Lansky:Boateng "felpumpálására" már csak egy új edző lenne képes. Allegri már korábban is panaszkodott rá, hogy szerinte nem elég fegyelmezett, valahogy úgy tűnik nem jönnek ki igazán. Egy jó Boatengre égető szükség van, viszont semmiképpen sem valamilyen támadó középpályásként. Vissza kell vinni az eredeti posztjára, hogy ismét védekeznie, ütköznie, rohannia kelljen a "játék szervezése helyett". Előbbi kategória remekül áll neki, de irányítani azt nem tud. Egyébként nekem úgy tűnt, hogy Boatengnek a motivációja is elveszett valahol, igaz ez nagyjából a keret összes tagjára igaz (tisztelet a kivételnek).
Muntarinak örülök, de Boateng kihagyását nem nagyon értem... Igaz, hogy Prince gyengén teljesít, de éppen a rengeteg formációváltás miatt nem biztos, hogy feltétlenül őt (és csak őt) kellene elővenni. Boateng szerintem semennyivel sem teljesített rosszabbul, mint pl. Montolivo, Pazzini vagy Nocerino. Azt érzem, Allegri próbál keménykedni egy kicsit, ráadásul a sértődött edző beszél belőle... Nem jött be a "Boateng a csatárok mögött" taktika az n+1-edik [ n>20 ] meccsen sem, és most tkp. az nem tetszik Allegrinek, hogy erre ő jött rá utoljára?! Lehet valakit fegyelmezni, de a keretből való kipaterolás egy kicsit erős. Másrészt nem hiszem, hogy a jelenlegi helyzetünkben megengedhetnénk magunknak, hogy egy Boateng még a keretbe se kerüljön be... Nem tudok arról, hogy sérült lenne, de ha mégis, akkor nem szóltam.
Lansky:
Muntarinak örülök, de Boateng kihagyását nem nagyon értem... Igaz, hogy Prince gyengén teljesít, de éppen a rengeteg formációváltás miatt nem biztos, hogy feltétlenül őt (és csak őt) kellene elővenni. Boateng szerintem semennyivel sem teljesített rosszabbul, mint pl. Montolivo, Pazzini vagy Nocerino. Azt érzem, Allegri próbál keménykedni egy kicsit, ráadásul a sértődött edző beszél belőle... Nem jött be a "Boateng a csatárok mögött" taktika az n+1-edik [ n>20 ] meccsen sem, és most tkp. az nem tetszik Allegrinek, hogy erre ő jött rá utoljára?! Lehet valakit fegyelmezni, de a keretből való kipaterolás egy kicsit erős. Másrészt nem hiszem, hogy a jelenlegi helyzetünkben megengedhetnénk magunknak, hogy egy Boateng még a keretbe se kerüljön be... Nem tudok arról, hogy sérült lenne, de ha mégis, akkor nem szóltam.
Milan-Sziv:Zapata kihagyásának a hibái ellenére sem örülök. Benne láttam lehetőséget arra, hogy visszanyerje régi formáját, noha legutóbb sok hibával játszott. Jó hír (már akinek), hogy a védelemben két helyen sincs változás, ami azt jelentheti, hogy végre kevesebb lesz a cserélgetés. Ambrosinitől mentsen meg valaki, mert vele iszonyatosan instabil lenne a rendszer. De Jonggal gyorsabbak és agresszívabbak is voltunk. Ambrosini viszont a 3-4-3-ban a nem vállalható kockázat kategóriába tartozik. Az utolsó pontra rábólintanék. A 3-4-3-ban végre lenne olyan poszt ahol Urby eredeti szerepkörében játszhatna. Ideje lenne végre kipróbálni. Főleg, hogy Constant teljesítményétől nem ájultam el.
