Omen:Forza Milan!!! Az első pr meccset feltétlenül meg kell nyerni, már pár éve folyamatosan rosszul rajtolunk. Forza!!!
A hétvégén elkezdődik a Serie A 2012/2013-as szezonja. Az első fordulóban a Milan vasárnap délután 6-kor fogadja a Sampdoria csapatát.
Talán nem is kell külön hangsúlyozni, hogy mennyire fontos lenne egy jó rajt, egy magabiztos győzelem.
FORZA MILAN!
Isty7:
Remélem magabiztos és szép játékkal lemossuk a pályáról a Sampdoriát! Kell ez a győzelem!Én ilyen kezdőt várok:
Abiatti-Abate-Mexes-Zapata-Antonini-Nocerino-Montolivo-Emanuelson-Boateng-Robinho-PazziniFORZA MILAN!!!
Nono:Te jó ég!
Probable vs Samp: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Antonini; Flamini, Montolivo, Nocerino; Boateng; Pazzini, Robinho.
Stark:Lehet igazad, van abban, hogy Emanuelson miért nem játszik, de Flamini igen is jól teljesÃtett a felkészülési meccseken végig hajtott és szerintem megérdemli a bizonyÃtást !Nono:Te jó ég!
Probable vs Samp: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Antonini; Flamini, Montolivo, Nocerino; Boateng; Pazzini, Robinho.
Antonini? Flamini? Katasztrófa...Mexés még mindig sérült vagy a mester ennyire ki akarja rakni a csapatból? Emanuelson? A remeke felkészülési idő ellenére is cserepad?, Flamini meg kezdő? Nekem nagyon nem áll össze.
csabi6:Lehet én láttam rosszul, de Flamini nem sok lehetÅ‘séget kapott inkább a végefelé, akkor is adott egy gólpasszt a Juve ellen, ettÅ‘l nálam még nem kezdÅ‘. De a mester tudja. 2 nulla játékos is a csapatban a 4-bÅ‘l, remek.Stark:Lehet igazad, van abban, hogy Emanuelson miért nem játszik, de Flamini igen is jól teljesÃtett a felkészülési meccseken végig hajtott és szerintem megérdemli a bizonyÃtást !Nono:Te jó ég!
Antonini? Flamini? Katasztrófa...Mexés még mindig sérült vagy a mester ennyire ki akarja rakni a csapatból? Emanuelson? A remeke felkészülési idő ellenére is cserepad?, Flamini meg kezdő? Nekem nagyon nem áll össze.
Stark:A cikk szerint Mexes már rendben van.Isty7:
Remélem magabiztos és szép játékkal lemossuk a pályáról a Sampdoriát! Kell ez a győzelem!Én ilyen kezdőt várok:
Abiatti-Abate-Mexes-Zapata-Antonini-Nocerino-Montolivo-Emanuelson-Boateng-Robinho-PazziniFORZA MILAN!!!
Én is hasonló kezdÅ‘t várok, csak nem tudom mennyire egészséges Mexés illetve Abate. Antonini pedig kikerülhetne már a kezdÅ‘bÅ‘l. Mondjuk De Sciglio-t szÃvesen nézném azon a poszton de akár Constant-ot is, ha már Emanuelson-t nem akarja a mester ott játszatni. Ha mégis Luca játszik, remélem nem kell sokat bosszankodnom miatta.
black:
Abbiati, Amelia, Gabriel (n. 59), Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Yepes, Zapata, Boateng, Carmona (n.55), Constant, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino, Traorè, Valoti, El Shaarawy, Pazzini, Robinho. Ez a keret a Samp ellen? Pato tényleg nincs benne!
Nono:Antonini sajnos várható volt, de Constant szvsz jobb választás, Emanuelson szintén. Attól függetlenűl egy nyögve nyelős győzelmet várok, még ilyen védelemmel is. Forza!
Milan (4-3-1-2): Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; Pazzini, Robinho.
A disp.: Amelia, Gabriel, Acerbi, Yepes, Carmona, Constant, Emanuelson, Traoré, Valoti, El Shaarawy. All.: Allegri.
Sampdoria (4-3-3): Romero; De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa; Munari, Obiang, Poli; Krsticic, Eder, Estigarribia.
A disp.: Padelli, Castellini, Berardi, Laczko, Soriano, Mustafi, Renan, Tissone, Icardi, Maxi Lopez. All.: Ferrara.
Emanuelson-t a kezdőbe vártam volna, hihetetlen, hogy Luca még mindig a kezdőben...
El Shaarawy remélem kap egy fél órát,
Mexes-ről tud valaki?
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.