Milanka2013:Mi nem tetszik? :D Szerintem én se dícsértem a fiúkat, sőt :D
Bendy miről beszélsz ????? Te ezt a mecset nézed ??? Vakon vagyunk,azt se tudjuk hol a labda.....mák hogy vezetünk,sajnos :( A tököm kivan már ezzel a semmilyen játékkal és tetszik nem tetszik Pippo képtelen érdemben belenyúkálni a mecseinkbe.... Hányok már tőle,hogy egy torino is majmot csinál belőlünk.....BAKKER ez a MILAN,sokan nem tudják milyen mezt vettek fel !!!! Ebből megint zacsi lesz tutira..... és nem a kiállítás végett....
freakapotamous:Ménez kiharcolt egy 11-est és belőtte, Bonaventura kiharcolt 4 szabadrúgást, Mexésnek több remek szerelése és belépője volt, mint a többi védőnek együttvéve.
Halkan jegyzem meg, hogy Niang semmivel sem csinál kevesebett mint Shaarawy idén, bár tudom, hogy ez enm nagy érdem.Amúgy Bonaventura mivel jobb ma mint Niang? Komolyan kiváncsi vagyok. Vagy miért csak őt szidjuk, bárki másnak volt ma értelmes megmozdulása? (Lopezt nem ér mondani)
freakapotamous:Egyetértek!!
Halkan jegyzem meg, hogy Niang semmivel sem csinál kevesebett mint Shaarawy idén, bár tudom, hogy ez enm nagy érdem.Amúgy Bonaventura mivel jobb ma mint Niang? Komolyan kiváncsi vagyok. Vagy miért csak őt szidjuk, bárki másnak volt ma értelmes megmozdulása? (Lopezt nem ér mondani)
freakapotamous:Szerintem sem kene mindig Niang-ot megtalalni. Csoro megint megszivta a De Sciglio kiallitasaval mert Ot hoztak le. Ha elmegy en sajnalni fogom mert van benne potencial. De Sciglio mostmar tenyleg elmehet akarhova csak ne maradjon itt. Mexes meg a mai teljesitmenyevel raveszi a vezetoseget hogy hosszabitsanak vele. :)
Anselmo:A 11-es előtt Niang adott szinte gólpasszt Meneznek, volt egy szép betörése, ami gyakorlatilag az egyetlen váratlan húzás volt az egész csapattól ma. Az, meg hogy egy védőt megdícsérsz ilyen első félidő után egyenesen vicc. Pl. Quagliarella ziccerénél Mexes valahol méterekre szotyizott és nem ez volt az egyetlen eset amikor simán átjátszották a két belső védőnket.freakapotamous:Ménez kiharcolt egy 11-est és belőtte, Bonaventura kiharcolt 4 szabadrúgást, Mexésnek több remek szerelése és belépője volt, mint a többi védőnek együttvéve.
dzso.80:Én is egyetértek kiegészítve azzal, hogy Niangnak folyamatosan vissza kellett lépnie Darmiannal, mivel DS úgy ahogy van egy szerencsétlenség volt. Amikor a keze beragadt Darmian alá, akkor miért neki kellett ott lennie egyáltalán? Nem játszott húú de nagyot, de a 11-es előtt Ő tette oda Meneznek a labdát, volt egy gyönyörű csele és egy egész jó lövése utána és kisegítette DS-t folyamatosan. Sokkal rosszabb teljesítmények voltak nála.freakapotamous:Egyetértek!!
freakapotamous:szerintem azert szidjuk/szidjak Niangot tobben, mert annyira akartak itt sokan ot a kezdobe, hogy nehanyan kezdtek elgondolkodni vajon mi vagyunk e vakok! lehet h van potencial benne, meg fiatal, meg szep hosszu fiu, meg eros meg minden, de az biztos , hogy nem itt lesz belole jo focista, neki sem eri meg itt maradni, rohogteti magat is!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.