Milanka2013:Kuckának már van egy, a Roma ellen ő egyenlített ki :). De igaz, a San Siróban még nincs gólja.
A roma biztosan izzadni fog a samp ellen a merdák pedig simán megfázhatnak most veronában.....de a legfontosabb,hogy mi begyűjtsük a 3pontot az Udine ellen....Jack pótlása nem lesz egyszerű,de remélem megtudjuk oldani...én abszolúte győzelemre számítok,sőt vmi azt súgja nekem hogy több góllal fogunk nyerni 3-1 v. 4-1 lesz az utóbbi esetében nagyon szeretném ha Bacca rúgna egy mester hármast megérdemelné a krapek és kuco is az első gólját !
Milanka2013:Kuckának már van gólja.. Mégpedig a Roma ellen Ő egyenlített ki.. Ha jól tévedek Honda beadását fejelte a kapuba..
A roma biztosan izzadni fog a samp ellen a merdák pedig simán megfázhatnak most veronában.....de a legfontosabb,hogy mi begyűjtsük a 3pontot az Udine ellen....Jack pótlása nem lesz egyszerű,de remélem megtudjuk oldani...én abszolúte győzelemre számítok,sőt vmi azt súgja nekem hogy több góllal fogunk nyerni 3-1 v. 4-1 lesz az utóbbi esetében nagyon szeretném ha Bacca rúgna egy mester hármast megérdemelné a krapek és kuco is az első gólját !
dzsozy:Pontosan ezt Mihajlovic rontotta el, nem is értem ,hogy a Kucka - Montolivo tengelyt minek bontja meg.. Ha már annyira poszton kívül akar játszatni egy játékost , akkor Bertolacci-t tette volna a szélre... Tök mindegy hol szar... de legalább középen rend lenne.
Bertók László értékelhetetlen produkciót nyújt. Érthetetlen miért kell megbontani a jól működő belső kp-t. Ennek az embernek nincs helye a csapatban. Nem tud védekezni, pontosan passzolni és támadni sem. Nem gyors, nem ügyes, nem erős. A komplett bal oldali támadás-védekezés miatta egy rom. Látható volt ez a gól előtt is, se Kuska se ő nem tudta, h kinek is kellene visszazárnia az üres emberre... Ezt a meccset ez a csapat nem fogja megnyerni.
gumicsiga:Nyugtass meg, hogy a "bal szél" alatt a kispadot érted. Eddig kb 10-szer próbálták megjátszani, a védőjével való párharc eddig 0-10.
A félidőben Bertolacci hlyére kéne behozni Balót, Niangot meg kitenni bal szélre -mondjuk most is ott van- ,mert így z életbe nem lövünk gólt.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.