Dani027:drogba715:Szerintem ebben a brazil válogatottban nincs helye Robinhónak. Néhány évvel ezelÅ‘tt volt egy nagyon jó tornája (talán Copa America?), amikor tényleg vezér volt, de pont ez hiányzik belÅ‘le úgy nagy általánosságában. Még egyszer, szándékaim szerint utoljára hangsúlyozom. Robinhónak nincs helye a Milanban, mert a fiatalokban gondolkozunk. Ez egy jó irány, és folytatni is kell. Niang beépÃtése felé jó úton haladunk, a projekt szempontjából visszalépés lenne, ha Robinho játszana. Mivel vélhetÅ‘en a világbajnokságra valóban a válogatott közelébe szeretne jutni (a konföderációs kupának szerintem nincs akkora súlya), ezért a játéklehetÅ‘ség reményében fog lelépni, vélhetÅ‘en BrazÃliába, azon belül is a Santosba. Galliani pedig sok mindent mondott, csak a közelmúltból szemezgetve például megÃgérte Pazzininek, hogy a jó teljesÃtményéért cserébe senkit sem hoz riválisnak mellé. És láss csodát: jött Balotelli. Szóval biztos vagyok benne, hogy nem gondolta komolyan azt, hogy Robinho 500. meccsét is megünnepelhessék a Milanban. SÅ‘t, nem tartom kizártnak, hogy vezetÅ‘ségi nyomás hatására döntött úgy Allegri, hogy teljesen mellÅ‘zi Robinhót. Én ezt összességében nem is bánom. Jöjjenek a fiatalok!
Ez a 607 perc pontosan kb 6 vagy 7 meccsnek felel meg a két gól és a 3 gólpassz nem rossz arány szerintem :D ! Biztosan akarna játszani , de ennyire nem bÃz benne az edzÅ‘ egy Palermo elleni meccsen sem ez azért vicc! Biztosan haj és dolgozik az edzéseken, hogy játszón , de 10 percekkel nem megy sokkra ! Már csak azért is hajt mert a Brazil válogatottal ott akar lenni a Konfederációs kupán gondolom ! Három éve a Selecao kapitány ( Mano Menezes ) neki adta a csapatkapitányi karszalagot is ! Én nem védeni akarom Robinhot , de undorÃtó , amit Allegri vele csinál ! A másik meg az , hogy azt mondta Galliani , hogy reméli , hogy az 500. Milanos tét mécsén is látni fogja Robinhot !
Most olvastam , ha kapunk érte nyolc milliót vesszünk egy Zaza szintű játékost :D mert rúgott 14 gólt a másodosztályba :D Tavaly Immobile rúgott 28 idén meg 5 :D !