Dani027:gumicsiga:Fel is tudod sorolni azt a "sok mindent" amit köszönhet neki a csapat? Mert Én egy jobb évére emlékszem, ahol még mindig árnyéka volt önmagának, és a zsenialitásával így is összehozott egy elfogadható szezont. Egy elfogadhatót, ami Dinho szintjén semmiképpen sem nevezhető kiemelkedőnek. Kiemelkedően a Barcában teljesített. Olyan szinten a Milanban sohasem játszott. Szóval összességében nem jut eszembe olyan sok dolog amit a Milanért tett. Kupagyőzelem? Kaká pedig mi, ha nem irányító? Tény, hogy nem klasszikus osztogató, mint például Rui Costa, de a szerepkörének leírására alighanem az irányító szó a legalkalmasabb, amellett is, hogy a klasszikusabb szervezési munkát See és Pirlo végezte.
Lol, lehet összekevered valakivel, "hib volt a megvásárlása", látom nem vagy képben. Elég sok mindent köszönhet neki a csapat, akkoriban kiemelkedően jól játszott, Kaka pedig sosem volt irányító....
Ronaldinho 76 meccsen lőtt 25 gólt és kiosztott 27 gólpassz,ez tényleg semmi....és nem az volt a kérdés,hogy hol játszott jobban,Milanban vagy a Barcelonaban, hanem,hogy a Milanban tett-e valamit,mert szerinted felesleges volt megvenni.
Kakára pedig tényleg nem akarok semmi rosszat mondani,mert a kedvenc játékosom,ő egy zseniális TK,de nem irányító.
Ez az egész szerintem abból indult ki,hogy Robit is sokan feleslegesnek tartották,anno azért hoztuk ide,hogy Ibrának adja a gólpasszokat, ekkor 2 év alatt 48 meccsen 20 szór talált be és 12 gól passzt osztott ki,ez nem rossz statisztika,de ez az első két szezonra vonatkozik. Idén nem sok lehetőséget kapott de így is a bajnokságban 6 meccs 2 gól 3 assziszt, szerintem ez se rossz arány, a lehetőségeit nézve is többet teljesített, mint egyesek a kezdőből, még ha nyáron eladjuk, akkor is ki kéne használni a képességeit!
Érdekes,hogy a kezdő csapatunk MÉG nincs benne az európai elitben,de a cserepadunk igen...