mikicmikic:Hát tud meg hogy Maldini is megtette amikor a Roma a San Siroba megverte a Milant és a nézők fütyülni kezdtek a meccs végén ,akkor a Capitano bement kb. a pálya közepére és csendre intette a nézőket és azonnal síri csend lett ezt soha nem fogom elfelejteni ,akkora tekintélye volt.
Kivancsi vagyok Pippo cserepadra meri tenni Menezt, miutan vegig buffogta az Empoli meccset es nemcsak. Nem emleksZem hogy a regi szenatorok kozol barki is megengedte volna maganak, hogy a San Siroba kiintegessen a nezoknek. Menez megtette.
bubu971::))) Egész idényt edző nélkül nyomjuk...lehet edzés nélkül is....Essien:hidd el edző nélkül fogjuk játszani :)
ilyen meccseket, edző nélkül is hozni kéne
..
freakapotamous:Ó! Menezre nem kezdőként számít a mester? Jó hír, így talán a csapatjáték jobban előtérbe kerül.
A Gazzetta szerint így kezdhetnek a csapatok. Megjegyzik, hogy Cerci hátrébb is léphet és akkor a csapat átválthat a már többször használt, karácsonyfa alakzatra.
12majom:Könnyen lehet, hogy Bocchetti fog kezdeni mivel Alex kisebb sérüléssel bajlódik, amúgy vészesen fogynak a bevethető védőink hiszen Albertazzi is megsérült tegnap. Így holnap 4 primavera játékos is ott lesz a padon, két kapus: Gori és Donnarumma valamint 2 védő Felicioli és De Santis.
ez nekem nagyon szinpatikus, bár egy megjegyzés: idhoztuk Bocchetit is, hogy ne játszon. nekem alex eddig nem sokat bizonyított, szívesebben nézném az olaszt helyette...Honda meg most tart ott, hogy vagy mutat valamit vagy el is felejteném. eddig jött folyamatosan, hgoy nem a "saját" posztján játszik. tessék, most lehet villantani!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.