Ronaldoalegjobb:Én pedig a legjobb kezdővel. A harmadik hely még nincs zsebben, és addig nem szabad hátradőlni. A bronz tuti, akkor jöhet Gabriel, Cristante és a kevesebb játéklehetőséget kapó csapattagok.
Remélem az általában kevesebb játéklehetőséghez jutók bizonyítási lehetőséget kapnak.Én így állnék fel:Abbiati-Zaccardo-Zapata-Mexés-De Sciglio-Nocerino-Cristante-Traoré-Niang-Pazzini-Robinho
Omen:Jogos,de a kiesőjelölt ellen, a Roma elleni rangadó előtt az utóbbi időben fáradtabb(Abate,Flamini),fásultabb(Balotelli,Boateng,El Shaarawy) játékosok pihentetése nem volna rossz.Mondjuk nyilván nem mindegyikük cseréjével, de 2-3 "alapember" azért talán pihenhetne.Nem hinném,hogy Abate utóbbi hetekben mutatott roppant gyenge teljesítményénél De Sciglio ne tudna jobbat, vagy említhetném Boatenget is, aki fel-fel villan félidőkre, 20 percekre, de azon kívül nudli.Ronaldoalegjobb:Én pedig a legjobb kezdővel. A harmadik hely még nincs zsebben, és addig nem szabad hátradőlni. A bronz tuti, akkor jöhet Gabriel, Cristante és a kevesebb játéklehetőséget kapó csapattagok.
Remélem az általában kevesebb játéklehetőséghez jutók bizonyítási lehetőséget kapnak.Én így állnék fel:Abbiati-Zaccardo-Zapata-Mexés-De Sciglio-Nocerino-Cristante-Traoré-Niang-Pazzini-Robinho
Ronaldoalegjobb:Az elvvel egyetértek, annyit változtatnék, hogy nálam DS a helyén játszana, Mexés helyett Zaccardo, a balon Constant, a kp-n Noc vagy Traoré helyett Muntarit kezdetném.Omen:Jogos,de a kiesőjelölt ellen, a Roma elleni rangadó előtt az utóbbi időben fáradtabb(Abate,Flamini),fásultabb(Balotelli,Boateng,El Shaarawy) játékosok pihentetése nem volna rossz.Mondjuk nyilván nem mindegyikük cseréjével, de 2-3 "alapember" azért talán pihenhetne.Nem hinném,hogy Abate utóbbi hetekben mutatott roppant gyenge teljesítményénél De Sciglio ne tudna jobbat, vagy említhetném Boatenget is, aki fel-fel villan félidőkre, 20 percekre, de azon kívül nudli.Ronaldoalegjobb:Én pedig a legjobb kezdővel. A harmadik hely még nincs zsebben, és addig nem szabad hátradőlni. A bronz tuti, akkor jöhet Gabriel, Cristante és a kevesebb játéklehetőséget kapó csapattagok.
Ronaldoalegjobb:Ha megverjük a Pescarát meg a Romát, akkor a Siena ellen felőlem Allegri felküldheti a csapatot úgy is, hogy Gabriel - Zaccardo, Bonera, Yepes, Didac - Traoré, Cristante, Salamon - Krkic, Robinho, Niang...
Lansky:vagy ha most nyerünk és a siena elveri a fiorentina akkor már örömködhetünk...Ronaldoalegjobb:Ha megverjük a Pescarát meg a Romát, akkor a Siena ellen felőlem Allegri felküldheti a csapatot úgy is, hogy Gabriel - Zaccardo, Bonera, Yepes, Didac - Traoré, Cristante, Salamon - Krkic, Robinho, Niang...
szucsi82:
vagy ha most nyerünk és a siena elveri a fiorentina akkor már örömködhetünk...
Ebben az esetben bevallom, számomra elég "tudathasadásos" lesz a Roma elleni rangadó: nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a tököm tele van már az Udinese európai szerencsétlenkedéséből... Hülyét kapok, ha a végén már megint behajrázzák magukat az EL-helyre, csak hogy az olasz csapatok gyakorlatilag eggyel kevesebben legyenek velük. Tudom, nem sok olasz együttes veszi komolyan azt a bohócligát, de talán az Udinese szarik bele a leglátványosabban. (Nem beszélve arról, hogy eleve gyengébbek, ergo potenciálisan eleve kevesebb van bennük, mint egy Romaban, Lazioban vagy Interben.) Nem néztem/számoltam ugyan utána, de az utóbbi pár évben szerintem rengeteg értékes pont ment el a "bravúros" nemzetközi kupaszereplésükön. (Mondjuk ez a szezon volt a non plus ultra, amikor képtelenek voltak feljutni a BL-főtáblára egy fos Braga(!) ellen...)
