Szombat 20:45-kor a Hellast fogadjuk. Sok mindent nem lehet mondani a találkozóról, nyerni kell, de nem lesz egyszerű.
FORZA MILAN!

Szombat 20:45-kor a Hellast fogadjuk. Sok mindent nem lehet mondani a találkozóról, nyerni kell, de nem lesz egyszerű.
FORZA MILAN!
gumicsiga:Én is ebben reménykedem. És a whoscored.com ezt is jósolja holnapra: Diego Lopez - Bonera, Alex, Paletta, Antonelli - Bonaventura, van Ginkel, Poli - Cerci, Destro, Menez.
Remélem Cerci-Bonaventura-Destro-Menez négyes kezdeni fog a meccsen.
solymi:Ha ez az összeállÃtás 4-5-1 igazából akkor tetszik - magyarán Cerci,Menez visszajár védekezni a kp-ra és labdát szerezni... mondjuk irányÃtó nélkül ez elég halott...de ugye az a keretben sincs egyáltalán...ez esetben esetleg Jack kaphatná a pálcát meg tán még a legjobban passzoló és látó játékosunk...fut is hajt is.... hm... adjuk neki most a kapitányi szalagot..szerintem simán rászolgált...fÅ‘leg úgy hogy elötte kiken volt már a szalag....gumicsiga:Én is ebben reménykedem. És a whoscored.com ezt is jósolja holnapra: Diego Lopez - Bonera, Alex, Paletta, Antonelli - Bonaventura, van Ginkel, Poli - Cerci, Destro, Menez.
Visszatérnénk a 4-3-3hoz, de legalább megúsznánk a ghánai verőlegényeink játékát és freakapotamous is leülhetne a meccs elé. :D
Milanka2013:Szerintem is Bonaventura lenne a legméltóbb rá, de ez a kérdés tárgytalan, mert Bonera egészséges, szóval majdnem biztos, hogy a legendánké lesz a karszalag... :D
Ha ez az összeállÃtás 4-5-1 igazából akkor tetszik - magyarán Cerci,Menez visszajár védekezni a kp-ra és labdát szerezni... mondjuk irányÃtó nélkül ez elég halott...de ugye az a keretben sincs egyáltalán...ez esetben esetleg Jack kaphatná a pálcát meg tán még a legjobban passzoló és látó játékosunk...fut is hajt is.... hm... adjuk neki most a kapitányi szalagot..szerintem simán rászolgált...fÅ‘leg úgy hogy elötte kiken volt már a szalag....
solymi:Jó lenne :)gumicsiga:Én is ebben reménykedem. És a whoscored.com ezt is jósolja holnapra: Diego Lopez - Bonera, Alex, Paletta, Antonelli - Bonaventura, van Ginkel, Poli - Cerci, Destro, Menez.
Visszatérnénk a 4-3-3hoz, de legalább megúsznánk a ghánai verőlegényeink játékát és freakapotamous is leülhetne a meccs elé. :D
12majom:Egyszerűen hihetetlen, hogy Mexes még felhúzhatja magára a Milan-mezt! Ez is mutatja, mi ma a helyzet a csapatnál.Bendy87:mexes...érthetetlen számomra. bocchetti meg ül a padon, pedig szerintem jól teljesÃt. muntari meg...
Hivatalos kezdő: (4-3-1-2): Lopez; Bonera, Mexes, Paletta, Antonelli; Poli, Muntari, Bonaventura; Menez, Cerci, Pazzini.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.