mitisz:Egyetértek abban, hogy Allegri nem jó edző! És remélem vagy okosabban fogja a jövőben össze rakni a csapatot, vagy elmegy Milánóból! A múltkori meccs alapján még mindig az az érzésem, hogy azt csinálja mint eddig, hogy felküldi a csapatot valamire való taktika nélkül, csak annyi a különbség, hogy most már nincsen Silva és Ibra!! Szóval jó lenne ha találna vmi megoldást!
Ha Allegri nem képes alkalmazkodni a csapat jelenlegi keretéhez, és továbbra is ennyire rugalmatlan lesz a formációt és a játékosokat tekintve, akkor szerintem mennie kell.. sajnos taktikailag sosem volt a toppon, a játékosok kezeléséhez ért, de minden más cselekedetérÅ‘l süt, hogy taktikailag egyszerűen kevés/nem eléggé képzett/tapasztalatlan. Az ÃtélÅ‘képességérÅ‘l, és arról, hogy Bonera kezd újra, egy olyan produkció után mint az elÅ‘zÅ‘, arról már ne is beszéljünk...Tudom hogy nehéz helyzetben van, és nem is hibáztatom egyelÅ‘re, de nagyon remélem, hogy innentÅ‘l érettebb és logikusabb döntései lesznek mind a keretet, mind az aktuális taktikát tekintve.. különben még nagyobb sz@rban leszünk, ha már eddig nem lenne elég.. :(
ui.: én Flaminit hagynám a francba, De Jongot kipróbálnám a védők előtt, a két szélen Montolivo és Nocerino, elől pedig Robinho(ha felgyógyul)/Boateng a csatárok mögött, és Pazzini/Bojan csatárként. (Pato majd a lelátóról figyel............... kár érte is.)
nesta4ever:Allegri jó edző és ti tévedtek. Nem hiába volt az év edzője. Nem mellesleg egy olyan generáció váltást kell levezényelni, hogy...
Egyetértek abban, hogy Allegri nem jó edző! És remélem vagy okosabban fogja a jövőben össze rakni a csapatot, vagy elmegy Milánóból! A múltkori meccs alapján még mindig az az érzésem, hogy azt csinálja mint eddig, hogy felküldi a csapatot valamire való taktika nélkül, csak annyi a különbség, hogy most már nincsen Silva és Ibra!! Szóval jó lenne ha találna vmi megoldást!
dreid:Nekik aztán mondhatod. Fikázni azt tudnak, sokkal egyszerűbb.nesta4ever:Allegri jó edző és ti tévedtek. Nem hiába volt az év edzője. Nem mellesleg egy olyan generáció váltást kell levezényelni, hogy...
Egyetértek abban, hogy Allegri nem jó edző! És remélem vagy okosabban fogja a jövőben össze rakni a csapatot, vagy elmegy Milánóból! A múltkori meccs alapján még mindig az az érzésem, hogy azt csinálja mint eddig, hogy felküldi a csapatot valamire való taktika nélkül, csak annyi a különbség, hogy most már nincsen Silva és Ibra!! Szóval jó lenne ha találna vmi megoldást!
Észre kéne venni milyen és mennyi alapember távozott pár éven belül, mekkora fiatalÃtás.
redzsi:dreid:Nekik aztán mondhatod. Fikázni azt tudnak, sokkal egyszerűbb.nesta4ever:Allegri jó edző és ti tévedtek. Nem hiába volt az év edzője. Nem mellesleg egy olyan generáció váltást kell levezényelni, hogy...
