A Curva Sud koreója azt a momentumot idézte fel, amikor Mark Hateley győztesgólt fejelt Collovatti mellől egy 1984-es derbin:

https://www.facebook.com/politikalauz/
pampalini:
Egy inter verés mindig remek érzés, a körülményektől függetlenül. És lesz.rom,hogy a végeredmény messze nem tükrözi hűen a meccs képét. Akkor is megaláztuk a suttyókat.De,már hallom,hogy Fester le is csapja a magaslabdát a semmilyen téli mercatónkkal kapcsolatban.
Deeo:
Valaki nyakon vágná azt a szőke japánt 10-esben, hogy ezt szeretnénk látni tőled minden meccsen, te tróger? :)De jó volt ma felkelni egy ilyen után! Mennyire kellett ez!Egyébként pont az inter 11-es előtt mondtam haveromnak, hogyha ezt a gyenge intert nem verjük meg, akkor ideges leszek. Nem is értem. Nem vonva le saját érdemünket a meccsből, de valami káprázat szar volt az amit előadtak. Simán odapasszolták hozzánk a labdát a támadásukban, vagy éppen az oldalvonalon kívülre. Perisic lövései meg a kabaré szintet nem ütötték meg. Nem lehetett könnyű tegnap interesnek lenni, ha mi ezt adtuk volna elő, tuti törik valami a szobában.Ahogy előttem írták, ezt a lendületet kell megőriznünk a továbbiakban, mert ilyenkor szokott az lenni, hogy egy jó meccs után érthetetlen fordulat következik és közünk nem lesz a következőhöz. Nagyon remélem hogy szerdán már nem ez lesz.
Kroli:Ha csak minden meccsen annyit játszunk, amennyi kell a győzelemhez, akkor nem fog érdekelni, hogy pl. egy Carpi ellen nézhetetlen a meccs.Deeo:
Valaki nyakon vágná azt a szőke japánt 10-esben, hogy ezt szeretnénk látni tőled minden meccsen, te tróger? :)De jó volt ma felkelni egy ilyen után! Mennyire kellett ez!Egyébként pont az inter 11-es előtt mondtam haveromnak, hogyha ezt a gyenge intert nem verjük meg, akkor ideges leszek. Nem is értem. Nem vonva le saját érdemünket a meccsből, de valami káprázat szar volt az amit előadtak. Simán odapasszolták hozzánk a labdát a támadásukban, vagy éppen az oldalvonalon kívülre. Perisic lövései meg a kabaré szintet nem ütötték meg. Nem lehetett könnyű tegnap interesnek lenni, ha mi ezt adtuk volna elő, tuti törik valami a szobában.Ahogy előttem írták, ezt a lendületet kell megőriznünk a továbbiakban, mert ilyenkor szokott az lenni, hogy egy jó meccs után érthetetlen fordulat következik és közünk nem lesz a következőhöz. Nagyon remélem hogy szerdán már nem ez lesz.
Ez most egyébként szinte bárkire igaz lehet, sokan játszanak a tudásuk alatt rendszeresen. Montolivo-t emelném ki, hihetetlen mód érzi a passzsávokat, nagyon tud olvasni. Kucka, ha végig ilyen mentalitással játszik majd, mint eddig tette, akkor nagy kedvencem lesz Gattuso fanként .... :) Szerencsére, az ő teljesítménye ráadásul stabil.
gumicsiga:szerintem csak azért érzed gyengébbnek a jobb oldalt, mivel bal szélen játszik a csapat talán legjobb játékosa, Jack :D
Ilyenkor jó fent lenni a fellegekben,de ez a meccs is,mint sok másik megmutatta,hogy a társaságnál fejben vannak a legnagyobb problémák.
Még mindig úgy tartom,hogy a jobb oldalunk aránytalanul gyenge a csapat többi részéhez képest, de ezen a meccsen tudta a csapat ezt kompenzálni.
Kucka fantasztikusan játszott, nálam Alex és Jack voltak még kiemelkedőek, a többiek tették a dolgukat.
bundy78:Szívemből szóltál.... de azt fel nem foghatom...ha tud olyan labdát beadni mint baccának amit belőtt és gól is tud rúgni igaz pattanóból.....akkor hogy a retekbe lehet,hogy képtelen a felé rúgott labdákat levenni és lepasszolni....a cselezésről nem beszélek,mert azt meg úgy nyomja mint gyerekkoromban a dühöngőben a téren a cigánysrácok farmerban,makkos cipőben...... vicc a pali....nem tudok rajta szó nélkül elmenni.....
"Niang azért kicsit a bögyömbe van,no de hogyan bánthatnék olyan játékost aki ad egy briliáns gólpaszt és rúg egy gólt......"
Folyamatosan szidtam a meccs alatt,állandóan azért imádkoztam,hogy Mihály le kapja végre a "labdatemetőt";aztán jött a gólpassz,majd a gól,úgyhogy ittam még egy sört és befogtam a számat!:)))))
A viccet félretéve;nem voltam tőle elájulva,folyamatosan megakadt rajta a támadás,elhagyta a labdákat,feleslegesen agresszív volt,egy igazi "labdatemető".
MILAN – INTER 3-0
Időpont: 2016.01.31. 20:45
Helyszín: Stadio San Siro, Milánó
Játékvezető: Damato
Gólszerzők: Alex (36.), Bacca (73.), Niang (77.)
Sárga lapok: Alex, Kucka, Balotelli ill. Jovetic
>> KEZDŐCSAPATOK:
MILAN: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Honda (Boateng 89.), Kucka, Montolivo, Bonaventura; Niang (Balotelli 79.), Bacca (Bertolacci 85.).
Cserék: Abbiati, Livieri, De Sciglio, Calabria, Simic, Zapata, José Mauri, Poli, Menez.
INTER: Handanovic; Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus; Ljajic (Alex Telles 87.), Medel, Brozovic, Perisic (Felipe Melo 77.); Jovetic (Icardi 64.), Eder.
Cserék: Carrizo, Berni, Kondogbia, Palacio, Gnoukouri, D’Ambrosio, Nagatomo, Manaj.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.