Experteureka:Ezt én sem látom másképp. De sajnos ott tartunk, hogy a középpályánk minőségileg a leggyengébb csapatrészünk, ahol még Monti is erősítés (a tavalyi mindenképpen), bár, hogy ez az idei, lábtörött kapitányra is igaz-e...azt nem tudom.
Ha úgy pattan a labda?:-)
Sajnos én nem várok nagy dolgot Montitól. Sérülése előtt sem volt az aki kellett volna legyen, sokan kritizáltuk itt és így egy fél éves kihagyás után örüljünk ha ebben a szezonban lejétszik pár meccset, aztán jövőre talán.
freakapotamous:Gyakorlatilag a derbivel "kitermeltük" Mexés hátralévő fizetését.
A mai nap során a maradék jegyeket is eladták, így teltház vagyis 79200 néző lesz holnap, a klub pedig ebből fakadóan 3,3 millió euróval gazdagszik (na meg remélhetőleg 3 ponttal).
Lansky:freakapotamous:Gyakorlatilag a derbivel "kitermeltük" Mexés hátralévő fizetését.
A mai nap során a maradék jegyeket is eladták, így teltház vagyis 79200 néző lesz holnap, a klub pedig ebből fakadóan 3,3 millió euróval gazdagszik (na meg remélhetőleg 3 ponttal).
yanocska32:http://cricfree.sx/sky-sport-1-in-streaming.php ez a sky sport italia linkje, ez tuti adja,
Sziasztok. Valaki tud egy linket a derbyre?
Senna:még szerencse, hogy fiatal, olasz csapatot ígértek...
MILAN: Diego Lopez; Rami, Zapata, Mexes, De Sciglio; Bonaventura, Essien, Muntari, El Shaarawy; Menez; Torres. Subs: Abbiati, Agazzi, Albertazzi, Armero, Zaccardo, Montolivo, Poli, Saponara, Van Ginkel, Honda, Niang, Pazzini. Coach: Filippo Inzaghi
d ρ i D:Kihagytal valamit:sajnos a legjobb vedonk Bonera nem jatszhatott,ha o a palyan van,zsebben a 3 pont :-)
Megelőlegezek egy Inzaghi nyilatkozatot, hogy ne kelljen várni:
Fantasztikus meccs volt. Nagyon elégedett vagyok a fiuk teljesítményével. Mindent bele adtak és ez meglátszott a pályán is. Menez gólja fantasztikus volt. Sajnálom hogy El Shaarawy kihagyta a helyzetét. Ő egy nagyon tehetséges srác. Időt kell neki adnunk hogy bizonyíthasson. Külön ki szeretném emelni Essient aki nagyon jól teljesített. Ő egy igazi bajnok. Ez volt az első derbim edzőként. Szomorúak vagyunk, hogy nem sikerült megszerezni a három pontot, de ilyen a futball. Ha ezen az úton haladunk tovább elérhetjük a kitűzött céljainkat. Még messze a szezon vége így semmi sem lehetetlen számunkra.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.