Dani027:Valami gond van, nem lehet megnézni. Nekem azt Ãrja, hogy: " Sajnos nincs megjelenÃthetÅ‘ bejegyzés..."

Albigator:Lemaradt 3 betű a link végérÅ‘l:Dani027:Valami gond van, nem lehet megnézni. Nekem azt Ãrja, hogy: " Sajnos nincs megjelenÃthetÅ‘ bejegyzés..."
freakapotamous:köszAlbigator:Lemaradt 3 betű a link végérÅ‘l:Dani027:Valami gond van, nem lehet megnézni. Nekem azt Ãrja, hogy: " Sajnos nincs megjelenÃthetÅ‘ bejegyzés..."
http://curvasudungheria.blog.hu/2016/08/21/elkezdodik_minden_idok_talan_legkevesbe_erdekes_szezonja
freakapotamous:De Sciglio helyén Antonelli fog kezdeni.
OFFICIAL XI vs Torino (4-3-3): Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang.
freakapotamous:Úgy néz ki Antonelli kezd DS helyett, aminek én örülök.
OFFICIAL XI vs Torino (4-3-3): Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang.
freakapotamous:Tibo:Suso kb. 100x rosszabb. Bertolacci pedig.... szegény embert az ág is húzza.
Cseréljék már le Montolivot könyörgöm...
Tibo:Na Montolivotol igen ki ment a hajam pont az a kettő eladott labda amit irsz is.Egyik konkrétan a 16os vonalánál megkapja a labdát és adja tovább az ellenfélnek.A másik meg mikor a 16os oldalvonalánál át akarja esernyőzni az ellenfelet hát persze ,h nem jött össze.Egész 2. félidőt a 16osunkon töltötte.Mintha védő lenne.Suso nagyon egylábas a másikkal azt sem tudja mit csináljon.Bertolacci jol elintézte magát csak félő,h Poli lép be mint első számú csere.Pedig Locatelli is lehetne.Na meg majd Sosa gondolom kezdeni fog jövőhéten ahogy Gomez is mert Paletta is ki offolta magát mind a piros lap miatt mind a teljesitményével.Suso helyett meg gondolom a japán fog játszani.Bár megmondom őszintén Bonaventurától is többet vártam.Egyszer indult meg az is 11es lett.Az meg,h igy visszaállunk.....nem is értem.Ha meg azért mert elfáradtunk akkor jövőhéten nagy bajok lesznek Napoliban.
Gyenge volt a spanyol is, de nem éreztem rosszabbnak Montolivonál. (Paletta, Suso, Montolivo a meccs citrom dÃjasai)De kevésbé veszélyes helyen játszik számunkra, mint Montolivo, aki ma is lassÃtott felvétel volt még önmagához képest is és volt vagy 2 olyan eladott labdája hátul, amibÅ‘l simán kaphattunk volna is.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.