Essien:Elvileg mindkettő bevethető, bár Lapadula egy felkészülési meccsen sem játszott a csapattal sérülés miatt, meg a tavalyi szezon állítólag sokat kivett belőle..Jose Sosa illetve Lapadula bevethetőek nem tudni ?
Tibo:Javítom magam.Essien:Elvileg mindkettő bevethető, bár Lapadula egy felkészülési meccsen sem játszott a csapattal sérülés miatt, meg a tavalyi szezon állítólag sokat kivett belőle..Jose Sosa illetve Lapadula bevethetőek nem tudni ?Nem hinném ,hogy bármelyik is kezdő lenne, de a padon ott lesznek szerintem.Viszont rossz hír ,hogy Romagnoli-t még vizsgálják... bár bizakodóak a hírek,de akkor is jelzés értékű.Meglepne, ha nyernénk egyébként én X -re tippelek vagy vereségre :)
Gergő:A Sky erre a kezdőre számít:
Ha a 4-3-3 felállás lesz Montella által vezényelve, akkor a 3 kp kik lesznek ???Bonaventura - Montolivo - Honda, vagy Kucka?
freakapotamous:Megkaptam a választ: Bonaventura - Montolivo - KuckaGergő:A Sky erre a kezdőre számít:
Ha a 4-3-3 felállás lesz Montella által vezényelve, akkor a 3 kp kik lesznek ???Bonaventura - Montolivo - Honda, vagy Kucka?
Probable XI vs Torino (4-3-3): Donnarumma; Abate, Romagnoli, Paletta/Gomez, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang
Gergő:Mondjuk a Gazzetta Bertolaccit teszi a kezdőbe Kucka helyett és Paletta kerül ki győztesen Gomezzel szemben.freakapotamous:Megkaptam a választ: Bonaventura - Montolivo - KuckaGergő:A Sky erre a kezdőre számít:
Probable XI vs Torino (4-3-3): Donnarumma; Abate, Romagnoli, Paletta/Gomez, De Sciglio; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang
hungaria80:Gondolom nem láttad Niangot a balszélen a felkészülési meccseken.. Nem igazán kedvelem a srácot, de most én is őt raknám a kezdőbe.
LA hiába adott 2 gólt a Freiburgnak,hiába hajt,mint az állat,mégis a falábú Niang a nyerő.Pedig de jó lenne elöl LA-Bacca páros...Sosa hol van????Mert ezektől a középpályásoktól mérföldnyire van.../persze pozitiv értelemben/
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.