basten:
Borzalmas egy mérkőzés volt, leszámítva az utolsó 10 percet. Vagy Allegri nem tudja motiválni, feltüzelni a bandát, vagy egyszerűen nincs kedvük játszani a srácoknak. Az értékelésem:
Amelia: közepes, ha benézi azt a távoli lövést, könnyen elmehetett volna a meccs
De Sciglio: jó, bár én sokkal többet várok tőle, lehetne bátrabb
Zapata: jó, alig volt dolga
Yepes: kiváló, bárcsak 10 évvel fiatalabb lenne
Constant: közepes, rengeteg hibával játszik
Montolivo: 0, egy jó megoldására sem emléxem
Ambrosini: 0, példátlan viselkedés, sz@r játék, vonulj már vissza
Nocerino, gyenge, egy gól és más semmi, tőle is többet vártam
Robinho: 0, mehetsz haza, gondolatban már ott is vagy
Pazzini, gyenge, csak az akarása és gólpassza miatt nem 0
El Shaarawy: kiváló, gól-gólpassz és hatalmas mezőnymunka. (A gólkirályi címhez több támogatást érdemelne)
Boateng: 0, az arcából már legalább visszavett
Muntari: gyenge, formába kell hozni, sokat hagyott ki
Niang: hatalmas tehetség, JÁTSZATNI, MR ALLEGRI!!!
Teljesen másképp láttuk. Én csak neten tudtam nézni, de az én véleményem.
A csapat hajtott és nekem motiváltnak is tűnt. Az összjáték is egyre jobb, persze van még csiszolódni. Robinho elfáradt, de előtte hajtott és jó passzokat is adott.
De Sciglio, egyértelműen hatalmas tehetség, tetszik, hogy sokszor kapásból visszaerezte a lasztit, miután elveszett. Többet vársz tőle? A korosztályában, lehet, hogy a a legjobb a világon. Abate felkötheti a gatyát.
Constant. Ahhoz képest, hogy idény közben lett kitalálva, hogy ő hátvéd lesz, már jó régóta nem lehetett látni ilyen mint ő.
Kifelé és befelé is cselez, lendületes, tud passzolni, önzetlen...
A középső hátvédek: Talajon a feladatukat megoldották, de vagy 2 esetben nagyot hibáztak és gólhelyzetet alakult ki. Pontrúgásoknál viszont a védelmünk katasztrófa, azon van mit fejleszteni.
Montolivo technikás, részt vesz az összjátékban, kiválóan lát és passzol. Semmi bajom vele, remélem alapember lesz.
Robinho? Régen volt ennyire motivált. Sokat próbálkozott + állandóan elvonta 2-3 ember figyelmét.
Pazzini? Gólpasszt adott. Hajtott, egyre jobban beilleszkedik a csapatba. Nem egy világklasszis, de vele sincs semmi bajom.
Niang? Szerintem is hatalmas tehetség. Azt se mondom, hogy nem lát a pályán, de egyelőre csak magát látja. Fejlődnie kell, bár tényleg megvan benne az a tehetség, amellyel a jövő Milanjának része lehet.
És végül El Shaarawy és Nocerino:
Az előbbi hatalmas tehetség és, ha szerencsék van, ő lesz a következő 10 év Milan csatára. Egyre jobb és jobb. Nyilván nem tud minden meccset eldönteni, de az ő korában ezt nem is várhatjuk. Egy csomó helyen összehasonlítják Ibra-val. Felesleges. Mindketten jó játékosok. Szerintem, jól jártunk, hogy elment Ibra, de ez azért van mert 30 éves és nemcsak azért, mert így a mi fáraónk ki tudott bontakozni.
És akkor itt van Nocerino. Amikor idejött, tudtuk, hogy hajt, de nem gondoltuk, hogy ennyi gólt tud szerezni. Nocerino gólérzékenysége Ibra miatt is volt, aki rendszeresen elvitte az embert és kiválóan adta le neki a lasztit. Nocerino-nak meg kell tanulnia más területet bejátszani, mert amelyet eddig játszott, elfoglalta a mi Fáraónk. Nem gondolom, hogy ezért le kéne venni a fejét. Örülök, hogy kezd magára találni és remélhetőleg az önbizalma is visszatér.
Sajnálom, hogy ennyire 0-nak látjátok a csapatunkat és rossz is olvasni. Szerintem, rendbe kell tenni a középső védőket. Kell egy jó szűrű középpályás és egy kiváló befejező csatár. Amennyiben ez meglesz egyike lehetünk a legjobbaknak.
Belegondolva, hogy milyen csapatunk lenne egy Ogbonna, Balotelli, Pastore trióval...
Elküldve: 2012.12.16. 21:56
#