Észre kéne venni milyen és mennyi alapember távozott pár éven belül, mekkora fiatalÃtás.
bupti:Itt nem arról van szó, hogy fikázni egyszerű! Akkor állandóan szidnám a játékosokat, hogy ez is meg az is szar! Itt arról van szó, hogy nézzétek már meg a Juve tavalyi összes meccsét, Conte miket csinált a csapattal, és vegyétek figyelembe, azt is, hogy a Juve nem azért veretlen, mert nekik van a világ legjobb csapata, hanem mert az összes döntése amit meccs elÅ‘tt és meccs közbe hozott, mind mind bevált! Nem vagyok Juve drukker, de ha valaki akkor Conte jó edzÅ‘! Ha valakinek nem tetszik, hogy hozzá hasonlÃtom, nem érdekel, csak gondolkodjatok el azon az egyszerű tényen, hogy Pirlo-ra épÃti a csapatot. Aki nekünk nem kellett mert már öreg és nem elég jó! De nem csak ez az egy tény ami mutatja ki jó edzÅ‘ és ki nem... És Allegri azért lett az év edzÅ‘je, mert általában a a bajnok csapat edzÅ‘je lesz a befutó, hacsak nincs vki aki nagyot alakÃt egy kis csapattal vagy hasonló!redzsi:dreid:Nekik aztán mondhatod. Fikázni azt tudnak, sokkal egyszerűbb.nesta4ever:Allegri jó edzÅ‘ és ti tévedtek. Nem hiába volt az év edzÅ‘je. Nem mellesleg egy olyan generáció váltást kell levezényelni, hogy...
Sajnos Én is egyetértek azokkal, akik nem tartják jó edzőnek.
Az egész tavalyi szezont figyelembe véve - taktikailag nem elég felkészült.
Sem az alapokkal nincs tisztában (azzal én sem, mivel nem ismerem a keret valódi képességeit), sem a meccsek közbeni változtatásokkal (na, ebben a leggyengébb - egyszerűen képtelen változtatni!) nem tud mit kezdeni.
Felküld 11 embert azzal, hogy támadjatok, de védekezzetek is!
Kb. ennyi látszik a taktikából.
(Lehet, hogy többet mond, de csak ennyi látszik...)
A nagyobbik bajom, hogy nincs két (talán egy sem) olyan játékosunk, aki konzekvensen tudna JÓL dönteni a pályán.
(általában olyankor passzolunk, amikor lÅ‘ni kellene és fordÃtva)
(Elvétve fordul elő, hogy egy labdát nem hátrafelé veszünk át, akkor sem, ha azzal egy-az-egyben meg lehetne indulni egy merészebb húzással.)
Remélem ma rám cáfolnak a Fiúk és a Mester is!
metzi:http://www.sportlemon.tv
legyen olyan kedves valaki és adjon nekem egy linket h meg tudjam nézni az esti meccset ha már a köcsög sportklub felvásárolta az Olasz meccseket :S Előre is köszi :)
metzi:http://www.thefirstrow.eu/
legyen olyan kedves valaki és adjon nekem egy linket h meg tudjam nézni az esti meccset ha már a köcsög sportklub felvásárolta az Olasz meccseket :S Előre is köszi :)
AntonioSeedorf:Azt viszont ne felejtsd el, hogy amikor pl egy programozó hibát vét a saját kódjában, akár 2 órányi keresgélés után se találja a hibát! Viszont jön egy kÃvülálló, aki ránéz a kódra és meglátja, hol nincs pontosvesszÅ‘ vagy bármi más, ami okozza a hibát.
BÃrom,h ebben a csóró országban a monitor elÅ‘tt mennyi szakértÅ‘ van, és jobban látnak dolgokat mint a milliárdos birodalmat felépÃtÅ‘ Berlusconi, hosszú ideje csapatot vezetÅ‘ Galliani, vagy aki igazán élÅ‘ben látja teljesÃteni a játékosokat nap mint nap pl Allegri. majd ha valamelyikünk hasonló magasságba ér, lehet fikázni tetteik ténylegességét, addig szerintem bÃzzunk bennük.Nem lesz holnap bajnok a csapat,de senki se Ãgy kezdete..
roberto8802:Nyilván csak egy másik programozó veszi észre a hibát, én nézegethetném évekig....AntonioSeedorf:Azt viszont ne felejtsd el, hogy amikor pl egy programozó hibát vét a saját kódjában, akár 2 órányi keresgélés után se találja a hibát! Viszont jön egy kÃvülálló, aki ránéz a kódra és meglátja, hol nincs pontosvesszÅ‘ vagy bármi más, ami okozza a hibát.
