milanmisi:Az egy városi rangadó volt, ilyenkor másképpen "működnek" a játékosok... És szerintem a 13 szabálytalanság sem sok egy meccsen, főleg, ha az egy városi derbi, ráadásul a meccs kétharmadában nincs is náluk a labda... Mellesleg a Torino semmivel sem durvább csapat, mint az átlag csapatok, sőt! Meccsenként 15-ször faultolnak (abszolút a középmezőnybe tartoznak), ráadásul náluk kevesebb sárga lapot csak három csapat (az Inter 28-at, az Udinese 32-t, a Palermo 31-et) kapott. A Milan e tekintetben 5 sárga lappal "szabálytalanabb". Van ugyan a Torinónak 2 piros lapja, erre viszont azt mondom, hogy a Milannak meg van 4...
Hát ezek ellen nagyon fel kel,hogy kössük a gatyánkat ha akarunk egy jó eredményt elérni mert nagyon durván játszanak,láttam a Juve elleni meccsüket és nagyon durvák voltak.
Duff:Szerintem maradunk a 4-3-3-as felállásnál, szerintem ez lesz:Keret:Abbiati, Amelia, Coppola, GabrielAbate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Yepes, ZapataAmbrosini, De Jong, Emanuelson, Flamini, Nocerino, StrasserBojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho.Nyilatkozat alapján valami hasonlót várok:Amelia - Sciglio, Mexes, Zapata, Antonini - De Jong, Nocerino - Emanuelson, Robinho, Shaarawy - Bojan.De Niangot nagyon szívesen megnézném már ott elöl.
runaj:Örülnék ha egyszer már nem Mesbah lenne az alternatíva balszélre.Duff:Szerintem maradunk a 4-3-3-as felállásnál, szerintem ez lesz:Keret:Abbiati, Amelia, Coppola, GabrielAbate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Yepes, ZapataAmbrosini, De Jong, Emanuelson, Flamini, Nocerino, StrasserBojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho.Nyilatkozat alapján valami hasonlót várok:Amelia - Sciglio, Mexes, Zapata, Antonini - De Jong, Nocerino - Emanuelson, Robinho, Shaarawy - Bojan.De Niangot nagyon szívesen megnézném már ott elöl.Amelia - DS, Mexes, Zapata/Yepes, Mesbah - Urby, De Jong, Nocerino - Robinho, Pazzini, EL92
Öccse:Már az is haladás az előző szezonhoz képest, hogy De Sciglio előtte van...........runaj:Örülnék ha egyszer már nem Mesbah lenne az alternatíva balszélre.Duff:Szerintem maradunk a 4-3-3-as felállásnál, szerintem ez lesz:Keret:Abbiati, Amelia, Coppola, GabrielAbate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Yepes, ZapataAmbrosini, De Jong, Emanuelson, Flamini, Nocerino, StrasserBojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho.Nyilatkozat alapján valami hasonlót várok:Amelia - Sciglio, Mexes, Zapata, Antonini - De Jong, Nocerino - Emanuelson, Robinho, Shaarawy - Bojan.De Niangot nagyon szívesen megnézném már ott elöl.Amelia - DS, Mexes, Zapata/Yepes, Mesbah - Urby, De Jong, Nocerino - Robinho, Pazzini, EL92Abate jobbon, DS balon, vagy DS jobbon Emanuelson balon. Ha nagyon kell, cserének felhozható Mesbah, 3 gólos előnynél.
dzso.80:Nyilván Urby lenne a legjobb alternatíva, de a jelenlegi középpályás sor mellett muszáj Urbynak ott játszania. Ő az egyetlen akit talán kreatív játékosnak lehet nevezni.Öccse:Már az is haladás az előző szezonhoz képest, hogy De Sciglio előtte van...........runaj:Örülnék ha egyszer már nem Mesbah lenne az alternatíva balszélre.Duff:Szerintem maradunk a 4-3-3-as felállásnál, szerintem ez lesz:Keret:Abbiati, Amelia, Coppola, GabrielAbate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Yepes, ZapataAmbrosini, De Jong, Emanuelson, Flamini, Nocerino, StrasserBojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho.Nyilatkozat alapján valami hasonlót várok:Amelia - Sciglio, Mexes, Zapata, Antonini - De Jong, Nocerino - Emanuelson, Robinho, Shaarawy - Bojan.De Niangot nagyon szívesen megnézném már ott elöl.Amelia - DS, Mexes, Zapata/Yepes, Mesbah - Urby, De Jong, Nocerino - Robinho, Pazzini, EL92Abate jobbon, DS balon, vagy DS jobbon Emanuelson balon. Ha nagyon kell, cserének felhozható Mesbah, 3 gólos előnynél.
Most már csak Niangnak kellene beépülnie
El Mejor:Miután egészségesnek nyilvánították újra megsérült. Nem vállalok nagy kockázatot ha azt mondom, az idei évben már nem lép pályára. Majd talán januárban, úgyis arra jósolták a visszatérését. Kell is, mert ő képes lesz Montolivót is tehermentesíteni, és szerintem használhatóbb játékos a támadásokban mint Nocerino.
Muntari,hogy h nem került be végül a keretbe?:S
Dani027:Az ügynöke nyilatkozta, h 2-3 hétre van még szüksége, h visszatérhessen. Így várhatóan januárban ismét számíthat rá Allegri.El Mejor:Miután egészségesnek nyilvánították újra megsérült. Nem vállalok nagy kockázatot ha azt mondom, az idei évben már nem lép pályára. Majd talán januárban, úgyis arra jósolták a visszatérését. Kell is, mert ő képes lesz Montolivót is tehermentesíteni, és szerintem használhatóbb játékos a támadásokban mint Nocerino.
Muntari,hogy h nem került be végül a keretbe?:S
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.