balla_j:Értem én a viccet, de az argentin csak arra jó, hogy ne kapjunk minden második szögletből gólt, cserébe a földön verik meg. Már ráz a hideg amikor a térfél közepéig kilép, biztos hogy nem fog visszaéri. Ugyanezt hozta tavaly Acerbi meg Yepes is. TS-sel egy mondatban leírni, súlyos büntetést érdemelsz, mondjuk egy egész hétvégén keresztül kell a sportklubbot nézned és hallgatnod :))Silvestre! Játssz úgy, mint Thiago Silva. Aszongyák, hogy ez a keret bajnokesélyes. Hát ehhez tartsd magad!
balla_j:Valóban sok dologgal nem tudnak mit kezdeni, de vannak variációik. (lásd Balotelli lecserélését)Az edző (több ponton jogos) szapulása mellett, a csiszolt gyémántjainkról se feledkezzünk meg:
He! Figyelj má'! Constant! Tassottival úgy döntöttünk, hogy ha egy gyors szélső körbefut a labdával, akkor ne fuss utána, és ne zavard a beadását!Csá Balotelli! Van rajtad egy kétállású kapcsoló. Most a klasszis üzemmódról az ostoba, sárga lapot felhalmozó, primadonna állásba kapcsolom. Tudod, erre állított be korábban Mourinho és Mancini is! Sok szerencsét a meccsen!Gabriel! Ha 40-ről gólt kapsz, akkor a sorfal lesz a hibás, vagy én. Ez így szexi.Kaká, hagyd ki azt a ziccert, így ahhoz tartod magad, amit megbeszéltünk!Silvestre! Játssz úgy, mint Thiago Silva. Aszongyák, hogy ez a keret bajnokesélyes. Hát ehhez tartsd magad!
Mexes! Tiltasd már el magad vagy 4 körre, mert kezdenek visszatérni a sérültek, és ez a nagy létszám már kezd zavaró lenni!
hszaby77:Adamo:
A meccset ÉLŐBEN közvetíti a sportklub. A felvezetéssel együtt 20:15-től. Simán le fogjuk lépni a rómaiakat, majd meglátjátok. Tippem: 3-0 /majd egyszer felébredek, de nem most/
Ébredés időpontja 2013.10.30. 20:45 :)
freakapotamous:
Matias Silvestre megsérült, legalább 10 napot kell kihagynia. Készülhetünk a Zapata-Zaccardo párosra a Lazio és a Fiorentina ellen.
http://football-italia.net/41097/silvestre-picks-injury
Tibo:A vezetőedzőé a felelősség, noha nincs befolyással az összes változóra. Szerintem is mennie kell, de aligha leszünk ezzel a húzással bajnokesélyes csapat.balla_j:Valóban sok dologgal nem tudnak mit kezdeni, de vannak variációik. (lásd Balotelli lecserélését)Az edző (több ponton jogos) szapulása mellett, a csiszolt gyémántjainkról se feledkezzünk meg:
He! Figyelj má'! Constant! Tassottival úgy döntöttünk, hogy ha egy gyors szélső körbefut a labdával, akkor ne fuss utána, és ne zavard a beadását!Csá Balotelli! Van rajtad egy kétállású kapcsoló. Most a klasszis üzemmódról az ostoba, sárga lapot felhalmozó, primadonna állásba kapcsolom. Tudod, erre állított be korábban Mourinho és Mancini is! Sok szerencsét a meccsen!Gabriel! Ha 40-ről gólt kapsz, akkor a sorfal lesz a hibás, vagy én. Ez így szexi.Kaká, hagyd ki azt a ziccert, így ahhoz tartod magad, amit megbeszéltünk!Silvestre! Játssz úgy, mint Thiago Silva. Aszongyák, hogy ez a keret bajnokesélyes. Hát ehhez tartsd magad!
Mexes! Tiltasd már el magad vagy 4 körre, mert kezdenek visszatérni a sérültek, és ez a nagy létszám már kezd zavaró lenni!
Szerintem például óriási taktikai hiba volt egy az egyben hagyni Constantot a Parma játékosával, főleg, hogy később se léptek ez ellen semmit.
Szerintem egy csapatnak egy edzőnek kell lennie az alfájának meg az omegájának, vagy akkor ennyi erőből mi a fenének tartjuk őket, küldjük fel a fiúkat hadd focizannak egy jót aztán lesz ami lesz.
balla_j:Pedig, ha nem tudja elfogadni a lecserélést, mikor szarul játszik akkor felőlem már holnap pakolhat a Chealse-be.Tibo:A vezetőedzőé a felelősség, noha nincs befolyással az összes változóra. Szerintem is mennie kell, de aligha leszünk ezzel a húzással bajnokesélyes csapat.balla_j:Valóban sok dologgal nem tudnak mit kezdeni, de vannak variációik. (lásd Balotelli lecserélését)Az edző (több ponton jogos) szapulása mellett, a csiszolt gyémántjainkról se feledkezzünk meg:
Szerintem például óriási taktikai hiba volt egy az egyben hagyni Constantot a Parma játékosával, főleg, hogy később se léptek ez ellen semmit.
Szerintem egy csapatnak egy edzőnek kell lennie az alfájának meg az omegájának, vagy akkor ennyi erőből mi a fenének tartjuk őket, küldjük fel a fiúkat hadd focizannak egy jót aztán lesz ami lesz.
Balotelliről pedig csak annyi, hogy még néhány ilyen lecserélés, és (elnézést a fogalmazásmódért) bele fog sz**ni az egészbe. Ezt a kockázatot vállaltuk a leigazolásával, most úgy tűnik, hogy a teljes hasznavehetetlenség szélén ácsingózik Mario.
Stark:Miért nem próbálja ki Vergarát,hogy mit tudna nyújtani.Zaccardóról már tudjuk.Mintha nem volna mindegy.
http://www.milannews.it/altre-notizie/milan-lazio-allegri-svela-l-intera-difesa-126901A kezdő védelem várhatóan így fog kinézni:Abate - Zapata - Zaccardo - De SciglioSzép álmokat mindenkinek, Zaccardo-ról gólt fogunk kapni. A taktika, rúgjunk többet, mint amennyit kapunk.
danieltailor:Pont ezt akartam írni hogy ketten nem érnek egyet!Birsa meg hozza a szokásos semmit!A többiekkel nincs probléma!
Abate, Muntari TANULJATOK MEG LEGALÁBB 1 EMBERHEZ PASSZOLNI EGYSZER!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.