andrijcar:ne már h csúsztatva, ezt úgy utálom
A sajnálatos esemény miatt majd két hete játszotta utolsó tétmeccsét a csapat. Vasárnap a Bologna látogat a San Siróba. A bajnoki cÃmért zajló szoros csata miatt a Milannak nem fér bele a pontvesztés. A találkozót a DigiSport Plus 15:25-tÅ‘l csúsztatva közvetÃti.
Milan-Sziv:Éljen! Szemmel látható, hogy Ibra vele szeret leginkább játszani. Ez pedig kulcsfontosságú egy hozzá hasonló játékosnál. Nem tudom, hogy Cassano milyen formában lehet, de abban bÃzok, hogy 1-2 nyerÅ‘ zsugát kioszt majd.
A jelentések szerint Ibrahimovic mellett Cassano fog kezdeni a holnapi meccsen.
Dani027:Nálam az lenne az alap, hogy hazai pályán Cassano, Ibra és Robinho egyszerre van a pályán. Ha Cassano elfárad(nyilván nem fogja végig bÃrni), akkor jöhet Sári és lÅ‘het még plusz 80 gólt! :)Milan-Sziv:Éljen! Szemmel látható, hogy Ibra vele szeret leginkább játszani. Ez pedig kulcsfontosságú egy hozzá hasonló játékosnál. Nem tudom, hogy Cassano milyen formában lehet, de abban bÃzok, hogy 1-2 nyerÅ‘ zsugát kioszt majd.
A jelentések szerint Ibrahimovic mellett Cassano fog kezdeni a holnapi meccsen.
Milan-Sziv:A Milan kerete:Kapusok: Abbiati, Amelia.Védők: Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Yepes.Középpályások: Aquilani, Emanuelson, Gattuso, Merkel, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.Csatárok: Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.A Bologna kerete:Kapusok: Agliardi, Stojanovic.Védők: Antonsson, Cherubin, Garics, Loria, Morleo, Portanova, Raggi, Rubin, Sorensen.Középpályások: Kone, Mudingayi, Perez, Taider.Csatárok: Acquafresca, Di Vaio, Diamanti, Gimenez, Ramirez, Belfodil.
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Muntari, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho.
BOLOGNA: Agliardi, Raggi, Portanova, Cherubin, Garics, Perez, Mudingayi, Morleo, Ramirez, Diamanti, Di Vaio.
Gaborvagyok:
Mexés miért nincs manapság a kezdÅ‘ben? SérülésrÅ‘l nem igazán volt szó (legalábbis én nem hallottam). Büntetik mert elszÃvott egy dekket vagy mi az oka?
Gaborvagyok:
Mexés miért nincs manapság a kezdÅ‘ben? SérülésrÅ‘l nem igazán volt szó (legalábbis én nem hallottam). Büntetik mert elszÃvott egy dekket vagy mi az oka?
csacsi:Gaborvagyok:
Büntetik, mert elment rajta a Barca meccs (1.gól), aztán elment rajta a Fiorentina meccs (2.gól)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.