Íme a keret:
Goalkeepers Defenders Midfielders Forwards
Djamel Mesbah, Didac Vila, Luca Antonini, Ignazio Abate, Daniele Bonera, Rodney Strasser and Sulley Muntari
sérülésel küszködik, Massimo Ambrosini pedig eltiltását tölti.
Antonini:Na állj! Annak, hogy egy Milan játékos megsérül egy Milan szurkoló NEM örülhet. Annak már igen, hogy egy neki szimpatikusabb játékos játszik helyette.Yurku:De bezzeg amikor Antonini sérült meg, annak te is örültél és akkor nem szólt rá senki senkire, csak én h miért kell ennek örülni.gumicsiga:"Öcsém!" Te örülsz annak, hogy sérült az egyik Milan játékos? Az agyam eldobom az ilyenektől!
- BONERA SÉRÜLT!!:)
HORY94:Ki az a Bója?Antonini:Na állj! Annak, hogy egy Milan játékos megsérül egy Milan szurkoló NEM örülhet. Annak már igen, hogy egy neki szimpatikusabb játékos játszik helyette.Yurku:De bezzeg amikor Antonini sérült meg, annak te is örültél és akkor nem szólt rá senki senkire, csak én h miért kell ennek örülni.gumicsiga:"Öcsém!" Te örülsz annak, hogy sérült az egyik Milan játékos? Az agyam eldobom az ilyenektől!
Amúgy Boneraval megfelelő társ mellett nincs gond. Mexés sokkal bizonytalanabb, Yepes meg már öreg. Marad Zapata akivel az a probléma, hogy a Mister Astorit kérte, és Acerbi.
Nálam a két utóbbi kezdene. Jobbon DS, balon Constant.
Középen mivel nincs más alternatíva De Jongotszerencsérea kezdőben láthatjuk.
Elől nincs min változtatni. Urby-Krkic-Shári, előttük Bója.
HORY94:Alternatíva azért lenne Ambrosini helyére.Nocerino pl. a legrosszabb napján is lejátsza már Ambrosinit.Antonini:Na állj! Annak, hogy egy Milan játékos megsérül egy Milan szurkoló NEM örülhet. Annak már igen, hogy egy neki szimpatikusabb játékos játszik helyette.Yurku:De bezzeg amikor Antonini sérült meg, annak te is örültél és akkor nem szólt rá senki senkire, csak én h miért kell ennek örülni.gumicsiga:"Öcsém!" Te örülsz annak, hogy sérült az egyik Milan játékos? Az agyam eldobom az ilyenektől!
Amúgy Boneraval megfelelő társ mellett nincs gond. Mexés sokkal bizonytalanabb, Yepes meg már öreg. Marad Zapata akivel az a probléma, hogy a Mister Astorit kérte, és Acerbi.
kastore:Bonerával megfelelő társsal nincs gond? Ez azért viccnek erős :) Nem tudom te milyen meccseket nézel, de, ha Bonera játszik, borítékolható a leventegól. Acerbi meg a másik vicc. Yepes jelenleg az egyik legjobb védőnk, hiába 36 éves.... Ez a baj a védelmünkkel csupán :) De Jong meg a legstabilabb ember középpályán, őt végképp nem értem, miért nem kezdő. Én egy Mexes-Zapata párosban látom a jelenlegi Milan legjobb védőpárosát, Yepes meg a cseréjük. Természetesen Zapata mellőzése is Allegrit minősíti... Botrány.HORY94:Alternatíva azért lenne Ambrosini helyére.Nocerino pl. a legrosszabb napján is lejátsza már Ambrosinit.Antonini:Na állj! Annak, hogy egy Milan játékos megsérül egy Milan szurkoló NEM örülhet. Annak már igen, hogy egy neki szimpatikusabb játékos játszik helyette.Yurku:De bezzeg amikor Antonini sérült meg, annak te is örültél és akkor nem szólt rá senki senkire, csak én h miért kell ennek örülni.gumicsiga:"Öcsém!" Te örülsz annak, hogy sérült az egyik Milan játékos? Az agyam eldobom az ilyenektől!
makaroni:Nem tudom, hogy láttad-e, hogy a Fior második góljánál kit vertek meg a 16-oson belül, úgy hogy azért az U16-ban is seggbe rúgnak...
Bonerával megfelelő társsal nincs gond? Ez azért viccnek erős :) Nem tudom te milyen meccseket nézel, de, ha Bonera játszik, borítékolható a leventegól. Acerbi meg a másik vicc. Yepes jelenleg az egyik legjobb védőnk, hiába 36 éves.... Ez a baj a védelmünkkel csupán :) De Jong meg a legstabilabb ember középpályán, őt végképp nem értem, miért nem kezdő. Én egy Mexes-Zapata párosban látom a jelenlegi Milan legjobb védőpárosát, Yepes meg a cseréjük. Természetesen Zapata mellőzése is Allegrit minősíti... Botrány.
makaroni:Teljes mértékben egyetértek veled!kastore:Bonerával megfelelő társsal nincs gond? Ez azért viccnek erős :) Nem tudom te milyen meccseket nézel, de, ha Bonera játszik, borítékolható a leventegól. Acerbi meg a másik vicc. Yepes jelenleg az egyik legjobb védőnk, hiába 36 éves.... Ez a baj a védelmünkkel csupán :) De Jong meg a legstabilabb ember középpályán, őt végképp nem értem, miért nem kezdő. Én egy Mexes-Zapata párosban látom a jelenlegi Milan legjobb védőpárosát, Yepes meg a cseréjük. Természetesen Zapata mellőzése is Allegrit minősíti... Botrány.HORY94:Alternatíva azért lenne Ambrosini helyére.Nocerino pl. a legrosszabb napján is lejátsza már Ambrosinit.Antonini:Na állj! Annak, hogy egy Milan játékos megsérül egy Milan szurkoló NEM örülhet. Annak már igen, hogy egy neki szimpatikusabb játékos játszik helyette.Yurku:De bezzeg amikor Antonini sérült meg, annak te is örültél és akkor nem szólt rá senki senkire, csak én h miért kell ennek örülni.gumicsiga:"Öcsém!" Te örülsz annak, hogy sérült az egyik Milan játékos? Az agyam eldobom az ilyenektől!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.