lufballon:Ezek szerint Kaká sem nagy játékos. :)
Montolivo egy középszerű játékos,hiba volt még csapatkapitánynak is megválasztani,bár tudom,hogy szavazáson dől el.
Remélem nyáron ez másként lesz,és egy igazi vezéregyéniség kerül majd ki /pl:Kaka/
Montolivo egy ingyen megszerezhető játékos volt,akit elhoztunk,ha nagy játékos lenne,nyilván már valahol máshol játszana.
Az utolsó évek Pirlójára emlékeztet,aki már motiválatlan,védekezni nem tud,alibi játékos,illetve a védősort palánknak használja...az utolsó évek egyik legnagyobb csalódása az ő leigazolása,nekem mindenképpen..
ebből a gyengécske Milanból sem tud kiemelkedni
lufballon:Végre valaki akit nem vakÃtott el ez az apró gyÅ‘zelem.
Montolivo egy középszerű játékos,hiba volt még csapatkapitánynak is megválasztani,bár tudom,hogy szavazáson dől el.
Remélem nyáron ez másként lesz,és egy igazi vezéregyéniség kerül majd ki /pl:Kaka/
Montolivo egy ingyen megszerezhető játékos volt,akit elhoztunk,ha nagy játékos lenne,nyilván már valahol máshol játszana.
Az utolsó évek Pirlójára emlékeztet,aki már motiválatlan,védekezni nem tud,alibi játékos,illetve a védősort palánknak használja...az utolsó évek egyik legnagyobb csalódása az ő leigazolása,nekem mindenképpen..
ebből a gyengécske Milanból sem tud kiemelkedni
Serie A 20. forduló:
Milan-Hellas Verona 1-0 (0-0)
San Siro – Milánó: 30.953 néző
Játékvezető: Bergonzi
Gólszerző: Balotelli (82. – 11-esből)
Ságra lap: Silvestre (72.), Montolivo (79.); illetve Maietta (91.)
Piros lap: -
Milan: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera (Silvestre 52.), Emanuelson; Montolivo, De Jong; Robinho (Petagna 78.), Honda (Birsa 63.), Kaka; Balotelli
Verona: Rafael; Gonzalez (Jankovic 85.), Moras, Maietta, Agostini; Romulo, Cirigliano (Donadel 90.), Hallfredsson; Iturbe, Cacia (Martinho 61.), Gomez Taleb
Seedorf debütált a Milan kispadján:
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.