Allegri sajtótájékoztatója a meccs kapcsán:
"Ha úgy játszunk holnap mint a Roma ellen akkor nem sok esélyünk van nyerni. Nagyon sokat hibáztunk azon a meccsen. A feladatunk most az, hogy minél feljebb kapaszkodjunk a tabellán, bejussunk a BL-ben a legjobb 8 közé és döntőt játszunk az olasz kupában.
Gondolkodok azon, hogy Saponara kezdjen holnap. Nagyszerű technikai képzettsége van és jól teljesít.
Cristante szépen fejlődik, elégedett vagyok vele, de egyenlőre még nincs készen arra, hogy ő szerepeljen a védelmünk előtt, ez túl nagy felelősség még. Gabriel úgy szintén jól teljesített eddig, de még fiatal ő is, ezért benne van a hiba lehetősége, úgy mint a Roma ellen is. Nagyszerű játékos lesz belőle.
Shaarawy és De Sciglio csak elvétve tudtak szerepelni idén, ők és Pazzini nagy segítség lehetnek a szezon második felében. Remélem januárban végre teljes kerettel számolhatok.
Sokat beszéltünk már az átigazolási szezonról, Rami és Honda jó erősítések lesznek. Niang még nagyon fiatal, jól kezdett nálunk, de a nagy nyomás miatt kicsit visszaesett, egy ilyen fiatal srácnál ez normális. Ha elmegy a Montpellierhez kölcsönbe, az jó választás lehet neki. Parolo? Jó játékos.
A keretünk túl nagy továbbra is, dolgozik azon a management, hogy kisebb keretünk legyen.
Az első három derbymet megnyertem és bár azóta, visszaestünk mégis bizakodó vagyok. Nagyszerű este lesz.
Mazzarival az Inter jobban teljesít, sikerült a védelmet rendbe tennie és támadásban is erősebbek lettek. Új alapokra helyezte az Inter jövőjét. Örülök, hogy sikerült elérni, hogy az Inter ultrák is ott legyenek a meccsen, fontos a teltház, a jó hangulat."
Elküldve: 2013.12.21. 20:05
#