Milan-Sziv:Mindenkeppen fog kelleni Seedorf es Boateng, hogy feldobjak a hangulatot. En Seedorfal kezdenek, kozepen Muntari helyett, mert a Fiorentina ellen semmi kreativitast nem lehetett eszrevenni. Bizok benne, hogy az oreg megint tud segiteni.
Ambrosini, Aquilani és Bonera eltiltás miatt nem lesznek ott a mérkőzésen. Boateng, Nesta, Seedorf és Antonini visszatér a keretbe, és Van Bommel is a csapattal edz.
T.Silva:
Boatengel és Bommelel mi van? pihennek vagy sérültek......?
BJ:köszi:) remélem mindenki felépül a hajrára a végső hajrára:)T.Silva:
Boatengel és Bommelel mi van? pihennek vagy sérültek......?
Talán a 33. fordulóra visszatérhetnek. (A következő lesz a 32.) Csak Seedorf pihen, a többiek alighanem sérüléssel bajlódnak.
http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/
Milan-Sziv:Boatenggel kapcsolatban Pato feelingem lenne hogy ha Boa is olyan pocsékul játtszana mint Pato mostanság,de a sérülések eggyeznek,valakinek van pontos infója hogy hány tét találkozón lépett pályára? Ha jól sejtem valami 20-22[BL+SA+CI] körül lehet :-S.
A Milan kerete:Abbiati, Amelia, Piscitelli, De Sciglio, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Strasser (n. 24), Valoti (n. 57), Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.Visszatért a keretbe Nesta, Flamini, Seedorf, Strasser. Van Bommel és Boateng továbbra sincs. Abate is kimaradt.Ambrosini, Aquilani és Bonera eltiltott.
d4vid:Összesen 22 meccsen szerepelt (14 bajnokin, 7 BL meccsen és 1 kupa mérkőzésen).Boatenggel kapcsolatban Pato feelingem lenne hogy ha Boa is olyan pocsékul játtszana mint Pato mostanság,de a sérülések eggyeznek,valakinek van pontos infója hogy hány tét találkozón lépett pályára? Ha jól sejtem valami 20-22[BL+SA+CI] körül lehet :-S.
milandrukker:Köszönöm!:)
Cassanotól mi a tökömet vártok ennyi kihagyás után? Egyeseknek nem nagyon van reális képe a fociról...
milandrukker:+1
Cassanotól mi a tökömet vártok ennyi kihagyás után? Egyeseknek nem nagyon van reális képe a fociról...
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.
Abbiati
De Sciglio-MEXES-NESTA-Emanuelson
NOCERINO-SEEDORF-MUNTARI
MAXI
Ibrahimovic-CASSANO
Ez az én kezdőcsapaton a mecsre