norbert0520
Ez jó kis kezdő lenne,stabil védelem, gyors támadók és kreativitás.
Nyerni kell és kész. :)
Clarence Seedorf:Lopez sérült, Alex sérült, Montolivo sérült. A többi stimmel.Lopez Ds Rami Alex Armero De Jong Montolivo Honda Ménez Torres El Shaarawy
Lansky::D Ez feldobta az estém. Remélem holnap majd a csapat is megteszi.:)Clarence Seedorf:Lopez sérült, Alex sérült, Montolivo sérült. A többi stimmel.Lopez Ds Rami Alex Armero De Jong Montolivo Honda Ménez Torres El Shaarawy
kornel1980:
Egy horrorAbbiati, Abate Zaccardo Mexes Bonera Essien Poli Van Ginkel Niang Pazzo TorresAbate elnyűhetetlen Bonera a csapat lelke, Zaccardo világbajonk Mexes pedig a legjobban fizetett, legértékesebb védÅ‘nk nagy erÅ‘sÃtés lesz ha Å‘k visszatérnek.
Ezt meg hol olvastad? Eddig három veriációt láttam a mai meccsre, de egyikben sem szerepelt se Zaccardo, se Mexes, se Essien...
Vagy ha az a cél, hogy egy tetszÅ‘leges kezdÅ‘t Ãrjunk ki, akkor itt az enyém. :)
Galli - Tassotti, Beresi, Costacurta, Maldini - Colombo, Rijkaard, Ancelotti, Evani - Gullit, Van Basten
vagy
Dida - Cafu, Nesta, Maldini, Serginho - Pirlo, Gattuso, Kaka, Seedorf - Sheva, Inzaghi
Danny B:Muntari nagyon rosszul játszót a Juve ellen érthetÅ‘ a kimaradása Van Ginkelre mindenki kÃváncsi már hogy mit tud valójában gondolom ezek az okok. Egyébként meg én sem Muntarit sem Polit nem játszatnám ma este.
Muntarival mi a helyzet? Sok elÅ‘zetes összeállÃtásban nem láttam a nevét. Van Ginkel hogyhogy egyik pillanatról a másikra berobban a kezdÅ‘be? Én inkább Polit raknám ki, mint Muntarit.
Danny B:Mert Ginkelre lehet,hogy Muntari helyetteseként számol Inzaghi bár szerintem a legideálisabb Bonaventura lenne bal oldalon, neki az az igazi posztja.
Muntarival mi a helyzet? Sok elÅ‘zetes összeállÃtásban nem láttam a nevét. Van Ginkel hogyhogy egyik pillanatról a másikra berobban a kezdÅ‘be? Én inkább Polit raknám ki, mint Muntarit.
Tud már valaki kezdőcsapatot???
norbert0520:A hivatalos kezdőcsapatokat nagyrészt a meccs előtt 30-45 perccel szokták hivatalosan bejelenteni.Tud már valaki kezdőcsapatot???
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.