Ebből kifolyólag ha holnap esetleg úgy alakulnak az események, hogy matematikailag is bebiztosítjuk a 3. helyet, kivételesen nem bánnám, ha nem a Roma elleni, számunkra tét nélküli meccsen kezdenénk javítani a rangadós szereplésünkön...
P.s.: Bocs, tudom, tartalmilag ez talán jobban illett volna egy másik topicba, de itt merült fel, amiről eszembe jutott.
<o:p> </o:p>
Paolo:(Egyetértek Veled Paolo! Nekem sem tetszik, hogy az udineiek nem tudták magukat kvalifikálni a BL-be. Viszont jogosan jutottak el a selejtezőkig, hiszen - az UEFA szabályai szerint -, elérték a bajnokságban az erre feljogosítő helyezést. Vagyis nem érdemtelenül jutottak el odáig, és nem vehetjük el Tőlük ezt a lehetőséget. Hogy nem tudtak vele élni, az sajnálatos, de azért ne feledjük, hogy tavaly egy Arsenal ejtette ki őket, idén pedig büntetőkkel buktak el. Akarnak szegények, csak hát...szucsi82:
vagy ha most nyerünk és a siena elveri a fiorentina akkor már örömködhetünk...Ebben az esetben bevallom, számomra elég "tudathasadásos" lesz a Roma elleni rangadó: nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a tököm tele van már az Udinese európai szerencsétlenkedéséből... Hülyét kapok, ha a végén már megint behajrázzák magukat az EL-helyre, csak hogy az olasz csapatok gyakorlatilag eggyel kevesebben legyenek velük. Tudom, nem sok olasz együttes veszi komolyan azt a bohócligát, de talán az Udinese szarik bele a leglátványosabban. (Nem beszélve arról, hogy eleve gyengébbek, ergo potenciálisan eleve kevesebb van bennük, mint egy Romaban, Lazioban vagy Interben.) Nem néztem/számoltam ugyan utána, de az utóbbi pár évben szerintem rengeteg értékes pont ment el a "bravúros" nemzetközi kupaszereplésükön. (Mondjuk ez a szezon volt a non plus ultra, amikor képtelenek voltak feljutni a BL-főtáblára egy fos Braga(!) ellen...)
Ebből kifolyólag ha holnap esetleg úgy alakulnak az események, hogy matematikailag is bebiztosítjuk a 3. helyet, kivételesen nem bánnám, ha nem a Roma elleni, számunkra tét nélküli meccsen kezdenénk javítani a rangadós szereplésünkön...
P.s.: Bocs, tudom, tartalmilag ez talán jobban illett volna egy másik topicba, de itt merült fel, amiről eszembe jutott.
<o:p> </o:p>
Ronaldoalegjobb:Közvetíteni fogják valahol?
A SportKlub komolyan "Dodzsemet" ad a meccsünk helyett?????Ráadásul csak valami sz@r magazinműsor ismétléséről van szó...
mercenario:A neten biztos! A SportKlub meg ezért SportKlub.A színvonala a régi.Ronaldoalegjobb:Közvetíteni fogják valahol?
A SportKlub komolyan "Dodzsemet" ad a meccsünk helyett?????Ráadásul csak valami sz@r magazinműsor ismétléséről van szó...
MilanPeti:Köszi szépen. Kár.mercenario:A neten biztos! A SportKlub meg ezért SportKlub.A színvonala a régi.Ronaldoalegjobb:Közvetíteni fogják valahol?
szucsi82:Abba ne bízzatok! A Fio már nem fog hibázni itt az a lényeg, hogy a két kiesőt megverjük és akkor megvan! Talán a Palermo jó lehet egy X-re de azt is kétlem. Jó ez a firenzei csapat sajnos.Lansky:vagy ha most nyerünk és a siena elveri a fiorentina akkor már örömködhetünk...Ronaldoalegjobb:Ha megverjük a Pescarát meg a Romát, akkor a Siena ellen felőlem Allegri felküldheti a csapatot úgy is, hogy Gabriel - Zaccardo, Bonera, Yepes, Didac - Traoré, Cristante, Salamon - Krkic, Robinho, Niang...
Ronaldoalegjobb:Nem Dodzsem miatt marad el a közvetítés.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.