbizalmat ad a Juve elleni rangadóra.. Az utóbbi néhány mérkőzésen nem igazán meggyőző a zebracsorda, talán most megfoghatók.. De én már egy döntetlennek is örülnék..
milandrukker:HegyalJani:Erős túlzás, hogy bedobás lett volna :) Nyilván szar lövés volt...
Jó kis meccs volt ez így vasárnap estére...0:2-t tippeltem, de egyáltalán nem haragszok a srácokra, hogy 1:3 lett..Az első félidő ugyan kis túlzással felejthető, Kucka gólja az egyeteln említhető történés, de az viszont nagyot szólt.. Nálam a góljától függetlenül is Kucka a meccs embere...Kucka---> "... élő szövet a fémvázon..." :)Hihetetlen a pali.. Csúszik, mászik és olyan ütközéseket kihord lábon, amitől más hónapokig sérültlistán van. Korábban volt néhány gyenge meccse, de tegnap már az igaz Kuckát láthattuk.A második félidő már sokkal jobb volt. a bekapott gól (imerjük el, Birsa szépen eltekerte) ellenére is. Külön örülök annak, hogy Bonaventura is feljavult.. Jól tartotta meg a labdákat, védekezésből is kivette a szerepét és rengeteg szabadrúgást kiharcolt..Niang hozta a formáját..Kabaréba illő megmozdulások, csetlik-botlik a labdába, aztán mikor már mindenki azt várja, hogy lecseréljék, jön egy nagyon szép gól.. Ez Niang..A harmadik gólnál hangosan felnevettem és ezzel biztos voltunk még jó páran :) Magát a helyzetet végül is Bacca harcolta ki magának, de a külsővel megeresztett lövés jó eséllyel bedobásra ment volna.. Nem véletlen, hogy utána már a kolumbia is végigvigyorogta a hátralévő pár perceket.. Ő is tudta, hogy hatalmas mák, de ugye a jó játékosnak van szerencséje..Reméljük ez lendületet és önbizalmat ad a Juve elleni rangadóra.. Az utóbbi néhány mérkőzésen nem igazán meggyőző a zebracsorda, talán most megfoghatók.. De én már egy döntetlennek is örülnék..
mikicmikic:Szerintem viszont egyáltalán nem kérdés, hogy erősíteni kell. Tegnap bebizonyosodott,hogy Lapadula nem tudja Baccát pótolni,bárki, bármit mond, Suso nálam nem Milan-szintű játékos, és az is kiderült már, hogy ha Kucka,Bonaventura, Paletta, vagy Romagnoli kiesik, nincs, aki helyettük ugyanazt a teljesíményt hozza. Kis jóindulattal van egy egész jó kezdőnk,de a cserepad már nagyon karcsú, 11 emberrel meg nem lehet lehozni egy szezont,
Valami van a levegoben. Olvasom az olasz sajtoban a jatekosok nyilatkozatait es ugy erzem kezdenek egy igazi csapatkent elni. Ha nem igy lenne, nem hiszem, hogy ez a fiatal garda ilyen erdemenyket produkalna. A hajtas, az onbizalom nem hianyzott a mostani meccsben sem. Kulon orom, hogy a csapat nagy reszet fiatal olaszok alkotjak.Szamomra az a nagy kerdes, hogy erdemes ezt a csapatot telen egy esetleges nagy bevasarlassal megbolygatni?
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.