NAPOLI: Reina; Maggio, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Jorginho, Inler; Mertens, Hamsik, Insigne; Higuain. A disposizione: Rafael, Colombo, Uvini, Britos, Henrique, Behrami, Dzemaili, Bariti, Pandev, Callejon, Zapata. All. Benitez
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Rami, Mexes, Emanuelson; Essien, de Jong; Abate, Taarabt, Robinho; Balotelli. A disposizione: Amelia, Gabriel, Constant, Silvestre, Zaccardo, Montolivo, Muntari, Poli, Saponara, Kakà , Pazzini, Petagna. All.: Seedorf.
Anselmo:A sportklub illetve az Å‘ket üzemeltetÅ‘ cég vélhetÅ‘en elég szép anyagi slamasztikába került h év közbe el kelljen adnia a közvetÃtési jogokat.Ez úgy néz ki a tavasz hátralévÅ‘ részére h a Diginek elÅ‘választási jogai lesznek mely meccseket akarja majd leadni.Ergo a Digi adja majd a nagyobb rangadókat mint pl most a Napoli-Milan-t vagy a holnapi római derbit is.A Spotklubnak meg maradnak az ilyen elenyészÅ‘ meccsek.A köv. szezontól meg teljes egészében a Diginél lesz újra a SerieA.
Azért ez nem gyenge. A Sportklub le is vette a műsorról a meccset, csak a DIGI adja. UramteremtÅ‘m...mi a fene történik itt, ez egyszerűen példátlan. Nem tudom...ha valaki tud errÅ‘l valamit bÅ‘vebben, én nagyon kÃváncsi lennék!
billycostacurta:Van aki jól járt :)
Rohadjon meg ez a Digis bagázs :(
Abate meg szerintem nagyon jó lesz a szélen, tetszik az ötlet, kár hogy látni nem fogom valszeg....
Juhej:Még elkezdtem gondolkodni, hogy reagálják a hsz.ed egyes részeire,de aztán rájöttem, hogy elég csak pár szót Ãrni: LerÃ, hogy mennyire nem értesz a focihoz.
rossz nezni amit muvelunk. azt hittem h azzal h egy teljesen rutintalan edzot hozunk, legalabb tamadobb focit jatszunk. megnezve a mai csapatot, 3 ember kepes kapura loni, abbol az egyik robinho, a csatarunk meg nem hajlando futni. abate netto emberhatrany, de sciglio hetek ota csak probal izmosan fesziteni es teljesen indiszponalt, ma emanuelson is egeszen elkepeszto, essien meg hihetetlen lassu es egesz egyszeruen nincs jo labdaja...nem csoda, h sok hibaval jatszanak a kozepso vedoink, hihetetlen nagy nyomassal kenytelenek jatszani. elore teljesen nullak vagyunk, pedig ezt a napolit normalis tamado jatekkal meglephetnenk siman, nincs ott senki, aki tudna vedekezni. kar h nem tesszuk oket probara...a cserepadunk tizede kreativabb mint a kezdonk...
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.