Anselmo:Erre azt tudom Neked mondani,hogy emlékezz vissza,hogy játszott a Milan az Atletico és a Juventus ellen.. Több mérkőzésre elegendő helyzetet dolgozott ki,és lefocizta ellenfelét a pályáról.. Mit értünk vele? Semmit! 2 vereség.. Most szarul játszanak,helyzet se nagyon van,de legalább (még) vezet a Milan 1-0ra..
Tragédia a játékunk. Gyötrelmes, nézhetetlen, minden korábbi csapatunkhoz mérten elfogadhatatlan és méltatlan.
Seedorfnak tényleg nincs itt helye, ha ennél többet nem tud kihozni a csapatból. SÃrni lenne kedvem miközben nézem ezt a szenvedést...
Rocchinak meg köszönjük szépen, megmentette Clarence állását azt hiszem. Ehhez a meccshez közünk nincs megint, el sem tudom képzelni, hogy lehet 1-0 a félidÅ‘ ide... Honda egy vödör moslékot nem ér, de sokan mások is csak egy kicsit többet. Az, hogy a lelassult, fájóan körülményes egykori klubikonunk még Ãgy is felülmúl mindenkit a csapatban, az a legsúlyosabb kritika. Kaká igazi sportember és gyÅ‘ztes tÃpus. Az egyetlen, aki még emlékeztet a MILAN-ra.
HegyalJani:Hát nem sokáig tartott...Anselmo:Erre azt tudom Neked mondani,hogy emlékezz vissza,hogy játszott a Milan az Atletico és a Juventus ellen.. Több mérkőzésre elegendő helyzetet dolgozott ki,és lefocizta ellenfelét a pályáról.. Mit értünk vele? Semmit! 2 vereség.. Most szarul játszanak,helyzet se nagyon van,de legalább (még) vezet a Milan 1-0ra..
Tragédia a játékunk. Gyötrelmes, nézhetetlen, minden korábbi csapatunkhoz mérten elfogadhatatlan és méltatlan.
Seedorfnak tényleg nincs itt helye, ha ennél többet nem tud kihozni a csapatból. SÃrni lenne kedvem miközben nézem ezt a szenvedést...
Rocchinak meg köszönjük szépen, megmentette Clarence állását azt hiszem. Ehhez a meccshez közünk nincs megint, el sem tudom képzelni, hogy lehet 1-0 a félidÅ‘ ide... Honda egy vödör moslékot nem ér, de sokan mások is csak egy kicsit többet. Az, hogy a lelassult, fájóan körülményes egykori klubikonunk még Ãgy is felülmúl mindenkit a csapatban, az a legsúlyosabb kritika. Kaká igazi sportember és gyÅ‘ztes tÃpus. Az egyetlen, aki még emlékeztet a MILAN-ra.
freakapotamous:nem talaltuk el a kaput,de lottunk 1 golt,az meg hogy lehet?Copperfieldnek valami koze lehetett a meccshez...
Egy "szép" statisztika a meccsről, nem találtuk el a kaput:
Total Shots: 10On Target: 0Off Target: 7Hit Woodwork: 1Blocked: 3
wazzeg:Például úgy, hogy az egy rossz beadásból esett öngól volt.freakapotamous:nem talaltuk el a kaput,de lottunk 1 golt,az meg hogy lehet?Copperfieldnek valami koze lehetett a meccshez...
wazzeg:Konko öngólja volt.freakapotamous:nem talaltuk el a kaput,de lottunk 1 golt,az meg hogy lehet?Copperfieldnek valami koze lehetett a meccshez...
Lazio - Milan 2014.03.23.
A hazaiak keresztre feszÃtettek egy Seedorf mezt
(UltrasLiberi)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.