Duff:
Igazából nem az lenne a gáz, ha ma nem nyerünk, mert egy X benne van. Sőt a rangadós teljesítményeink alapján a még egy L is benne van. De ok legyen benne. Viszont ha nem biztosítjuk be magunkat ma, és a Sienát nem fogjuk tudni megverni úgy, hogy még nem biztos a BL, na az lesz a nagyon gáz. Nem a mai meccs a kötelező, hanem a jövőheti.
Duff:Szerintem is pontosan így van. Én attól félek, hogy ez be is fog következni, élet-halál harcot vívhatunk a Sienával, amely meghatározza a csapat jövőjét, mert EL-indulás esetében ugrik 30 milla, és nemhogy jó mercatónk nem lesz, hanem El-Shaarawy is nézhet magának más klubot. Szerintem csak nagyon kevesen érzik, hogy mennyi múlik azon, hogy ez sikerül-e vagy sem... :-(
Igazából nem az lenne a gáz, ha ma nem nyerünk, mert egy X benne van. Sőt a rangadós teljesítményeink alapján a még egy L is benne van. De ok legyen benne. Viszont ha nem biztosítjuk be magunkat ma, és a Sienát nem fogjuk tudni megverni úgy, hogy még nem biztos a BL, na az lesz a nagyon gáz. Nem a mai meccs a kötelező, hanem a jövőheti.
Duff:A Sienától szerintem nem kell tartani. Ők talán jobban utálják a firenzeieket, mint mi az intert. Nem erre kell alapozni, de volt olyan Roma-inter versenyfutás, ahol az utolsó fordulóban a Lazio döntött.
HORY94:Én egy olyanra emlékszem hogy az utolsó fordulóban a Lazio 4-2-re verte az Intert, hogy a Roma bajnok legyen. Végül csak azért nem lett, mert nem tudott élni a lehetőséggel, és a Juventus megelőzte (2002)...Duff:A Sienától szerintem nem kell tartani. Ők talán jobban utálják a firenzeieket, mint mi az intert. Nem erre kell alapozni, de volt olyan Roma-inter versenyfutás, ahol az utolsó fordulóban a Lazio döntött.
Anselmo:Én is emlékszem arra, amikor a Lazio megadta magát az Internek, hogy ne a városi riválisuk érje el azt a bizonyos helyet,HORY94:Én egy olyanra emlékszem hogy az utolsó fordulóban a Lazio 4-2-re verte az Intert, hogy a Roma bajnok legyen. Végül csak azért nem lett, mert nem tudott élni a lehetőséggel, és a Juventus megelőzte (2002)...Duff:A Sienától szerintem nem kell tartani. Ők talán jobban utálják a firenzeieket, mint mi az intert. Nem erre kell alapozni, de volt olyan Roma-inter versenyfutás, ahol az utolsó fordulóban a Lazio döntött.
Omen:A reklámot hogy kell eltüntetni?
Link: http://premium.goltipp.com/index.php
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.