Néhány infó Allegri sajtótájékoztatója után (MilanNews):- marad a 3-4-3-as felállás.- Amelia véd ismét.- a védelemben Bonera és Yepes mellett Mexés fog játszani.- a középpályát valószinűleg az Abate-Montolivo-De Jong-Constant négyes fogja alkotni, viszont a hollandot lehet ha Ambrosini fogja helyettesiteni ezen a meccsen.- elől Emanuelson-Pato-El Shaarawy.- még lehet egy változás: Constant helyett Emanuelson, és elől pedig Bojan.Tehát a várható kezdőnk:Amelia; Mexes, Bonera, Yepes; Abate, Montolivo, Ambrosini, Constant; Emanuelson, Pato, El Shaarawy.
Dani027:Constantot kéne Ambrosini helyett,Constant helyén Emanuelson, Ema helyén meg Bojan..Bojan a Barca-ban pont azon a poszton játszott,nem értem miért nem kap helyet.Szerintem Emanuelson azon a poszton a leggyengébb,még a csatárok mögött is jobb volt ennél :D
Milan-Sziv:Zapata kihagyásának a hibái ellenére sem örülök. Benne láttam lehetőséget arra, hogy visszanyerje régi formáját, noha legutóbb sok hibával játszott. Jó hír (már akinek), hogy a védelemben két helyen sincs változás, ami azt jelentheti, hogy végre kevesebb lesz a cserélgetés. Ambrosinitől mentsen meg valaki, mert vele iszonyatosan instabil lenne a rendszer. De Jonggal gyorsabbak és agresszívabbak is voltunk. Ambrosini viszont a 3-4-3-ban a nem vállalható kockázat kategóriába tartozik. Az utolsó pontra rábólintanék. A 3-4-3-ban végre lenne olyan poszt ahol Urby eredeti szerepkörében játszhatna. Ideje lenne végre kipróbálni. Főleg, hogy Constant teljesítményétől nem ájultam el.
Néhány infó Allegri sajtótájékoztatója után (MilanNews):- marad a 3-4-3-as felállás.- Amelia véd ismét.- a védelemben Bonera és Yepes mellett Mexés fog játszani.- a középpályát valószinűleg az Abate-Montolivo-De Jong-Constant négyes fogja alkotni, viszont a hollandot lehet ha Ambrosini fogja helyettesiteni ezen a meccsen.- elől Emanuelson-Pato-El Shaarawy.- még lehet egy változás: Constant helyett Emanuelson, és elől pedig Bojan.Tehát a várható kezdőnk:Amelia; Mexes, Bonera, Yepes; Abate, Montolivo, Ambrosini, Constant; Emanuelson, Pato, El Shaarawy.
only.Ac.Milan:Ha van ellenfél, aki ellen kijöhet végre egy nagy lelkifröccs, az pont a Palermo. Remélem igazam lesz és átszakad az a bizonyos "gát". Én bízok a srácokban.
Annyira biztos vagyok benne, hogy a Palermo megfog verni. 3 x után nyerni fognak. Allegri természetesen egy újabb kezdő 11-el vág bele.4. Tiszta vicc.
Stark:Az eddigi formájuk alapján egy-egy meccset kapnának tőlem aí említett játékosok mint Nocerino és Boateng ha azon se tudják hozni az elvárt feladatukat akkor üljenek le a padra ! Boateng szerintem télen amúgy is távozni fog érdeklődik a Schale, Wolfsburg, Bayern München ..only.Ac.Milan:Ha van ellenfél, aki ellen kijöhet végre egy nagy lelkifröccs, az pont a Palermo. Remélem igazam lesz és átszakad az a bizonyos "gát". Én bízok a srácokban.
Annyira biztos vagyok benne, hogy a Palermo megfog verni. 3 x után nyerni fognak. Allegri természetesen egy újabb kezdő 11-el vág bele.4. Tiszta vicc.Jó most úgy látszik fekszik ez a 3-4-3 a csapatnak, de nem a megfelelő emberekkel játsszuk. Nálam így nézne ki a csapat, ha már ez marad a felállás: Mexés - Bonera - Yepes/Zapata - De Sciglio/Abate - De Jong - Montolivo/Nocerino - Emanuelson/Consant - Boateng - Pato - El ShaarawyRemélem, hogy a mellőzött játékosaink is visszanyerik a kezdő tagságukat, mert nekem igenis hiányoznak. Boateng és Nocerino, illetve De Sciglio nekem a csapatból nagyon hiányzik. Montolivo is egyenlő egy bójával a pályán, mégis hétről-hétre kezdő. Persze felmerül a kérdés,hogy akkor ki játsszon? de akkor is méltatlannak érzem a helyzetet. Igenis helyük van a csapatnak a tavalyi nagy kedvenceknek, én amondó vagyok.
