Hondarazs:Ó, dehogynem! Ancelotti egy ennél nagyságrendekkel minőségibb csapattal hozta az 5. helyet az év végén. Ugyanúgy agyvérzést lehetett kapni azoktól a meccsektől, mint most a Verona ellenin.
Szerintem a legnagyobb "szégyen" az, hogy Allegri lehet a Milan edzője... Ilyen középszerű (és akkor nagyon dícsértem), elképzelés és kreatívitás nélküli edzöje még sosem volt ennek a csapatnak. Már az is nagy igazolás lenne, ha Ő lelépne!
JamesHetfield78:Egy mentálisan szétcsúszott Balotelli semmi hasznára nincs a csapatnak. Egy tavasszal látott Shaarawy semmi hasznára nincs a csapatnak. Rögtön marad másfél emberünk, akivel bajnokságot kellene nyerni. :D
egy átlagos csapat vagyunk hulladék játékosokkal!Balotelli,Montolivo,DeJong,El Shaarawy Milan szint!a többiek meg olasz középcsapat esetleg!a védelmünk nem létezik ahogy a középpályánk sem!de hát szarból nem lehet várat épiteni!ez kiderül minden évben!
balla_j:Esély sincs itt Scudettora! Ezt rögtön felejtsük is el ez a Milan ha nem lesz fejben és a keret minőségében változás 5.-6. helynél előrébb nem fog végezni és nem is érdemel többet. A BL-ről meg ne is beszéljünk.JamesHetfield78:Egy mentálisan szétcsúszott Balotelli semmi hasznára nincs a csapatnak. Egy tavasszal látott Shaarawy semmi hasznára nincs a csapatnak. Rögtön marad másfél emberünk, akivel bajnokságot kellene nyerni. :D
egy átlagos csapat vagyunk hulladék játékosokkal!Balotelli,Montolivo,DeJong,El Shaarawy Milan szint!a többiek meg olasz középcsapat esetleg!a védelmünk nem létezik ahogy a középpályánk sem!de hát szarból nem lehet várat épiteni!ez kiderül minden évben!
balla_j:Egyikük sem volt azért annyira rossz, igaz különösebben dicsérni sem kell őket. Egyszerűen egyikük sem kapott használható labdát, így nehéz bármit is alkotni. Mind a ketten arra kényszerültek, hogy egyénileg alakítsanak ki helyzeteket. Balotellinek sikerült is (Poli kiugratása nagyon nagy passz volt) a Fáraó pedig szokás szerint hátul melózott sokat. Egyszerűen borzasztó súlytalanok voltunk középen, lényegében úgy rohantak át rajtunk ahogyan akartak. Sebesség nem volt, kreativitás úgyszintén nem. Balo frusztráltságát is ennek tudom be. A ma látottakkal ellentétben nem gondolnám, hogy miattuk kellene elsősorban aggódni. Elöl minőségben rendben vagyunk. Ezzel a középpályával és védelemmel viszont esélytelenek vagyunk a bajnokságban és nemzetközi szinten is. Annak ellenére írom ezt, hogy biztos vagyok a formajavulásban. A felkészülés viszont nem úgy sikerült ahogyan kellett volna. Elméletben augusztus 20.-ra már ha nem is csúcsformában, de jól játszó Milant kellett volna látni, ehelyett pontosan ott tartunk erőnlétben és formaidőzítésben, mint tavaly ilyenkor.
Egy mentálisan szétcsúszott Balotelli semmi hasznára nincs a csapatnak. Egy tavasszal látott Shaarawy semmi hasznára nincs a csapatnak. Rögtön marad másfél emberünk, akivel bajnokságot kellene nyerni. :D
Dani027:Shaarawy munkamorálját tényleg nem érheti kritika, ő alázattal megy neki minden meccsnek. Inkább a tavaszihoz hasonló formahanyatlása aggaszt, sajnos itt még kiütközik a fiatalság; meccsről-meccsre nehéz folyamatos jó teljesítményt várni tőlük . Balotelli miatt viszont komolyan aggódom. Darálják őt a védők, megtalálják az ellenfél szurkolói is, és ennek következtében köd száll le a fejében, és csak töredékét tudja nyújtani képességeinek. Isten ments, hogy őt a mérkőzés lefújása előtt cseréljék le, mert utána nagy ívben "tenni" fog az egészre. Csak -1 embert nagy luxus folyamatosan a pályán tartani, hiszen tavaly Pazzini motivációjával, harciasságával sem voltak gondok, ő tényleg meghozhatná majd a változást a padról - Balotelli helyén.balla_j:Egyikük sem volt azért annyira rossz, igaz különösebben dicsérni sem kell őket. Egyszerűen egyikük sem kapott használható labdát, így nehéz bármit is alkotni. Mind a ketten arra kényszerültek, hogy egyénileg alakítsanak ki helyzeteket. Balotellinek sikerült is (Poli kiugratása nagyon nagy passz volt) a Fáraó pedig szokás szerint hátul melózott sokat. Egyszerűen borzasztó súlytalanok voltunk középen, lényegében úgy rohantak át rajtunk ahogyan akartak. Sebesség nem volt, kreativitás úgyszintén nem. Balo frusztráltságát is ennek tudom be. A ma látottakkal ellentétben nem gondolnám, hogy miattuk kellene elsősorban aggódni. Elöl minőségben rendben vagyunk. Ezzel a középpályával és védelemmel viszont esélytelenek vagyunk a bajnokságban és nemzetközi szinten is. Annak ellenére írom ezt, hogy biztos vagyok a formajavulásban. A felkészülés viszont nem úgy sikerült ahogyan kellett volna. Elméletben augusztus 20.-ra már ha nem is csúcsformában, de jól játszó Milant kellett volna látni, ehelyett pontosan ott tartunk erőnlétben és formaidőzítésben, mint tavaly ilyenkor.
Egy mentálisan szétcsúszott Balotelli semmi hasznára nincs a csapatnak. Egy tavasszal látott Shaarawy semmi hasznára nincs a csapatnak. Rögtön marad másfél emberünk, akivel bajnokságot kellene nyerni. :D
gabetti:
Remélem kiesünk a BL BŐL
Tomi27:En is ezt vettem eszre a tegnap, hogy 3 ember allt a csatarsorban feleslegesen, mikozben a kozeppalya nagyon konnyen atjarhato volt. A 3 csatarbol ha Nianghoz ert a labda akkor vagy elveszitette, vagy nehany huzogatos csel utan kenytelen volt visszapasszhoz folyamodni.
Továbbra is azt érzem: az egész vezetőség nem tudja, hogy mit is akar ezzel a kerettel játszatni. Szerintem ez a 4-3-3 abszolút megbukott, egyébként nem véletlen, hogy nagycsapat az olasz bajnokságban nem szokott ebben a formációban játszani. Át kellene állni kétcsatáros játékra, a Milan is mindig jobban teljesített akkor (kivéve persze a 2007-es BL menetelést, de abban a kényszer is szerepet játszott). Sajnos nincsen már, és nem is lesz többet Kaka és Seedorf, akik be tudták játszani az egész középpályát. Elment Kaka 2009-ben, azóta nincsen tudatos csapatépítés, meg is lehet nézni a játékot és az eredményeket is.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.