Én személy szerint figyelemmel szoktam kísérni a Fio meccseit.Szerintem is bennt vannak az első ötben.És jövőre még jobbak lesznek Rossival.Pár éven belül komolyan kell velük számolni a bajnoki címér folyó harcban is.Fiatalok.Technikásak.Gyorsak.És az edzőjük is profi.A védelmük viszont sebezhető.Az év elején háromvédős felállással játszottak,viszont áttértek egy idő után a négyvédős rendszerre.A Roncaglia-Rodriguez párost érzem sebezhetőnek.A középpályájukon viszont ott van
Aquilani. Az az Aquilani akit mi elég szánalmas módon elküldtünk,és az az Aquilani aki a Fiorentina agya.Szerintem elférne nálunk Flamini barátunk helyén pl.Lehet látni rajta,hogy bizonyítani akarja,hogy hiába küldik el mindenhonnan,kíváló játékos.És bizonyítja is.A másik fontos láncszeme a középpályájuknak
Borja Valero.Ő egy olyan játékos,aki minden középpályára beférne.Védekezésben nagyon hasonlít De Jonghoz,de kreatívabb,és rendkívül gólveszélyes.Az odavágón ez a 2 középpályás lőtt gólt nekünk.Lazzari személyében van egy olyan játékosuk,mint amilyen Nocerino volt tavaly.Biztos bizonyítani akar korábbi mesterének,Allegrinek is.
Sokan megkönnyebülnek Jovetic hiánya miatt(márha biztos hiányzik,Montella azt nyilatkozta hogy még akár játszhat is),ottvan Ljajics. Ha lehetne Jovetic 2-nek nevezni,biztos hogy úgy hívnák.Kapu elött életveszélyes,szeret szélről befelé indulni,és távolról is gólveszélyes.Nagyon oda kell rá figyelni holnap.El Hamda-t és Cuadradot nem érzem veszélyforrásnak,ezt a 4 játékost kell MINDENFÉLEKÉPPEN kikapcsolni.
Forza!
Elküldve: 2013.04.06. 20:01
#