HegyalJani:Adriano nálunk már nem fog sok lehetőséget kapni, sajnos ezt el kell fogadnunk. Én kicsit félek a Montolivo-Bertolacci cserétől, Berto messze nem tudja azt hozni,amit Monti, mégha utóbbi a Napoli ellen kicsit halványabb is volt.
Juventus-Inter
Fiorentina-Napoli
Empoli-Roma
Ezek a párosÃtások lesznek még ebben a fordulóban..
Az első két meccs megjósolhatatlan, de a Romának sem lesz könnyű dolga.
Itt a lehetőség, hogy pontot, pontokat hozzunk a riválisokon..
Csak a győzelem elfogadható, bár nem lesz könnyű ellenfél a Torino..
Montolivo nem játszhat, helyén minden bizonnyal Bertolacci fog kezdeni..
A védelemben szÃvesen látnám a Romagnoli-Zapata párost..
A csatárokat is meg lehetne kicsit variálni. Balotellinek és Adrianonak mindenképp több lehetőséget kellene adni..
Berka_:Szinte biztos vagyok abban, hogy a Juventus győzni fog.HegyalJani:Adriano nálunk már nem fog sok lehetőséget kapni, sajnos ezt el kell fogadnunk. Én kicsit félek a Montolivo-Bertolacci cserétől, Berto messze nem tudja azt hozni,amit Monti, mégha utóbbi a Napoli ellen kicsit halványabb is volt.
Juventus-Inter
Fiorentina-Napoli
Empoli-Roma
A csatárokat is meg lehetne kicsit variálni. Balotellinek és Adrianonak mindenképp több lehetőséget kellene adni..
Ezzel együtt győzni kell mindenáron, mert akkor az Inter előnye tuti csökkenni fog, ők nem fognak nyerni Torinoban.
T0Mi:Én is félek a Monti-Bertolacci cserétől...de ez van..senki nincs bár ennyi erővel a fiatal csikónkat is bevethetni Misi....Bertot már tudjuk milyen..sajnos.... A juve tuti nyer és szerintem a napoli is viszi firenzéből a 3 pontot....és vmi azt súgja nekem a roma is pont nélkül fog haza battyogni......viszont kicsit félek a mi mecsünktől is.....Janihoz kapcsolódva....lehet én is a Balo-Bacca kettőssel kezdenék most...niang meg majd beszállBerka_:Szinte biztos vagyok abban, hogy a Juventus győzni fog.HegyalJani:Adriano nálunk már nem fog sok lehetőséget kapni, sajnos ezt el kell fogadnunk. Én kicsit félek a Montolivo-Bertolacci cserétől, Berto messze nem tudja azt hozni,amit Monti, mégha utóbbi a Napoli ellen kicsit halványabb is volt.
Juventus-Inter
Fiorentina-Napoli
Empoli-Roma
Ezzel együtt győzni kell mindenáron, mert akkor az Inter előnye tuti csökkenni fog, ők nem fognak nyerni Torinoban.
Milanka2013:A Roma sajnos nyert (El Shaarawy duplájával egyébként,mert ugye ő nekünk nem kell), De semmi baj, nekünk amúgy sem reális cél a dobogó, max. Berlusconi szerint.
Én is félek a Monti-Bertolacci cserétől...de ez van..senki nincs bár ennyi erővel a fiatal csikónkat is bevethetni Misi....Bertot már tudjuk milyen..sajnos.... A juve tuti nyer és szerintem a napoli is viszi firenzéből a 3 pontot....és vmi azt súgja nekem a roma is pont nélkül fog haza battyogni......viszont kicsit félek a mi mecsünktől is.....Janihoz kapcsolódva....lehet én is a Balo-Bacca kettőssel kezdenék most...niang meg majd beszáll
bathkamano:Nincs Montolivo, nincs,aki szervezzen. Az a baj, hogy a kezdő tizenegyünk megvan, de bárki kiesik, már baj van.
Számomra az a meglepő, hogy a félpálya magasságából a védelem próbálja meg szervezni a játékot. Ez nem a középpálya feladata lenne? Bár nehéz labda nélkül szervezni, már pedig a két középső középpályásunk közül egyedül Kucka csinált valamit. Bertolacci nevét talán egyszer ha hallottam a félidő alatt. Emellett Niang is iszonyú gyenge. Eddig védtem őt, de rá kellett jönnöm, hogy semmi fejlődést nem mutat, és nettó emberhátrányt jelent csupán.
Berka_:Azért ha Niang kiesne, nem hullajtanék túl sok könnycseppet.bathkamano:Nincs Montolivo, nincs,aki szervezzen. Az a baj, hogy a kezdő tizenegyünk megvan, de bárki kiesik, már baj van.
Számomra az a meglepő, hogy a félpálya magasságából a védelem próbálja meg szervezni a játékot. Ez nem a középpálya feladata lenne? Bár nehéz labda nélkül szervezni, már pedig a két középső középpályásunk közül egyedül Kucka csinált valamit. Bertolacci nevét talán egyszer ha hallottam a félidő alatt. Emellett Niang is iszonyú gyenge. Eddig védtem őt, de rá kellett jönnöm, hogy semmi fejlődést nem mutat, és nettó emberhátrányt jelent csupán.
Lansky:Érdekes, nekem tetszett Bertolacci játéka és szerintem felváltva mentek előre Kucával. Bertolacci passzai szinte mindig jó helyre mentek...Nem volt ő olyan rossz. Ellenben Niang, Boateng...
Próbáltuk megszerezni a második gólt, amÃg elég idÅ‘nk volt kockáztatni (hogy ha kinyÃlunk egy ellentámadásnál, és emiatt esetleg gólt kapunk, akkor legyen idÅ‘nk visszavenni a vezetést). Most már egyre kevesebb az idÅ‘, Ãgy nem megyünk a második gólért olyan nagyon.
A 4-4-2 elvileg arról szólna, hogy nincs igazi irányÃtó, illetve egy kicsit mindenki az a középpályán. Viszont azzal, hogy most - Montolivo hiányában - csak a két szélsÅ‘ középpályásunk próbálná szervezgetni a játékunkat, eléggé egysÃkúvá válik a futballunk. Érdekes, hogy Kucka mintha többet vállalna az elÅ‘rejátékból, mint Bertolacci.
Tibo:Egy hulladék, ha ezt hozza az edzésen is, most rögtön elzavarnám.
Ez a Boateng mekkora egy nulla, nagyon remélem,hogy nem hosszabbÃtunk vele, bár az is benne van,hogy totál nem a posztján játszott...megint..Örüljünk a három pontnak, mert ez nagy 0 produkció volt.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.