kissheva:
Nem tudom mire ez a felhőtlen optimizmusom - ahogyan írtam a Toro meccs előtt is, hogy nem tudtam elképzelni, azt, hogy ne nyerjünk - ma viszont azt nem tudom elképzelni, hogy kikapjunk Nápolyban. Lehet kicsit túl optimista vagyok, de szerintem ma jók vagyunk minimum egy döntetlenre. Remélem a srácok is így vannak vele :)Forza Milan!!!
Napoli XI: Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Milik, Mertens
Napoli pad: Rafael, Sepe, Strinic, Valdifiori, Maggio, Zielinski, Chiriches, Gabbiadini, L Insigne, Grassi, R Insigne, Laciski
Milan XI: Donnarumma; Abate, Gomez, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang
Milan pad: Diego Lopez, Gabriel, Vangioni, Antonelli, Ely, Calabria, Jose Mauri, Honda, Locatelli, Sosa, Luiz Adriano, Lapadula
Bemutatkozik Gomez, DS megint bal oldalt játszik... Montolivo kezdő, remélem nem lesz átjáróház a kp, bár így könnyen előfordulhat.
kissheva:Teljes mértékben 1-et értek.. Az a baj, hogy "kis csapat" módjára viselkedünk. Idegenbe persze jó az X egy Napoli ellen, de első félidőben az elején (kb 15 percig) voltunk jók, Abate ziccert rontott, azon kívül nem sok közünk volt az 1 félidőhöz, beálltunk védekezni. 2. játékrészben el kellett kezdeni focizni, sikerült is egyenlíteni, de utána megint visszaálltunk, a Napoli beszorított minket, meg is szerezték a vezetést, aztán a bíró elintézte, hogy nehogy megint egyenlítsünk.. Montellát talán még azért is lehetne kritizálni, hogy későn cserélt, de nem ezen múlt. Én se írnám le a csapatot, kicsik ellen kéne jól szerepelni és rendet tenni pár játékos fejében (Niang, Gomez) .
Így hirtelenjében nem is tudom mit írjak. Szerintem egyáltalán nem érdemeltünk vereséget (gondolom sokan nem fognak ezzel egyetérteni), főleg egy Napoli ellen, aki elvileg a Juve első számú kihívója, ráadásul kaptunk 2 igencsak mákos gólt. Pozitívum, hogy 2 gólos hátrányból feltudtunk állni, igaz, nyomás alatt nem tudtuk tartani őket még ekkor sem, ami ennek a csapatnak a nagy hiányossága idén is.Bacca és Bonaventura nagyon eltűnt ezen a meccsen. Niang és Suso akik próbálkoztak a szélén egyéni megoldásokkal, de túl sok segítséget nem kaptak a társaktól így maradt mindig a középre betett labda.A középpályán érződött, hogy Kucka gyengébb napot fogott ki, és nem volt, aki szűrje a támadásokat.Azért úgy gondolom, hogy a bíró sem nekünk kedvezett, főleg a végén. Niangra szerintem eléggé rá volt szállva az első félidei szabálytalansága óta. A napol 3. gólja is onnan indult, hogy Niang ellen nem fújt be egy nem nagy, de egyértelmű faultot. A kiállításával lehet vitatkozni (sárgával nem megyek oda a kapushoz), nem volt ez olyan dolog amire 2. sárgát kéne adni, főleg, hogy Reina rutinosan rá is játszott. Kucka 2. piros lapja meg egyenesen nonszensz, hogy ilyenre odaadja a 2. sárgát. Ennyi erővel szinte minden szabálytalanságra adhatta volna.Szvsz. nem kell elkeseredni, nekünk elsősorban nem a napolit kell megvernünk, azért voltak bíztató momentumok is.
Deeo:Mezőnyben minden meccsen 100 ilyen kontakt van amit le sem fújnak, csak mutatják a játékosnak hogy azért mert hozzád értek nem kell elesni, tessék szépen felállni. Értem én hogy sikk szidni manapság a Milan játékosokat, de ahogy Paletta sem tehetett a 11-esről az előző meccsen, úgy most Niang-ot sem kell (bocsánat, "a féleszű hülyét", amihez külön gratulálok...) a gyenge bíró miatt hibáztatni, akinek totál kicsúszott a kezéből az egész meccs.Le lehetett fújni? Le. Sárgát ért? Lóf*szt.
