Én idevenném Calabriát is, borzalom amit művelt tegnap. Volt hogy előrement és Susoval szépen el is vesztették a labdát, aztán rohangászott a középcsatár!!! helyén a labda után, amiből szépen le is indítottak minket az Ő helyén és csak Abbiati védésének volt köszönhető, hogy abból nem kaptunk gólt. És előtte volt egy hasonló szituáció, ahol szintén elől bohóckodott és bejátszották a helyére a labdát, majd végigvitték helyzetig. Aztán a második félidőre DS is kivitelezte a "hogyan ne játszunk szélső védőt", pedig az elsőben Ő nem volt rossz. Zapata végig kutyaütő volt, Mexes mindenhová passzolt szinte csak emberhez nem (viszont tudott 15-20 méterrel hosszabb labdákat adni a szükségesnél). Szóval a védelem a szánalom és katasztrófa között mozgott valahol. Középpályán Mauri akart-halytott, Poli kb. ugyanez, de mindketten nagy hibaszázalékkal játszottak, tényleg kb. olasz kis csapat szint mindkettő, bár Poli passza az első gól előtt szép volt, talán padra vészcserének jó lehet. Nocerinon én a meccshiányt láttam, legalább a kapu elé odaért, de ott mindig rossz döntéseket hozott, mezőnyben meg megjátszhatatlan volt, szóval nem erőltetném. Nekem Ő kevés ide, akkor inkább jöjjön helyette Boateng.
Honda a teljes csőd, körülményes, egyszerűen lassan gondolkodik és cselekszik. Most pedig hogy van helyette Balotelli és Bonaventura szabadrúgás lövőnek már tényleg semmi haszna. Suso meg egyszerűen egy vicc. Semmi mást nem tud mint hogy jobbról elindul befelé és annyit tol a labdán hogy úgy érezze lövőhelyzetben van, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem. Kiszámítható, mert ennyit tud és slussz.
Abbiati és L. Adriano volt az a két játékos a kezdőből, aki megérdemli ezt a mezt. Annak meg örüljünk, hogy a 3 csereember megnyerte a meccset, mert ez csúnyán is végződhetett volna, ha csak a kezdőkön múlik.
Oké, sok a sérült, de ez a keret nagyon vékony, ekkora rotálást nem bír el, mert nincs minőség a padon. Elvileg bajnokság+kupára elégnek kéne lennie, de tényleg csak sérülések nélkül.
Elküldve: 2015.12.02. 11:38
#