HegyalJani:
Több szurkolótárs jót nevetett rajtam, mikor a múlthéten azt mertem mondani a Fiorentina meccs előtt, hogy biztos vagyok a győzelemben..
Nos, most feleannyira sem vagyok biztos.. Sőt!!! Nehezebb meccsre számítok, mint a lilák ellen.. Igazából azon sem lepődnék meg, ha nem nyernénk..
Nem mondok új dolgot azzal, hogy egész jó kis csapat lett ez az Empoli.. És ahogy Omen is írta, idén ezekkel a kötelező győzelmekkel igencsak meggyűlik a bajunk.. Nem is tudom jelen helyzetben, egy Empoli elleni idegenbeli mérkőzést, lehet-e úgy kezelni, hogy kötelező győzelem..?!
Mindezekből kiindulva egy keserves, nehezem megszerzett egy gólos győzelemnek is nagyon tudnék örülni..És akkor lenne csak igazán értékes a Fio elleni győzelem..
HegyalJani:Szerintem vízválasztó meccs lesz.
Több szurkolótárs jót nevetett rajtam, mikor a múlthéten azt mertem mondani a Fiorentina meccs előtt, hogy biztos vagyok a győzelemben..
Nos, most feleannyira sem vagyok biztos.. Sőt!!! Nehezebb meccsre számítok, mint a lilák ellen.. Igazából azon sem lepődnék meg, ha nem nyernénk..
Nem mondok új dolgot azzal, hogy egész jó kis csapat lett ez az Empoli.. És ahogy Omen is írta, idén ezekkel a kötelező győzelmekkel igencsak meggyűlik a bajunk.. Nem is tudom jelen helyzetben, egy Empoli elleni idegenbeli mérkőzést, lehet-e úgy kezelni, hogy kötelező győzelem..?!
Mindezekből kiindulva egy keserves, nehezem megszerzett egy gólos győzelemnek is nagyon tudnék örülni..És akkor lenne csak igazán értékes a Fio elleni győzelem..
bathkamano:Jogos felvetés... :)
Mi a tökömnek van az asszisztens a kapu mellett, ha 5 méterről nem vesz észre egy teljesen egyértelmű kezezést?
bundy78:Nekem Bertolacciról mindig az ugrik be, hogy ha már ennyit fizettünk érte játszon, ne veszítsen sokat az árából... majd nyáron megpróbáljuk elpasszolni 12-15 milláért
Nekem már csak azt magyarázza el valaki,hogy ebben a Bertolacci gyerekben mi van,hogy 20 milliót ér?Bűn rossz,súlytalan,gyenge,technikailag képzetlen;csak szabálytalankodni tud.Sokkal inkább egy Kucka kezdjen helyette,ő legalább hoz egy stabil középszart.
Niangról meg ne is beszéljünk,egy igazi béna kacsa;LA klasszisokkal jobb nála és nem ő kezd.
Igazából nem akarom Mihály nyakába varrni ezt a meccset,mert a játékosok voltak szarok,de annyiban hibás,hogy ezt a Bertolacci,Niang,Abate hármast elfelejthetné már igazán;Calabria simán lehozná a szőke olasz teljesítményét,Niang helyett bőven jobb lenne az LA-Balo kettőst váltogatni,Bertolacci helyett meg a takarító vagy a szertáros is jobb lenne...
HegyalJani:Olvasgatva a kommenteket veled értek egyet a legjobban... Mindenki tudta,hogy az empoli otthon jó bárki ellen képes győzni..innen nézve kicsit sem vagyok szomorú az egy pont végett...ráadásul ha az nem épp jó játékkal jött össze.
Nagyjából azt hozta a meccs, amire számítani lehetett..
Tudtuk, hogy jó csapat az Empoli, pláne hazai pályán..
Nagyon régi probléma, hogy a pontrúgásokat nem tudjuk levédekezni, tegnap is két gólt kaptunk ilyen szituációból, és ugye volt egy les gól is..
Ami még probléma, hogy Baccán és Jacken kívül nincs olyan játékosunk, aki veszélyes lenne az ellenfél kapujára..
Niang No Comment kategória, Bertolacci nulla kapura lövés, Montolivonak remek a mezőnymunkája, de teljesen veszélytelen kapura ami az ő posztján nagy luxus, Honda szintén teljesen veszélytelen.. Utóbbi két játékosról tudjuk, hogy jók a távoli lövései, de még csak meg sem fordul a fejükben, hogy próbálkozzanak..Montolivonak van már idén gólja? Nem rémlik..
Többször megnézve az Empoli első gólját, egyértelmű hogy igencsak benne van Donnarumma.. Azzal, hogy teljesen feleslegesen kifutott a kapuból, felkínálta a lehetőséget, hogy mellette vagy a lábai között el tudják lőni a labdát.. Ha a gólvonalon marad, még csak kapura lövés sincs, mert a védő már kifelé szorította.. Ehhez kell a rutin, hogy tudja mikor kell kifutni, és mikor jobb ha marad a kapuban.. Persze a gól előtti védekezésről (vagyis annak hiányáról) is lehetne kisregényt írni..
gumicsiga:Alig tudtuk megtartani a labdát, és nem gyenge a kp? Már meg ne haragudj, de ez a kp, pláne a tegnapi egy nagy nulla. Kb beálltunk bekkelni egy kis csapat otthonában(akik megették a középpályánkat. A Kp mind védekezésben, mind támadásban kb nullát nyújtott. Monti volt aki védekezésben nyújtott valamit, de előre ő is gyenge. Annyiban értünk egyet, hogy, ahogy írod ezen a meccsen ismét jelentkeztek a védelmi hiányosságaink is. Romagnolinak gyenge meccse volt, ahogy a két szélső védőnknek is, Én Alexel elégedett voltam, sőt szerintem Zapata sem játszott rosszul.Bacca sem volt most túl jó(a gólját leszámítva), Niang katasztrófa ezen a szinten. Helyette Balot látva, én is inkább Adrianot játszatnám.
2 gólnak elégnek kell lennie egy ilyen "kis"csapat ellen. A védelemtől fölfelé sincs minden rendben, de jelenleg a támadó szekció a csapat erősebbik része, mivel két KP játszik egyszerre és az egyik ált. Montolivo én a középpályát se mondanám annyira gyengének.
Így három év után sikerült visszatérni oda a kezdeti problémákra, megint a"lyukas védelem" miatt veszítünk pontokat.
A 2012-13-as idényünk végig erről szólt. Kapushibák, védelmi hibák és a játékos hiánya,aki szervezi a védelmet.
Donnarumma egy roppant tehetséges kapus,de szvsz még Lopeznek kéne védenie, mert így nagyon drága árat fogunk fizetni a fiatal olasz rutinjáért.
Ez már évek óta körvonalazódik,de sztem most lett a legjobban érezhető, nem lenne szabad nekikezdeni a bajnokság második felének egy klasszis szélső nélkül.
A védelembe is kellett volna igazolnunk Ranocchia,Caceres egyiküknek már nálunk kéne játszania, mert ennek az idénynek is az lesz a mérlege,hogy 1 jó meccs aztán két katasztrófa..
Nálam röviden összefoglalva, 1 szép gól, néhány ajtó-ablak helyzet, aztán megint egy védelmi hiba, kapus bizonytalanság és futhattunk az eredmény után.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.