Anselmo:Veronában azért mindenki meg szokott szenvedni. Shárinak és Montinak most mindenképp pihenni kéne. Remélm DS és Constant kezd.
Úgy érzem ez most meg is lesz. Valamiért El Shaarawy gólt szimatolok a levegőben :).
Azután viszont a következő 3 mérkőzés mindenről dönthet. De ezt nyilván a klubnál is tudja mindenki.
A kezdÅ‘t illetÅ‘en nemigen vannak kérdések. Pazzo és Boateng nincsen, Robinho és Bojan kegyvesztettek, Ãgy a támadóhármas fix.
Illetve vasárnap délutánra még kéne egy Juve győzelem most az egyszer...
utahjazz::)Anselmo:AmÃg van matematikai esélyünk, addig bÃzom a lehetetlenben is. Most az egyszer inkább inter gyÅ‘zelmet várok, aztán kapjanak ki végig. Nekünk meg hozni kell a 100%-ot!
Illetve vasárnap délutánra még kéne egy Juve győzelem most az egyszer...
Paolo:Ennek a csapatnak szépen csillog az ezüst is. JövÅ‘re a megfelelÅ‘ minÅ‘ségi igazolásokkal (De Jong... :D ) lehet cél a Scudetto.utahjazz::)Anselmo:AmÃg van matematikai esélyünk, addig bÃzom a lehetetlenben is. Most az egyszer inkább inter gyÅ‘zelmet várok, aztán kapjanak ki végig. Nekünk meg hozni kell a 100%-ot!
Illetve vasárnap délutánra még kéne egy Juve gyÅ‘zelem most az egyszer...Nem sokan mernek róla beszélni, de bizony simán benne van a pakliban, hogy a fordulót követÅ‘en 10 ponton belülre lopakodunk. Utána viszont mi Firenzébe megyünk, a Juve meg fogadja a Pescara-t... Magyarul ha nem aratunk bravúrgyÅ‘zelmet a remek Fiorentina otthonában, megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Amennyiben viszont mégis, mi a következÅ‘ fordulóban fogadjuk a mostanában messze nem verhetetlen Napolit, a Juve meg megy Rómába a Lazio-hoz. Ezt követÅ‘en pedig Juventus-Milan... LefordÃtva: ha a következÅ‘ 4 fordulóban gyűjtünk 12 pontot (ami minimum a "qrvanehézlesz" kategória), akkor nem elképzelhetetlen az sem, hogy öt fordulóval a vége elÅ‘tt 5 ponton belülre zárkózunk, ráadásul jobb egymás elleni mérleggel. Onnantól kezdve meg már idegeskedjenek a zebrák.:)Gyorsan hozzáteszem, a fenti forgatókönyv elég mesébe illÅ‘, reális esélyünk a bajnoki cÃmre 5%-nál semmiképpen nem több, és akkor ebbe már belekalkuláltam azt is, hogy a fenti sorozat közben a Juventusnak még lesz minimum két fellépése a Bajnokok Ligájában is. A jelenlegi Juve van olyan erÅ‘s, hogy ekkora elÅ‘nybÅ‘l ezt a scudetto-t már nem fogja elbukni.Szóval egyelÅ‘re jobb, ha a harmadik hely megtartására és a második hely megszerzésére koncentrálunk. ElsÅ‘ lépésként például legyünk túl - persze három ponttal a zsebben - ezen az átkozott húsvéti fordulón, amely elég rossz emlékeket idéz bennem: tavaly ebben a körben buktuk el az elsÅ‘ helyünket, és gyakorlatilag a bajnoki cÃmet is....
Experteureka:Nem volt annyira rossz sokat mutatta magát meg játszható volt ! El Shaarawy sem volt jobb csak mondom és meccsek óta Ãgy játszik El Shaarawy sajnos , de Balotelli jó volt !
A Robi megkapta a lehetoseget es kb. ennyi amit meg lehet rola emliteni. Remelem ezek utan hanyagoljak azok is akik eddig annyira koveteltek a kezdobe.
Bocs, elszalltak az ekezeteim.
Nem volt annyira rossz sokat mutatta magát meg játszható volt ! El Shaarawy sem volt jobb csak mondom és meccsek óta Ãgy játszik El Shaarawy sajnos , de Balotelli jó volt !Vagy nem láttad a meccset, vagy rohadt elfogult vagy.
Paolo:El Shaarawy a meccs végén játszót jól ! Robinho nem volt rossz szerintem ! A meccset az elejétÅ‘l néztem végig sÅ‘t ebbe a szezonba az összes meccset láttam az lehet ,hogy elfogult vagyok ! De Boateng meg Niang százszor megkapták a lehetÅ‘séget és nem igazán éltek vele lehet a következÅ‘ meccsen Robinho mesterhármast lÅ‘ ki tudja nem egy meccsen kell véleményt nyilvánÃtani ! Te azért Ãrod le ezeket mert nem szereted Robinhot ez a véleményem ! Ziccert valóban nem rúgta be van ez Ãgy , de ezzel vitatkoznék , hogy szokás szerint !Nem volt annyira rossz sokat mutatta magát meg játszható volt ! El Shaarawy sem volt jobb csak mondom és meccsek óta Ãgy játszik El Shaarawy sajnos , de Balotelli jó volt !Vagy nem láttad a meccset, vagy rohadt elfogult vagy.
