Danny B:
A meccsre rátérve: remélem én is, hogy kezdÅ‘ lesz. KÃváncsi vagyok Ramira is. Jó lenne végre egy sima gyÅ‘zelmet látni, esetleg szép játékkal.
Valahogy most van az az idÅ‘szak, amikor képtelen vagyok elhinni, hogy lesz nekünk még sima, 3-4 gólos gyÅ‘zelmünk akárki ellen is :). Az Atalanta ráadásul ellenünk rendre masszÃv játékkal rukkol elÅ‘ (végül is tartományi rangadó ez...), ahogy tette az Å‘sszel az Inter ellen is (1-1).
Allegri szemmel láthatóan nem nagyon erÅ‘lteti már a dolgokat, szerzett is magának annyi hÃrnevet, hogy állása biztosan lesz ezután is, maximum arra figyel majd, hogy azért ne essünk ki. A játékosok hitehagyottak, enerváltak, sokuk a fejét is elvesztette már (Balotelli, Mexés, Muntari, Montolivo), ebbÅ‘l a kátyúból már csak egy új edzÅ‘, néhány jól eltalált igazolás, és mindenek elÅ‘tt egy új szezon (tiszta lappal) képes kirángatni a taligát...
Azért bizakodjunk, kell a 3 pont (nem kicsit most már), meg lassan annyit vezekeltünk már a tavaszi mázlisorozatért, hogy épp itt az ideje, hogy lassan valami befelé is pattanjon. Gálára azért nem számÃtok. 1-0-s vagy 2-1-s gyÅ‘zelem a legtöbb, amit szerintem joggal remélhetünk - hazai pályán.
Elküldve: 2014.01.04. 11:43
#