A párosÃtás érdekessége, hogy kölcsönben a Reggina csapatát erÅ‘sÃti a Milan tehetséges védÅ‘je, Rodrigo Ely, valamint a Primavera tavalyi gólkirálya, Gianmario Comi is.

A párosÃtás érdekessége, hogy kölcsönben a Reggina csapatát erÅ‘sÃti a Milan tehetséges védÅ‘je, Rodrigo Ely, valamint a Primavera tavalyi gólkirálya, Gianmario Comi is.
white:Csütörtökön lesz! http://www.legaseriea.it/it/tim-cup/calendario-e-risultatiOmen:Csütörtökön lesz, nem?
Holnap este 9-kor
Rui:Hát srácok, én is szeretném végre őket a kezdőben látni, de ebből a 6 névből max 2, ha pályára fog lépni. De ne legyen igazam...SDaniel:Én még Petagnat is!
Tényleg rá kéne menni erre a kupára, legyen legalább valami sikerélmény is ebben a szezonban.Én őket szeretném látni: Niang!!!!!!, Strasser, K.Boateng, Gabriel, Ganz.
Ronaldoalegjobb:Keretünk:Kapusok: Abbiati, Coppola (51), GabrielVédők: Abate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Yepes, Zapata.Középpályások: Emanuelson, Flamini, Muntari, Nocerino, Strasser.Támadók: Bojan, El Shaarawy, Pazzini, Niang, RobinhoNincs Boateng és Montolivo.Várható kezdő,szintén Milannews szerint:Abbiati, Abate, Zapata, Yepes, Antonini; Flamini, Strasser, Emanuelson; Robinho, Pazzini, Bojan
Stark:Niangot én is kezdetném, azonban szerintem jobb ha Shaarawy és De Sciglio pihennek.Ronaldoalegjobb:Nincs Boateng és Montolivo.Várható kezdő,szintén Milannews szerint:Abbiati, Abate, Zapata, Yepes, Antonini; Flamini, Strasser, Emanuelson; Robinho, Pazzini, Bojan
Elég vékony ez a keret. Én sok fiatalt hoztam volna fel, na de Allegri tudja. Gyakorlatilag csak Coppola van, itt "új" név.Az én kezdőm ez lenne:Gabriel - Abate - Yepes - Zapata - De Sciglio - Nocerino - Strasser - Emanuelson - Bojan - Niang - El Shaarawy
ejot:Stark:Niangot én is kezdetném, azonban szerintem jobb ha Shaarawy és De Sciglio pihennek.Ronaldoalegjobb:Nincs Boateng és Montolivo.Várható kezdő,szintén Milannews szerint:Abbiati, Abate, Zapata, Yepes, Antonini; Flamini, Strasser, Emanuelson; Robinho, Pazzini, Bojan
Elég vékony ez a keret. Én sok fiatalt hoztam volna fel, na de Allegri tudja. Gyakorlatilag csak Coppola van, itt "új" név.Az én kezdőm ez lenne:Gabriel - Abate - Yepes - Zapata - De Sciglio - Nocerino - Strasser - Emanuelson - Bojan - Niang - El Shaarawy
Remélem Strasser jól fog játszani!
Juhy:Nyilván ez is egy szempont lehet. Azontúl a Milan - a szezon eddigi részében történtek után - nincs most olyan helyzetben, hogy bármilyen (akármilyen kicsi) téttel bÃró mérkÅ‘zést ne vegyen komolyan. A harmadosztály felé öles léptekkel robogó Reggina ellen pedig egyébként sem lehet alternatÃva a kiesés.
Szerintem azért játszunk az alapcsapattal, mert meg akarják hagyni az Olasz Kupát is esélynek, hiszen a mostaniak alapján még Európa Liga helyezésen sem vagyunk. Persze én hiszem, hogy a BL helyezést is elérhetjük, de azért jobb ha odafigyelnek a kupára..meg hát trófea az trófea :)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.