Anselmo:jujujjjjjj, koszonom, nem tudtam, meg jo hogy nem halgat ram seepapa :))))pucer:Azt inkább ne tegyük, mert óvás után 3-0-val a Fiorentina kapná a meccset ebben az esetben :). Poli eltiltott!
en falidoben Hondat Polira cserelnem, o leszedne a palyarol a fio 11eset, mert az nagyon ficankol es felek tole!
Honda szegény, bánhatja már a percet, amikor elhagyta Putyinföldet. Nem tudom elhinni erről az emberről, hogy képes focizni, és hogy őt kereste egy csomó csapat. Fogalmatlan, puhány gyerek, jószerével egyetlen értékelhető megmozdulása nincsen...
ejot:Pontosan, mindkét megállapÃtás nagyon fontos. Érthetetlen, hogy miért nem kapnak lehetÅ‘séget a fiatalok egy már eldÅ‘lt meccsen, legalább 10-15 percet. És hát a játék képe...égvilág...borzalmas. Mint a legvisszataszÃtóbb olasz kiscsapat, akiktÅ‘l a frász tört ki engem úgy 8-10 évvel ezelÅ‘tt. OK, hogy eredménykényszer, de néha szánalmas volt, amit műveltünk. IdÅ‘húzás a 30. perctÅ‘l fogva, 7 sárga lap, és az, hogy a 2. gól után meg sem fordult a fejekben, hogy lehetne még gólokat rúgni. Minden kontrát visszafogtak, megállÃtottak, kapura lövés még véletlenül sem...
Tényleg csak ilyen töketlen edzőket tudunk igazolni? Vagy a szerződésükben tiltja valamilyen pont, hogy fiatalokat tegyenek be?
2:0-ra vezetünk, ül a kispadon egy Cristante, Saponara páros. Erre csereként beáll Birsa és Zaccardo?!?!
Jééézus.
Illetve örülök nagyon a győzelemnek, de nem olyan Milant akarok hosszú távon nézni, amelyik betömörül és 7-8 sárgát gyűjtve csak a játék tördelésével tud eredményt kicsikarni.
Anselmo:Ha nézted a meccset, láthattad hogy mekkora szél volt, közel nem kerültünk a kapuhoz, távolról meg felesleges lett volna rálőni amikor a szél elvette volna minden erejét a lövésnek. Abbiati kirugásain jól látszódott hogy fél pályánál kb. megállt a labda és majdnem egyenesen leesett
és az, hogy a 2. gól után meg sem fordult a fejekben, hogy lehetne még gólokat rúgni. Minden kontrát visszafogtak, megállÃtottak, kapura lövés még véletlenül sem...
kicsako:Néztem, hát. De én inkább azt véltem felfedezni, hogy a szándék is hiányzott. Nem a távoli lövéseket hiányoltam, hanem hogy a kÃnálkozó kontrákat vigyük végig. Volt terület, hely, nem értem miért nem... ilyen helyzetben minden gól igazi önbizalombomba, és a szurkolóknak is sokkal tartozik a csapat. Az meg, hogy Abbiati a 30. perctÅ‘l arcpirÃtóan húzza az idÅ‘t...hát arra végképp semmi szükség. Persze onnan is nézhetjük, hogy ennyire kellett az eredmény, és talán szombaton már lesz egy kis látvány is.Anselmo:Ha nézted a meccset, láthattad hogy mekkora szél volt, közel nem kerültünk a kapuhoz, távolról meg felesleges lett volna rálÅ‘ni amikor a szél elvette volna minden erejét a lövésnek. Abbiati kirugásain jól látszódott hogy fél pályánál kb. megállt a labda és majdnem egyenesen leesett
és az, hogy a 2. gól után meg sem fordult a fejekben, hogy lehetne még gólokat rúgni. Minden kontrát visszafogtak, megállÃtottak, kapura lövés még véletlenül sem...
Anselmo:Abbiati 37 évesen hova siessen? Még a végén megsérül.. Nem az idÅ‘t húzta hanem a sérüléseket kerülte el. Az öreg kor nem játék! :)kicsako:Néztem, hát. De én inkább azt véltem felfedezni, hogy a szándék is hiányzott. Nem a távoli lövéseket hiányoltam, hanem hogy a kÃnálkozó kontrákat vigyük végig. Volt terület, hely, nem értem miért nem... ilyen helyzetben minden gól igazi önbizalombomba, és a szurkolóknak is sokkal tartozik a csapat. Az meg, hogy Abbiati a 30. perctÅ‘l arcpirÃtóan húzza az idÅ‘t...hát arra végképp semmi szükség.
Ha nézted a meccset, láthattad hogy mekkora szél volt, közel nem kerültünk a kapuhoz, távolról meg felesleges lett volna rálőni amikor a szél elvette volna minden erejét a lövésnek. Abbiati kirugásain jól látszódott hogy fél pályánál kb. megállt a labda és majdnem egyenesen leesett
Anselmo:Juve, ATM ???
Le sem tagadhatná valóban, úgy mozog mint egy nyugdÃjas rozmár egy portugáliai állatkertben....
Mindegy, az eredmény azért kárpótolja az embert, de annyira szomjúhozom már azt, amikor lendületes, jó játékot, a Milan nevéhez méltó játékot látok a csapattól. Remélem ez is megjön majd.
Fazoka:Jaja, látod semmi sem jó nekem :). De mondom, az eredménynek tényleg örülök, csak nem szeretném, ha emiatt a vezetőség hirtelen megint azt gondolná, hogy "Ó, kérem szépen....hát itt minden a legnagyobb rendben van...nekünk bajnokaink vannak". Mert a játék képe alapján minden elmondható, csak ez nem.Anselmo:Juve, ATM ???
Le sem tagadhatná valóban, úgy mozog mint egy nyugdÃjas rozmár egy portugáliai állatkertben....
Mindegy, az eredmény azért kárpótolja az embert, de annyira szomjúhozom már azt, amikor lendületes, jó játékot, a Milan nevéhez méltó játékot látok a csapattól. Remélem ez is megjön majd.Szerintem ott a jó játék megvolt, nesze most megkaptad az eredményt ;).
Az első tetmeccs iden amit megnyertunk,ennek örülni kell!jobbak voltunk tobbet lottunk mi kell meg...
Serie A 30. forduló:
Fiorentina-Milan 0-2 (0-1)
Játékvezető: Orsato
Gólszerző: Mexes (23.), Balotelli (64.)
Sárga lap: Ambrosini (19.), Roncaglia (63.), Gonzalo (89.); illetve Balotelli (16.), de Jong (42.), Constant (52.), Taarabt (67.), Abbiati (70.), Bonera (78.), Mexes (87.)
Piros lap: -
FIORENTINA (4-3-3): Neto; Tomovic (Wolski 67.), Rodriguez, Savic, Pasqual (Roncaglia 18.); Mati Fernandez, Ambrosini, Borja Valero; Joaquin (Matos 79.), Matri, Cuadrado.
MILAN (4-2-3-1): Abbiati; Bonera, Rami, Mexes, Constant; De Jong, Muntari; Honda, Kakà , Taarabt (Birsa 79.); Balotelli (Zaccardo 89.).
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.