Imádom ezt a Niang gyereket. Mikor már azt hiszed, hogy na, végre talán a focizni fog és lő egy gyönyörű golt.. gondol egyet a könyvtáros és lerántja a kapust, aki kidobni készül. Lehet persze hogy Reina rájátszott, de ez még nem menti fel ezt a féleszű hülyét.
hodyzoli:A bíróhoz még annyi, azon kívül, hogy Niangra rá volt szálva és Kucka sem érdemelt pirosat, Romagnoli esetében a végén teljesen érthetetlen volt, hogy mi volt a logika a bíró döntésében, így egyébként még jól is jöttünk ki belőle.Deeo:Mezőnyben minden meccsen 100 ilyen kontakt van amit le sem fújnak, csak mutatják a játékosnak hogy azért mert hozzád értek nem kell elesni, tessék szépen felállni. Értem én hogy sikk szidni manapság a Milan játékosokat, de ahogy Paletta sem tehetett a 11-esről az előző meccsen, úgy most Niang-ot sem kell (bocsánat, "a féleszű hülyét", amihez külön gratulálok...) a gyenge bíró miatt hibáztatni, akinek totál kicsúszott a kezéből az egész meccs.Le lehetett fújni? Le. Sárgát ért? Lóf*szt.
Imádom ezt a Niang gyereket. Mikor már azt hiszed, hogy na, végre talán a focizni fog és lő egy gyönyörű golt.. gondol egyet a könyvtáros és lerántja a kapust, aki kidobni készül. Lehet persze hogy Reina rájátszott, de ez még nem menti fel ezt a féleszű hülyét.
kissheva:hodyzoli:A bíróhoz még annyi, azon kívül, hogy Niangra rá volt szálva és Kucka sem érdemelt pirosat, Romagnoli esetében a végén teljesen érthetetlen volt, hogy mi volt a logika a bíró döntésében, így egyébként még jól is jöttünk ki belőle.Deeo:Mezőnyben minden meccsen 100 ilyen kontakt van amit le sem fújnak, csak mutatják a játékosnak hogy azért mert hozzád értek nem kell elesni, tessék szépen felállni. Értem én hogy sikk szidni manapság a Milan játékosokat, de ahogy Paletta sem tehetett a 11-esről az előző meccsen, úgy most Niang-ot sem kell (bocsánat, "a féleszű hülyét", amihez külön gratulálok...) a gyenge bíró miatt hibáztatni, akinek totál kicsúszott a kezéből az egész meccs.Le lehetett fújni? Le. Sárgát ért? Lóf*szt.
Imádom ezt a Niang gyereket. Mikor már azt hiszed, hogy na, végre talán a focizni fog és lő egy gyönyörű golt.. gondol egyet a könyvtáros és lerántja a kapust, aki kidobni készül. Lehet persze hogy Reina rájátszott, de ez még nem menti fel ezt a féleszű hülyét.Ha befújja a tizit, akkor elvileg piros, bár az új szabály szerint ami a 3 csapás eltörlése (11-es, piros lap, eltiltás), hacsak nincs valami feltúnően kemény szabálytalanság. A gólt megadta öngólnak tehát kézzel már a gólvonalon belül ért hozzá. Ennyi erővel akkor a kapusnak is adhatna amikor kiveszi a hálóból a labdát :DItt valószínű max a szándék miatt adott sárgát.
hodyzoli:Deeo:Mezőnyben minden meccsen 100 ilyen kontakt van amit le sem fújnak, csak mutatják a játékosnak hogy azért mert hozzád értek nem kell elesni, tessék szépen felállni. Értem én hogy sikk szidni manapság a Milan játékosokat, de ahogy Paletta sem tehetett a 11-esről az előző meccsen, úgy most Niang-ot sem kell (bocsánat, "a féleszű hülyét", amihez külön gratulálok...) a gyenge bíró miatt hibáztatni, akinek totál kicsúszott a kezéből az egész meccs.Le lehetett fújni? Le. Sárgát ért? Lóf*szt.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.