Stark:Figyelj! Én megértem, hogy optimista vagy, de hogy mire azt nem tudom. Te mit láttál ezekbe a fiúkba és Allegribe a genoa ellen? OTTHON!!!! Én azt láttam, hogy egy motiválatlan semmire való "játékot" játszottunk kilencedszer a bajnokságba, és harmadszor a BL-ben. Itt 95%-ban Allegribe van a hiba, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az vak, vagy fingja sincs arról, hogy mi az a labdarúgás. És hagyjuk azt, hogy elment Ibra meg Silva, mert tavaly velük sem csinált csodát! A többi távozó meg nem volt meghatározója a csapatnak, max Nesta. Tehát én holnap nem várok semmi extrát, ha egy genoa ellen is kínlódtunk mint hal a szatyorba. Siralmas a taktika és minden. Szégyen hogy otthon 90p alatt kétszer találtuk ek a kaput!Akkor mire az optimizmus???only.Ac.Milan:Ha van ellenfél, aki ellen kijöhet végre egy nagy lelkifröccs, az pont a Palermo. Remélem igazam lesz és átszakad az a bizonyos "gát". Én bízok a srácokban.
Annyira biztos vagyok benne, hogy a Palermo megfog verni. 3 x után nyerni fognak. Allegri természetesen egy újabb kezdő 11-el vág bele.4. Tiszta vicc.Jó most úgy látszik fekszik ez a 3-4-3 a csapatnak, de nem a megfelelő emberekkel játsszuk. Nálam így nézne ki a csapat, ha már ez marad a felállás: Mexés - Bonera - Yepes/Zapata - De Sciglio/Abate - De Jong - Montolivo/Nocerino - Emanuelson/Consant - Boateng - Pato - El ShaarawyRemélem, hogy a mellőzött játékosaink is visszanyerik a kezdő tagságukat, mert nekem igenis hiányoznak. Boateng és Nocerino, illetve De Sciglio nekem a csapatból nagyon hiányzik. Montolivo is egyenlő egy bójával a pályán, mégis hétről-hétre kezdő. Persze felmerül a kérdés,hogy akkor ki játsszon? de akkor is méltatlannak érzem a helyzetet. Igenis helyük van a csapatnak a tavalyi nagy kedvenceknek, én amondó vagyok.
only.Ac.Milan:Ezen gyöngyszem után akkor világszerte emberek tömkelege jelenik majd meg a szemészeteken, optikusoknál az elkövetkező napokban különös, hirtelen jött látásromlás miatt. Vezesd már le kérlek, hogy jött ki az a bizonyos 95%!Stark:Figyelj! Én megértem, hogy optimista vagy, de hogy mire azt nem tudom. Te mit láttál ezekbe a fiúkba és Allegribe a genoa ellen? OTTHON!!!! Én azt láttam, hogy egy motiválatlan semmire való "játékot" játszottunk kilencedszer a bajnokságba, és harmadszor a BL-ben. Itt 95%-ban Allegribe van a hiba, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az vak, vagy fingja sincs arról, hogy mi az a labdarúgás. És hagyjuk azt, hogy elment Ibra meg Silva, mert tavaly velük sem csinált csodát! A többi távozó meg nem volt meghatározója a csapatnak, max Nesta. Tehát én holnap nem várok semmi extrát, ha egy genoa ellen is kínlódtunk mint hal a szatyorba. Siralmas a taktika és minden. Szégyen hogy otthon 90p alatt kétszer találtuk ek a kaput!Akkor mire az optimizmus???only.Ac.Milan:Ha van ellenfél, aki ellen kijöhet végre egy nagy lelkifröccs, az pont a Palermo. Remélem igazam lesz és átszakad az a bizonyos "gát". Én bízok a srácokban.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.