Rosszul kezdtük az évet, de Torinóban javíthatunk. Az ellenfél szerencsére nem a Juve lesz, így akár három ponttal is feledtethetik a fiúk a Sassuolo elleni buktát. A meccs 20:45-kor kezdődik.
FORZA MILAN!
Rosszul kezdtük az évet, de Torinóban javíthatunk. Az ellenfél szerencsére nem a Juve lesz, így akár három ponttal is feledtethetik a fiúk a Sassuolo elleni buktát. A meccs 20:45-kor kezdődik.
FORZA MILAN!
Anselmo:Nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe. Én majd akkor fogom azt érezni, hogy fordulóponthoz érkeztünk, ha megnyerünk 3 meccset zsinórban. Eddig egy jó meccs után mindig fellelkesültem, de most ehhez sorozatos jó játék kellene (legalább egy kicsi sorozat).
Én meg már nem is tudom... lehetne valóban fordulópontnak tekinteni, de ilyen alapon még 12 fordulópont lesz számunkra a bajnokságban. Ráadásul azt sem érzem, hogyan érhetnénk oda a 3. helyre. Nem tudunk két meccset egymás után megnyerni, egyszerűen képtelenek vagyunk kiegyensúlyozott teljesítményre, a keret szürke és sokszor mintha enervált is volna, az edző sehonnai, pénz nincs és komoly igazolások sem nagyon.Nyerhetünk szombaton, persze. De aztán majd megint jön két x az Atalanta meg a Lazio ellen, és újra ott vagyunk, ahol eddig. És ez így megy újra és újra... Egyébként ez lesz az utolsó bajnokink, amit ebből a szezonból látni fogok, nekem voltaképpen szeptemberben folytatódik majd a bajnokság, már egy új szezonnal. Kíváncsi vagyok, addigra milyen Milant fogok látni, de vélhetően éppen olyat, mint most + Suso. Soha nem gondoltam volna, de most nem érzem ezt olyan áldozatnak, mint régen bármikor éreztem volna.
Danny B:Ma egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy a Milan ebben a szezonban zsinórban három bajnokin nyerni tud. Bonaventura biztosan támadó lesz, mert El-Shaaawy megint gyengélkedik, Cerci meg még mindig "pocakos"...Anselmo:Nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe. Én majd akkor fogom azt érezni, hogy fordulóponthoz érkeztünk, ha megnyerünk 3 meccset zsinórban. Eddig egy jó meccs után mindig fellelkesültem, de most ehhez sorozatos jó játék kellene (legalább egy kicsi sorozat).
Én meg már nem is tudom... lehetne valóban fordulópontnak tekinteni, de ilyen alapon még 12 fordulópont lesz számunkra a bajnokságban. Ráadásul azt sem érzem, hogyan érhetnénk oda a 3. helyre. Nem tudunk két meccset egymás után megnyerni, egyszerűen képtelenek vagyunk kiegyensúlyozott teljesítményre, a keret szürke és sokszor mintha enervált is volna, az edző sehonnai, pénz nincs és komoly igazolások sem nagyon.Nyerhetünk szombaton, persze. De aztán majd megint jön két x az Atalanta meg a Lazio ellen, és újra ott vagyunk, ahol eddig. És ez így megy újra és újra... Egyébként ez lesz az utolsó bajnokink, amit ebből a szezonból látni fogok, nekem voltaképpen szeptemberben folytatódik majd a bajnokság, már egy új szezonnal. Kíváncsi vagyok, addigra milyen Milant fogok látni, de vélhetően éppen olyat, mint most + Suso. Soha nem gondoltam volna, de most nem érzem ezt olyan áldozatnak, mint régen bármikor éreztem volna.Ettől függetlenül szurkolni fogok holnap is. Remélem, hogy Cerci kezd, Jack a középső harmadban játszik, és, hogy de Jong a pályán lesz.
Anselmo:off: én rögtön belemennék a cserébe. szerintem, amilyen dirrel-durral leigazoltuk Niangot, majd besült és a kölcsön alatt sem mutatott sokat, majd visszatérve nem jelentett konkurenciát az edzések alapján Inzaghinál, ráadásul előre, a jobb szélre - Cerci érkeztével - szerintem sokan is vagyunk.
Ma alighanem megmutathatja. Ellenben a Tuttosport már lehozta, hogy amennyiben ma este nem sikerül maradandót alkotnia, akkor Inzaghi végképp ejti őt, és életbe léphez a "B" forgatókönyv: Santon - Niang csere a Newcastle Uniteddel, amely állítólag nagyon tetszene a Szarkáknak is (hogy miért, azt személy szerint nem értem...). Szóval e tekintetben is fontos lehet a mai összecsapás.
freakapotamous:Tele vagyunk franciákkal. :) Kezdőben Muntari helyére Jack, előre Jack helyére Cerci / El Sharaawy, ha rajtam múlna.
A kezdő:
Diego Lopez; De Sciglio, Mexes, Rami, Armero; Montolivo, De Jong, Muntari; Niang, Menez, BonaventuraAkkor itt a lehetőség De Scilgio előtt, hogy a jobb oldalon hozzon végre egy jó meccset, valamint Niang bizonyíthat végre, hogy van értelme itt tartani.Muntarit kivéve egész jó kezdő.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.