BÃrom,h ebben a csóró országban a monitor elÅ‘tt mennyi szakértÅ‘ van, és jobban látnak dolgokat mint a milliárdos birodalmat felépÃtÅ‘ Berlusconi, hosszú ideje csapatot vezetÅ‘ Galliani, vagy aki igazán élÅ‘ben látja teljesÃteni a játékosokat nap mint nap pl Allegri. majd ha valamelyikünk hasonló magasságba ér, lehet fikázni tetteik ténylegességét, addig szerintem bÃzzunk bennük.Nem lesz holnap bajnok a csapat,de senki se Ãgy kezdete..Ezzel csak azt akarom mondani, hogy néha egy kÃvülálló többet lát, mint aki benne van!
"Nem vagyok Juve drukker, de ha valaki akkor Conte jó edzÅ‘! Ha valakinek nem tetszik, hogy hozzá hasonlÃtom, nem érdekel, csak gondolkodjatok el azon az egyszerű tényen, hogy Pirlo-ra épÃti a csapatot. Aki nekünk nem kellett mert már öreg és nem elég jó!nesta4ever:
"És Allegri azért lett az év edzÅ‘je, mert általában a a bajnok csapat edzÅ‘je lesz a befutó, hacsak nincs vki aki nagyot alakÃt egy kis csapattal vagy hasonló!"
AntonioSeedorf:Na látod ez a baj!!! nem egy frissen feljutó vidéki csóró együttesrÅ‘l van szó,hanem -állÃtólag- a focitörténelem legeredményesebb csapatáról,akinek a kezdÅ‘jét inkább egy tehetségtelen csürhéhez hasonlÃtanám.Annak viszont örülök,hogy legalább van fiatal is köztük.
BÃrom,h ebben a csóró országban a monitor elÅ‘tt mennyi szakértÅ‘ van, és jobban látnak dolgokat mint a milliárdos birodalmat felépÃtÅ‘ Berlusconi, hosszú ideje csapatot vezetÅ‘ Galliani, vagy aki igazán élÅ‘ben látja teljesÃteni a játékosokat nap mint nap pl Allegri. majd ha valamelyikünk hasonló magasságba ér, lehet fikázni tetteik ténylegességét, addig szerintem bÃzzunk bennük.Nem lesz holnap bajnok a csapat,de senki se Ãgy kezdete..
soju79:Egy kérdésem lenne: Bonera mit keres a kezdőben Zapata helyett?
A kezdők:
BOLOGNA: Agliardi; Carvalho, Antonsson, Morleo; Motta, Cherubin, Taider, Guarente, Pazienza; Diamanti; Acquafresca.
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Acerbi, Bonera, Antonini; Nocerino, Ambrosini, Montolivo; Boateng; El Shaarawy, Pazzini.
soju79:
A kezdők:
BOLOGNA: Agliardi; Carvalho, Antonsson, Morleo; Motta, Cherubin, Taider, Guarente, Pazienza; Diamanti; Acquafresca.
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Acerbi, Bonera, Antonini; Nocerino, Ambrosini, Montolivo; Boateng; El Shaarawy, Pazzini.
redzsi:Olvasd el kérlek még egyszer a postom. ;) A fikázástól messze voltam, Allegrit nem tartom rossz edzőnek, de szerintem nem megfelelően érett taktikailag egyelőre, és ebben szerintem mindannyian egyetértünk, ez tulajdonképpen tény a tavalyi szezon után.. :)dreid:Nekik aztán mondhatod. Fikázni azt tudnak, sokkal egyszerűbb.nesta4ever:Allegri jó edző és ti tévedtek. Nem hiába volt az év edzője. Nem mellesleg egy olyan generáció váltást kell levezényelni, hogy...
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.