Omen:Niang eltiltása (akármennyire is jó idényt fut felkészülési meccseket is nézve) szerintem nem fog nagyon érződni, mivel Bonaventura azon a poszton nyújtott eddig maradandót nálunk, középső középpályásnak átlag alatti (Ő is). Viszont kp-ről kiesett az egyik leghasznosabb emberünk, szóval az érdekes lesz. Pláne ha jól tippelek és Bona feljebb lép egy sorral, mert akkor egyből kettő ember kell középre. Kérdés Mati és Pasalic milyen formában/állapotban van, Sosa tud-e ott elfogadható teljesítményt nyújtani (szerintem egy Bonaventura szintet Ő is tudna ott hozni). Az a baj hogy megint kényszermegoldásokra lesz szükség, mert (megint...) későn állt össze a keret. Gyakorlatilag csak Montolivo mondható fixnek és mellé jó eséllyel két új érkező lesz feltéve a pályára. Hogy így milyen összhang lesz...
Vasárnap este az Udinese csapatát fogadja a Milan. A Napoli elleni vereség után jó lenne ismét nyerni, de Montella eltiltás miatt nem számíthat Kucka és Niang játékára.FORZA MILAN!
gumicsiga:Nekem is tetszett tavaly Mihaval a 4-4-2, de jelen esetben igencsak bajok lennének a kp-n Kuco nélkül. Monti és Sosa? nem hinném, hogy sok támadást akasztana meg középen.
Montella lehet ki fogja próbálni a 4-4-2-es fölállást a csapattal, elöl Lapandula-Bacca,széleken Bonaventura-Suso,KP Montolivo+Mr X.
Én személy szerint örülnék neki, tavaly Miha is ebben a felállásban ért el jobb eredményeket és a keret is erre a legalkalmasabb.
kissheva:Úgy néz ki marad a 4-3-3, a Sky és GdS is ezt a kezdőt prognosztizálja:gumicsiga:Nekem is tetszett tavaly Mihaval a 4-4-2, de jelen esetben igencsak bajok lennének a kp-n Kuco nélkül. Monti és Sosa? nem hinném, hogy sok támadást akasztana meg középen.
Montella lehet ki fogja próbálni a 4-4-2-es fölállást a csapattal, elöl Lapandula-Bacca,széleken Bonaventura-Suso,KP Montolivo+Mr X.
Én személy szerint örülnék neki, tavaly Miha is ebben a felállásban ért el jobb eredményeket és a keret is erre a legalkalmasabb.
freakapotamous:Miért Poli és miért nem Pasalic? De most komolyan.... a srác az angol csapat elleni barátságoson a legjobb volt, míg Poli pályára se lépett..kissheva:Úgy néz ki marad a 4-3-3, a Sky és GdS is ezt a kezdőt prognosztizálja:gumicsiga:Nekem is tetszett tavaly Mihaval a 4-4-2, de jelen esetben igencsak bajok lennének a kp-n Kuco nélkül. Monti és Sosa? nem hinném, hogy sok támadást akasztana meg középen.
loddar:Semmivel. Tulajdonképpen visszatérnek meg nem is :)
Arról lehet olvasni, hogy a "Fossa dei Leoni" szurkolói csoport a mai mérkőzésen visszatér a stadionba! Vki tud erről többet? Hosszú évek, de talán már évtizede is van, hogy ők kivonultak. Hogy, mivel készülnek?
Juhej:Szerintem se ér a mai produkció többet mint egy döntetlen. A szomorú ,hogy 3 meccs 4 pont... de nem is idegesítem magam, mert a pályán a fiúk olyan jól elvannak... szinte az akaratot se látom ,hogy megnyerjük a meccset.
Nem játszunk rosszul? Rossz nézni, ötlettelen semmi...színtelen szagtalan középpálya...ettől meg nyerhetünk ma de ez nagyon kevés
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.