HORY94:Azért a Juvéra kíváncsi leszek mit fognak a "fáradt" konf. kupás játékosaikkal játszani.Ezen a szinten egy újonc ellen ez nem lehet kifogás.Juhej:Gyanítom az ő alapembereik nem két hete értek vissza a konf kupa miatti amúgy is rövid pihenőjükről.
le kellene vetiteni egy frankfurt-hoffenheim meccset a sztarjainknak, h ott mennyit fut atlag jatekos...
bundy78:Náluk csak a 3 védő, Szundi és Marci volt, akik közül az utóbbi már sérült, Pirlot a csapat mozgatásában segíti Tevez, azonkívül olyan cseréik vannak, mint Ogbonna, Pogba, Vucinic.HORY94:Azért a Juvéra kíváncsi leszek mit fognak a "fáradt" konf. kupás játékosaikkal játszani.Ezen a szinten egy újonc ellen ez nem lehet kifogás.Juhej:Gyanítom az ő alapembereik nem két hete értek vissza a konf kupa miatti amúgy is rövid pihenőjükről.
le kellene vetiteni egy frankfurt-hoffenheim meccset a sztarjainknak, h ott mennyit fut atlag jatekos...
El Mejor:NE REMÉNYKEDJ! SENKI NEM FOG JÖNNI,EDDIG SEM JÖTT! CSAK ILYEN POHLI FÉLE KÖZÉPSZAROK AKIKET MINDENHONNAN ELZAVARNAK ÉS INGYEN LE AKASZTHATJUK ŐKET,AZTÁN JÖN EGY SERIE-BS CSAPAT ÉS MEGALÁZ MINKET.
Sokat kivett a játékosokbol a hétközi meccs.. ez szomoru mert Németországba ez pl meg se kottyan egy jobb játékosnak.. Én azt remélem,hogy bejutunk a csoportba,abból jön a pénz és akkor jön a Sakho a Zapata padozik.. jöhetne még egy középpályás is,Eriksennek nagyon örülnék.. És egy jó kapus is jó lenne,de tisztába vagyok vele,hogy ennyit kérni a mai Milan vezetőségtől nem lehet elvárni.. Szomoru vagyok a mai meccs miatt.. De éltem már meg rossz pillanatokat a Milannal és mindig is kifogok tartani a csapat mellett.Forza Milan!!!
HORY94:Értem,ne érts félre, nem akarok veled vitatkozni,de ez akkor sem lehet kifogás.Főleg úgy nem,hogy ismertük a menetrendünket,de az első két tétmeccsünk egy rakás sz.. lett;mikor fogják kipihenni?Abban az esetben,ha produkálunk egy tavalyi őszt akkor erre fogjuk?bundy78:Náluk csak a 3 védő, Szundi és Marci volt, akik közül az utóbbi már sérült, Pirlot a csapat mozgatásában segíti Tevez, azonkívül olyan cseréik vannak, mint Ogbonna, Pogba, Vucinic.HORY94:Azért a Juvéra kíváncsi leszek mit fognak a "fáradt" konf. kupás játékosaikkal játszani.Ezen a szinten egy újonc ellen ez nem lehet kifogás.Juhej:Gyanítom az ő alapembereik nem két hete értek vissza a konf kupa miatti amúgy is rövid pihenőjükről.
Nálunk De Jong, Monti vagy Balo kiesése a mostlátott foshalmaznál is nagyobb lenne.
Akit a mai meccs után dicséret illet, az Poli, Robinho és Balo, de ő csak azért mert nem szállt el az agya.
dzsozy:Úgy van ! igazad van!
Nos, erre az emeletes ***tortára amibe az összes piros-fekete mezben játszó játékos egyesével beletolta az arcát, nem igazán lehet mit mondani-gondolni. Évek óta (kb 2007) az az érzésem, hogy ami itt (mármint ott Milánóban) megy az vagy egy nagyon rossz kandi kamera, vagy a népek tömeges átba****a. Eladni a legjobb játékosokat, hazudni, mint a vízfolyás, a parasztvakítás, meg az arcoskodás az zsigerből megy. Elég szégyen ez, hogy hova jutott a csapat a sok szép év után, hogy gyakorlatilag bármilyen első osztályú csapat nem esélytelenként (sőt néha már esélyesként) lép pályára a csapat ellen.Allegrire ráborítanék egy 90fokos vödör vizet, merthogy sikerült 2 cseréből meglépnie azt, h Urby bekerüljön balbekkbe. Fent hagyta azt a Nocet, akinél én is többet teszek egy bulimeccsen csukott szemmel,kézen állva,mint ő több, mint 1 szezon óta. Ezt a szintet bármelyik ifi, 12éves, 5 éves tudja hozni, hogy kergeti a labdát, meg a legközelebbi emberhez passzolja, ha hozzá kerül. Abate jobb lenne egy elektromos vonalkamerának, mert az is kb olyan gyors, és a csapat szempontjából nagyságrendileg annyi is a haszna.Balotellit kicsit megvédeném, mert az egy dolog, h nem játszott jól, de amennyit ma is kapott..., meg benne volt a legtöbb veszély. (ő adta a gólpasszt is)Én nem bízok a bl továbbjutásban, hiszen ez volt a 2. meccs a szezonban, ahol bátran kijelenthető, h lefocizták a szeretett csapatunkat. Két nagyon vérmes csapat volt az ellenfél: a PSV, meg a Verona. Ennél az is jobb lenne, ha szétzavarnák ezt a kutyaütő társaságot (vezetőstől, mindenestől), majd visszahívnák az aranygenerációt, akik itt vezetnének le. Több örömünk lenne a See-Nesta-Gatta-Pippo-Seva fémjelezte csapatban,mint ebben a nézhetetlen játéknak nevezett kesze-kuszaságban, amit próbálnak nekünk eladni jó pár éve.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.