HegyalJani:Pedig úgy emlékszem még TIM-en mondta a kommentátor ,hogy adják hétfőn a meccset,erre most megint nézhetjük neten..
http://www.stopstream.me/1-football.html
Mivel úgy tűnik egyik magyar TV-adó sem közvetÃti a kupameccsünket, itt majd lehet online követni..
kovacsm:Lanzafame??? Nem ő játszott a Honvédban pár éve?
A hivatalos kezdők:
MILAN: D. Lopez; De Sciglio, Ely, Romagnoli, Antonelli; Bonaventura, De Jong, Bertolacci; Honda; Adriano, Bacca.
PERUGIA: Rosati; Del Prete, Volta, Mancini, Rossi; Rizzo, Salifu; Fabinho, Di Carmine, Lanzafame; Ardemagni.
Bendy87:Úgy tudom, hogy igen, ő az.kovacsm:Lanzafame??? Nem ő játszott a Honvédban pár éve?
A hivatalos kezdők:
MILAN: D. Lopez; De Sciglio, Ely, Romagnoli, Antonelli; Bonaventura, De Jong, Bertolacci; Honda; Adriano, Bacca.
PERUGIA: Rosati; Del Prete, Volta, Mancini, Rossi; Rizzo, Salifu; Fabinho, Di Carmine, Lanzafame; Ardemagni.
Blåvitt:Igen, igaz, hogy Perugia, meg Olasz-kupa, de az egyértelműen látszik, hogy ez már nem az a csapat, ami a tavalyi volt...
Oké, hogy másodosztályú csapat, de eddig nagyon tetszik amit látok, van támadójáték, van ötlet...
bathkamano:Bertolacci a legjobb középpályásunk. Piszok jó, hogy ő és Romagnoli itt vannak és piszok jó, hogy nincsenek Rómában.
A 20. percben kapcsolódtam, be a meccsbe. Akkor egy pár percig csak a középpályán folyt a játék. Nagyon szembetűnő volt, hogy a középpályásaink mennyire bizonytalanok, ötlettelenek, semmi váratlant nem tudtak húzni. Aztán ahogy egyre többször jutott el a támadókig a labda kiderült, hogy a Bacca, L. Adriano páros nagyon jó vétel volt. Sajnos Bertolacciban egyenlőre semmi fantáziát nem látok. Remélem rám cáfol majd.Ja és Romagnoli is jó vételnek tűnik. Ahogy Ely is meggyőzött.
dreid:Szeritem elég baj az, h ő a legjobb.bathkamano:Bertolacci a legjobb középpályásunk. Piszok jó, hogy ő és Romagnoli itt vannak és piszok jó, hogy nincsenek Rómában.
A 20. percben kapcsolódtam, be a meccsbe. Akkor egy pár percig csak a középpályán folyt a játék. Nagyon szembetűnő volt, hogy a középpályásaink mennyire bizonytalanok, ötlettelenek, semmi váratlant nem tudtak húzni. Aztán ahogy egyre többször jutott el a támadókig a labda kiderült, hogy a Bacca, L. Adriano páros nagyon jó vétel volt. Sajnos Bertolacciban egyenlőre semmi fantáziát nem látok. Remélem rám cáfol majd.Ja és Romagnoli is jó vételnek tűnik. Ahogy Ely is meggyőzött.
kovacsm:Jól tudod Å‘ volt,sÅ‘t többszÅ‘r meg is emlÃtették az olasz szpÃkerek és marco rossi-t is......Bendy87:Úgy tudom, hogy igen, Å‘ az.kovacsm:Lanzafame??? Nem Å‘ játszott a Honvédban pár éve?
A hivatalos kezdők:
Omen:Nekem Bertolacci 7-ese kissé erős...nem tudom én nem láttam,látom ennyire jónak...lehet az elvárásom más egy kp-tól nem tudom.....
A milannews.it itt máris kiosztotta az osztályzatokat.
http://www.milannews.it/le-pagelle/pagelle-honda-segna-e-fa-l-assist-per-uno-scatenato-luiz-adriano-ely-e-un-muro-dietro-184801
Ely, Bertolacci, Honda és Luiz Adriano kapott 7-es osztályzatot.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.