Nézzünk egy picit az ellenfél
körmére. Ha azt vesszük alapul, hogy a tavalyi 3. helyezetthez látogatunk,
akkor azt mondhatjuk, nagyon nehéz meccs lesz.
Viszont bizakodásra adhat okot, hogy a tavaly a tabella elején végző
csapatok közül csak az Udinese rajtol(t) rosszabbul, mint mi. Na persze ennek
kapcsán egyértelmű, hogy ők is szeretnének javítani.
Az 1. fordulóban 2:1-re kikaptak Firenzében, úgy hogy 0:1 volt a félidőben.
Aztán fogadták a Juventust (1:4), már a 13. percben ember, és gólhátrányba
kerültek. A végén csak egy becsületgólra futotta. Legutóbb pedig a Sienahoz
látogattak, és itt megszerezték az első (és eddig egyetlen) pontjukat a
bajnokságban, viszont itt egy már a 6. percben megszerzett 2 gólos előnyt
sikerült leadniuk. Ehhez persze nagyban hozzájárult Lazzari második sárgája a
második félidő elején.
Tegnap ők is szerepeltek egyébként az EL főtábláján, és csak a hajrában tudtak
egyenlíteni az Anzhi ellen otthon.
Mondjuk csalóka lehet kicsit a tabellára nézni, mert ugyan kaptak 8 gólt a
bajnokságban, de ebből 5-öt úgy, hogy emberhátrányban voltak, plusz a büntető.
Ami nekem szemet szúrt viszont, hogy mintha még a kezdőcsapat se nagyon állt
volna össze náluk (lehet sérülések is közrejátszottak, ezt nem tudom), egyedül
Danilo az, aki minden meccsen kezdő volt, egyébként elég nagy volt a variálás. Keveset
lőttek kapura is, de a kiállítások miatt talán nem érdemes statisztikákat
felhozni ellenük. Mondjuk az érdekes, hogy a Fio ellen pont nem voltak
emberhátrányban, és ott próbálkoztak a legkevesebbszer, 7-szer. Egyébként 3-5-2-ben
játszottak eddig, és valószínű ellenünk is így fognak. Erre is kíváncsi leszek.
Szerintem erősebb a csapatunk, ezt azért gondolom, mert nálunk legalább 4-5
ember biztos a kezdőt illetően. Elvileg Montolivo már készen áll. Robinho és Bonera
állapota úgy tudom kérdéses, azok közül, akik eddig játszottak. Szerintem jó,
hogy most megyünk Udinébe, mert nagyon úgy tűnik, hogy a hagyományos nyári
keretátszabás után még nem találtak rá a helyes útra. Nem azt mondom, hogy mi
viszont igen, de adhat egy lökést, ha megint nyernénk idegenben, akár gólokkal.
Most nem tűnik olyan lehetetlennek ez. Di Natale veszélyes lesz, ő mindig az,
de ugye Lazzari nem lesz, aki eddig a jobbak között volt náluk. A GdS szerint
még Muriel is sérült, akit pletyka szinten velünk is összeboronáltak még tavaly,
amikor jól ment neki a Lecce-ben.
Esetleg, ha valaki máshogy látja, többet tud, akkor kíváncsi vagyok mi a véleményetek
a vasárnapi ellenfélről!?<o:p></o:p>
kecsuga:Antonini miért 37-es ott?
http://www.corrieredellosport.it/live/SerieA/probabili-formazioni-459529.shtml a Corriere dello Sport parádés kis kezdőt jósol...
kecsuga:Gyenge jóslat! Nocerino mint mélység irányító? De Jong hol van? Ambrosini miért játszana? Bonera biztosan kezdeni fog a védelemben. Monti játéka örömteli lenne nekem is de egyből kezdőként? Robinho nem épült fel végül is??? Ha nincs Robika nehéz lesz!
http://www.corrieredellosport.it/live/SerieA/probabili-formazioni-459529.shtml a Corriere dello Sport parádés kis kezdőt jósol...
Antonini:
Giovanni:Inkább azt mondanám a Robinho-Pato páros hiányzik. Ők ketten egészen jól megértik és kiegészítik egymást. Lehet sok rosszat elmondani Patoról, de a góljai kellenek ennek a csapatnak.
Robinho azért nekem nagyon hiányzik már! Adna egy kis észt meg lendületet a csapatnak, nem beszélve a zseniális passzokról!
Palop:77-esAntonini:
Igazad van Ő inkább dupla nulla.
Dani027:http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Milan/
sebenoli:Teljesen jókat írtál. Az Udinese idén elkövette azt a hibát, hogy még csak részben sem pótolta a távozókat. Alexis Sanchez eladását még bőven túlélték, mert volt egy parádés Isla, Asamoah és Handanovic (Benati, Armero és Di Natale mellett), közülük csak utóbbi három maradt, ami szemmel láthatóan kevés. Emellett az elbukott bl-főtábla is nagyon visszavetette őket, valamiért azt érzem, hogy Guidolin már nem tudja, de lehet, hogy nem is akarja motiválni a játékosait. Ha lenne náluk bl akkor nyilván nehezebb dolguk lenne a fáradtság miatt, de mégis könnyebb az extra motiváció miatt.Most mind a két csapat padlón van egy esetleges győzelem nagyon sokat lendíthetne a csapaton. Megjegyzem: ha még egyszer azt látom a kezdőben, hogy képesek vagyunk egy nálunk sokkal gyengébb csapat ellen felállni két csatárral akkor nem fogok szurkolni a csapatnak. Nem a Milan, hanem Allegri miatt. Továbbra is kísérleteznie kellene, kíváncsian várom, hogy képes lesz-e felnőni a feladathoz. Kapásból három dolgot tudok javasolni: 1. Urby és De Sciglio legyenek a szélső védők 2. El Shaarawy húzódjon vissza a támadók mögé vagy szélre, Boateng pedig a középpálya közepére 3. Bojan legyen Pazzini párja kezdőként. Én pont leszarom, hogy Bojan kezdetésével nem lesz cserecsatár a padon, mert jóval nagyobb esélye van annak, hogy 90 perc alatt lő egy gólt, mint annak, hogy 20 perc alatt. Nemde Mister? A fentebb linkelt kezdőt például látni sem akarom. A most rendelkezésre álló játékosokkal a 4-3-3 működhetne talán a legjobban.Sári----------Pazzini----------BojanMontolivo----De Jong----BoatengUrby-Mexes-Zapata-De Sciglio------------------Abbiati------------------
sebenoli:Ez már egész jó, Bojan végre 20 percnél többet kap. Viszont ezt az Ambrosini-De Jong és a Yepes-Acerbi 60-40%-ot nagyon nem értem...
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Milan/
T0Mi:Kibújnék a bőrömből, ha hasonlót láthatnék! Legyen úgy! :D
sebenoli: Emlékezzünk szépen vissza, hogy melyik is volt Boateng eddigi legjobb meccse Milan mezben..? A Lecce elleni.. amikor is csereként beállva lőtt mesterhármast. Lehet, hogy az egoját is helyrebillentené. :)
Dani027:A GdS is őt írja már, nyilván a kiszivárgó pletykák/hírek szerint. Érdekes, hogy e pillanatban De Sciglio a balhátvéd (!), a Fáraó van Bojan helyén jobbszélsőként, és Boateng balszélsőként való szereplésére adnak esélyt.Stark:Ámen!
A Milannews szerint Zapata egykori csapata ellen fog debütálni. (forrás facebook (Milannews))
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.