smallcurrant:4 lap kell az eltiltáshoz. Ami meg is van neki (az Udinese ellen rögtön kettő, majd a múltkori és a mostani meccsen is 1-1). De szerintem ha valaki egy meccsen összegyűjt 2 sárgát, azaz automatikusan eltiltást nyer a következő meccsre, akkor azt a két lapot már nem veszik figyelembe a további eltiltásokkor. Így hiába van neki 4, az most voltaképpen 2, mert már volt büntetése.
Ha jól látom itt csak azt írják, hogy Zapatának 2 sárga lapja van. Amúgy én (is) furcsállnám, ha meglenne az 5 sárgája, főleg, hogy csak az utóbbi időben kap rendszeres szerepet kezdőként. Remélem, hogy játszhat szombaton, mert nagy szükség lenne rá középen.
Dani027:Én 5 sárgáról tudtam, de ha csak 4 kell, akkor igazad van, köszi az infót.smallcurrant:4 lap kell az eltiltáshoz. Ami meg is van neki (az Udinese ellen rögtön kettő, majd a múltkori és a mostani meccsen is 1-1). De szerintem ha valaki egy meccsen összegyűjt 2 sárgát, azaz automatikusan eltiltást nyer a következő meccsre, akkor azt a két lapot már nem veszik figyelembe a további eltiltásokkor. Így hiába van neki 4, az most voltaképpen 2, mert már volt büntetése.
Ha jól látom itt csak azt írják, hogy Zapatának 2 sárga lapja van. Amúgy én (is) furcsállnám, ha meglenne az 5 sárgája, főleg, hogy csak az utóbbi időben kap rendszeres szerepet kezdőként. Remélem, hogy játszhat szombaton, mert nagy szükség lenne rá középen.
Dani027:AZ Inter ellen volt kiírva a neve alá a sárga lapjakor, hogy következő meccsre eltiltott. Innen indul ki mindenki szerintem. Jó lenne ha hibáztak volna az olasz tévések.smallcurrant:4 lap kell az eltiltáshoz. Ami meg is van neki (az Udinese ellen rögtön kettő, majd a múltkori és a mostani meccsen is 1-1). De szerintem ha valaki egy meccsen összegyűjt 2 sárgát, azaz automatikusan eltiltást nyer a következő meccsre, akkor azt a két lapot már nem veszik figyelembe a további eltiltásokkor. Így hiába van neki 4, az most voltaképpen 2, mert már volt büntetése.
Giovanni:Tudom, de a múlt héten is hibáztak, amikor Juan Jesus neve alá írták ki, hogy eltiltott. Előfordul. De majd még biztosan kapunk valami infót. Szerintem nem jöhetett össze neki egy eltiltásra való sárga. Reméljük, hogy tévedtek, mert kell a védelembe.
AZ Inter ellen volt kiírva a neve alá a sárga lapjakor, hogy következő meccsre eltiltott. Innen indul ki mindenki szerintem. Jó lenne ha hibáztak volna az olasz tévések.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.