El Shaarawy az egyik legjobbunk volt, Robinho viszont egy (szokás szerint) elrontott zicceren kÃvül a labdával is alig találkozott.
Milanissimo:Amikor a labda hozza kerult nem csak hogy eladta de neha meg veszelyesen inditotta is a Chievot, nem egyszer, nem ketszer. Amikor elvesztette, termeszetesen hattal az ellenfel kapujanak azonnal veszely volt mert meterekre pattant tole a labda visszafele a mi kapunk fele.
Ugyan már. Én azt láttam, hogy mikor a ladba hozzá kerül, egybÅ‘l el is veszÃtette. Rendes passza nem volt, feleslegesen volt kint annyit. FélidÅ‘ben lecseréltem volna. Maximum.Arról meg annyit, hogy Å‘ mesterhármas? Ahhoz Å‘ túl tehetséges. El Shaarawy sem rúgott gólt, mégis nagyon hasznos volt.(LegfÅ‘bb tulajdonsága, hogy nem veszÃti el a labdát egybÅ‘l.)Azért nem szeretik sokan, mert nem játszik jól. És ez nem elfogultság, ez tény. Aki mást mondd, az az elfogult.
Experteureka:Jó van benne valami ,de maradjunk annyiba , hogy Niang és Boateng sem az igazi a jobb oldalon ebbe az évben !Milanissimo:Amikor a labda hozza kerult nem csak hogy eladta de neha meg veszelyesen inditotta is a Chievot, nem egyszer, nem ketszer. Amikor elvesztette, termeszetesen hattal az ellenfel kapujanak azonnal veszely volt mert meterekre pattant tole a labda visszafele a mi kapunk fele.
Ugyan már. Én azt láttam, hogy mikor a ladba hozzá kerül, egybÅ‘l el is veszÃtette. Rendes passza nem volt, feleslegesen volt kint annyit. FélidÅ‘ben lecseréltem volna. Maximum.Arról meg annyit, hogy Å‘ mesterhármas? Ahhoz Å‘ túl tehetséges. El Shaarawy sem rúgott gólt, mégis nagyon hasznos volt.(LegfÅ‘bb tulajdonsága, hogy nem veszÃti el a labdát egybÅ‘l.)Azért nem szeretik sokan, mert nem játszik jól. És ez nem elfogultság, ez tény. Aki mást mondd, az az elfogult.
drogba715:Niang még csak 18 éves és Allegri rakta ki szélre, ha jól tudom Å‘ mindig középen játszott. Boatengnek pedig inkább Montolivo mellett, mint elÅ‘tte kéne játszania. Kedveltem Robinhot én is, mert régebben mindig gyorsaságot meg szÃnt vitt elÅ‘re, de látható rajta, hogy szüksége van a váltásra. Szerintem Å‘ télen beleélte magát, hogy hazamegy (nyáron legkésÅ‘bb), Ãgy már nem sok motiváció hajtja. Sokat is keres. Nem hiszem, hogy azért gürcölne, hogy megtartsuk, mert Å‘ is szÃvesen hazamenne.Experteureka:Jó van benne valami ,de maradjunk annyiba , hogy Niang és Boateng sem az igazi a jobb oldalon ebbe az évben !Milanissimo:Amikor a labda hozza kerult nem csak hogy eladta de neha meg veszelyesen inditotta is a Chievot, nem egyszer, nem ketszer. Amikor elvesztette, termeszetesen hattal az ellenfel kapujanak azonnal veszely volt mert meterekre pattant tole a labda visszafele a mi kapunk fele.
Serie A 30. forduló:
Chievo-Milan 0-1 (0-1)
Stadio Marc Antonio Bentegodi: 20000 néző
Játékvezető: Celi
Gólszerző: Montolivo (25.)
Sárga lap: Dramè (27.), Dainelli (33.), Cofie (50.), Cesar (62.), Andreolli (70.); illetve Balotelli (17.)
Piros lap: Dainelli (78. – második sárga lap)
CHIEVO (5-3-2): Puggioni; Frey (Luciano 62.), Dramè , Cesar, Dainelli, Andreolli; Rigoni, Cofie, Guana (Stoian 46.); Thereau, Paloschi (Pellissier 72.).
MILAN (4-3-3): Abbiati; Abate, Mexes, Bonera , De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Muntari; Robinho (Niang 83.), Balotelli, El Shaarawy.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.