A sereghajtóhoz látogat a Milan vasárnap délután. A formánk és a táblázaton elfoglalt helyünk ismert, de ez a három pont még Ãgy is kötelezÅ‘.
FORZA MILAN!

A sereghajtóhoz látogat a Milan vasárnap délután. A formánk és a táblázaton elfoglalt helyünk ismert, de ez a három pont még Ãgy is kötelezÅ‘.
FORZA MILAN!
Már ma elkezdődtek a találgatások a lehetséges kezdőről. (rossoneriblog.com)
Stark:Poli leginkább a középpályán lenne jó De Jong és Monti alternatÃvájaként, Muntari hála az égnek Ãgy kiszorult a keretbÅ‘l, viszont SES visszatérése után is egy jobb szélsÅ‘re szükségük lenne, mivel Birsa amellett,hogy nem egy Robben a bal oldalt és Kaká posztját preferálja, remélem Saponara szép lassan ráhangolódik a játékra és a szezon közepére már lehet szerepe a csapatban.kecsuga:Shaarawy?
Szerintem már rég ezt a felállást kellene erÅ‘ltetni... a késÅ‘bbiekben Robinhot és Birsat, Saponara és Poli helyettesÃthetné... na meg egy normális balhátvéd és nem is lenne rossz !
gumicsiga:Jobb oldalra remélhetÅ‘leg januártól ott lesz Honda.Stark:Poli leginkább a középpályán lenne jó De Jong és Monti alternatÃvájaként, Muntari hála az égnek Ãgy kiszorult a keretbÅ‘l, viszont SES visszatérése után is egy jobb szélsÅ‘re szükségük lenne, mivel Birsa amellett,hogy nem egy Robben a bal oldalt és Kaká posztját preferálja, remélem Saponara szép lassan ráhangolódik a játékra és a szezon közepére már lehet szerepe a csapatban.kecsuga:Shaarawy?
Szerintem már rég ezt a felállást kellene erÅ‘ltetni... a késÅ‘bbiekben Robinhot és Birsat, Saponara és Poli helyettesÃthetné... na meg egy normális balhátvéd és nem is lenne rossz !
MilanPeti:Az még 8 meccs.gumicsiga:Jobb oldalra remélhetÅ‘leg januártól ott lesz Honda.Stark:Poli leginkább a középpályán lenne jó De Jong és Monti alternatÃvájaként, Muntari hála az égnek Ãgy kiszorult a keretbÅ‘l, viszont SES visszatérése után is egy jobb szélsÅ‘re szükségük lenne, mivel Birsa amellett,hogy nem egy Robben a bal oldalt és Kaká posztját preferálja, remélem Saponara szép lassan ráhangolódik a játékra és a szezon közepére már lehet szerepe a csapatban.kecsuga:Shaarawy?
Stark:Valami olyasmit olvastam (valahol), hogy nem 100%-os még, ezért jó esetben is csak csereként kaphat játéklehetőséget.kecsuga:Shaarawy?
Kaká:De nem balhátvéd. Ezért kéne Santon vagy Criscito.kecsuga:De Sciglio nem normális szerinted????
Duff:
újra 4-4-1-1MILAN: Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Emanuelson; Poli, Montolivo, De Jong, Muntari; Kakà , Matri.A disposizione: Amelia, Gabriel, Bonera, Zaccardo, Cristante, Constant, Birsa, Niang, Robinho. All. Allegri.A keretből elérhető játékosokra nézve, ebbe a kezdőbe most nem tudok belekötni.
Duff:Muntari is be van betonozva rendesen.Csodálkozom hogy Birsa nem kezdő...
újra 4-4-1-1MILAN: Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Emanuelson; Poli, Montolivo, De Jong, Muntari; Kakà , Matri.A disposizione: Amelia, Gabriel, Bonera, Zaccardo, Cristante, Constant, Birsa, Niang, Robinho. All. Allegri.A keretből elérhető játékosokra nézve, ebbe a kezdőbe most nem tudok belekötni.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.