Experteureka:El tudom képzelni, hogy a japán nincs a legjobb formában. Az első meccsei inkább annak szóltak, hogy mielőbbi játszatni kell az új "sztárigazolást", akit olyan régóta vártunk...marketing okok húzódtak meg mögötte, nem sportszakmai indokok. Ettől függetlenül teljesen igazat adok Neked, a lehető legerősebb kezdővel felállva kell harcolni egy elődöntőért, de szerintem ezzel alapvetően nem is lesz gond.
Azért jó lenne egy ilyen meccsre, ami számunkra a szezon egyik legfontosabb meccse lehet, a legerősebb kezdővel kiállni. Nem is tudom hogy értelmezzem azt hogy Honda sincs a legkirobbanóbb edzettségi állapotban. Az előző 3 meccsen bevethető volt most meg nincs a legjobb edzettségi állapotban? DS a padon kezd, Montolivo sem lesz, Honda sem lesz már csak az kell hogy Nocerinoval kezdjünk. Remélem Cristante újra játszhat, neki nagyon kellenek az ilyen meccsek és őszintén szólva a legutóbbi meccsein nem lógott ki a többiek közül, sőt.
Fontos ez a meccs, nincs mese meg kell nyerni.
Experteureka:A Honda ügyet én sem értem. Játszott az oroszoknál ősszel, az ünnepek után pedig ugyanúgy csatlakozott a kerethez, mint a többiek. Közben ekkora forma hanyatlás érte?
Azért jó lenne egy ilyen meccsre, ami számunkra a szezon egyik legfontosabb meccse lehet, a legerősebb kezdővel kiállni. Nem is tudom hogy értelmezzem azt hogy Honda sincs a legkirobbanóbb edzettségi állapotban. Az előző 3 meccsen bevethető volt most meg nincs a legjobb edzettségi állapotban? DS a padon kezd, Montolivo sem lesz, Honda sem lesz már csak az kell hogy Nocerinoval kezdjünk. Remélem Cristante újra játszhat, neki nagyon kellenek az ilyen meccsek és őszintén szólva a legutóbbi meccsein nem lógott ki a többiek közül, sőt.
Fontos ez a meccs, nincs mese meg kell nyerni.
freakapotamous:Nocerino???
A kezdőcspat: (4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Zapata, Rami, Urby; De Jong, Nocerino; Birsa, Kakà , Robinho; Balotelli.
cserepad: Coppola, Gabriel, Mexes, Silvestre, Iotti, Abate, Constant, Mastalli, Modic, Pinato, Honda, Di Molfetta. Cristante, Poli és Zaccardo influenzásak ezért nem léphetnek pályára. Helyettük a szintén kissé beteg Mexest és a primaverás Modic ülhet le a padra.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.