milandrukker:Akik szerdán meg csütörtökön játszanak, azoknak kevesebb idejük lesz az azt követő meccsre készülni...
Mondjuk az is fura, hogy mi kedden játszunk, míg a többiek szerdán, illetve csütörtökön.
Lansky:Csak mi szívunk vele, senki más, mivel mi Barcelonaig mentünk és a szombati játéknap után máris jön a keddi. Meddig tartott volna a mi meccsünket is szerdára rakni?milandrukker:Akik szerdán meg csütörtökön játszanak, azoknak kevesebb idejük lesz az azt követő meccsre készülni...
Mondjuk az is fura, hogy mi kedden játszunk, míg a többiek szerdán, illetve csütörtökön.
Juhej:
csak halkan jegyzem meg, h lassan abatenk nagyobb probléma, mint a bal oldali védő poszt.
sokadik fontos pontunkat bukjuk miatta, mégis mindig mindenki antoninit és mesbahot találja csak meg. a szöszi se jobb semmivel, előrejátékhoz ritka buta, értelmes beadása egy sem volt még idén, és védekezni sem tud...
nagyon kéne egy irányító és két szélsővédő...
Deeo:Vagyunk még egypáran, akik az első perctől fogva látják, hogy csak előrefutásban jó, de semmi másban nem üti meg a minimális elvárást. Mesbaht nem megbántva, de egy szinten vannak.Juhej:
csak halkan jegyzem meg, h lassan abatenk nagyobb probléma, mint a bal oldali védő poszt.
sokadik fontos pontunkat bukjuk miatta, mégis mindig mindenki antoninit és mesbahot találja csak meg. a szöszi se jobb semmivel, előrejátékhoz ritka buta, értelmes beadása egy sem volt még idén, és védekezni sem tud...
Én ezt mondom róla mióta a csapatban van, de itt néhányan annyira el vannak tőle varázsolva hogy azonnal lehurrogják az embert ha egy rossz szót mer ejteni róla. Szép és jó hogy van egy lendületes jobb hátvédünk, de az sajnos a mai fociban édeskevés hogy vki gyorsan tud futni, mert Abate más tulajdonságával nem emelkedik ki, sőőőt vannak jobbhátvédek akik be is tudnak adni ugye, ami nem hátrány.
Deeo:Remélem, akik előtt rózsaszín köd lebegett, amikor a „szöszi” előregaloppozott, most tisztábban látnak. Fogalmatlan ehhez a poszthoz.Juhej:
Én ezt mondom róla mióta a csapatban van, de itt néhányan annyira el vannak tőle varázsolva hogy azonnal lehurrogják az embert ha egy rossz szót mer ejteni róla. Szép és jó hogy van egy lendületes jobb hátvédünk, de az sajnos a mai fociban édeskevés hogy vki gyorsan tud futni, mert Abate más tulajdonságával nem emelkedik ki, sőőőt vannak jobbhátvédek akik be is tudnak adni ugye, ami nem hátrány.
Juhej:Minden szavaddal egyetértek, és az előző hozzászólásoddal is. Azok közé tartozom, akik idekerülésük óta páros lábbal rúgnák ki Abatét, akinek az az egyedüli jó tulajdonsága, hogy saját nevelés, már ha ez számít még ma valamit. Több nincs. Egy mákszemnyi esze sincs a focihoz, de nem akarom bántani, mert Ő erről nem tehet, a nagy pénztelenségben sajnos Vele vagyunk kénytelenek együtt élni. Belátom, hogy talán Antonini is jobb, szörnyű ezt leírni.
ha csak előrefutásban jó, menjen versenylónak:) ez egy dolog, de konkrétan védekezni sem tud. barcelonában kb nem is láttam a jobb szélen, nem tudom, merre kolbászolt, v akkor nézzük a mai produktumot, nem képes kilépni a többiekkel. v pl az inter ellen, v sorolhatnám. szörnyű nézni, teljes antitalentum
van bommellel mi van?
egyébként ma óriási esélyt adtunk a juvénak, akik azóta éltek is vele. ne legyen igazam, de nagyon nem fognak hibázni, egyrészről mert vérszemet kaptak és formába lendültek (mellesleg szvsz annyival nem erősebb a keretünk, mint itt azt sokan gondolják, bármikor elhoznám pl lichtsteinert és cacerest hátra, v vidalt ambro helyére...), másrészről sztem innen "hagyják" is őket, ha kell, besegítenek, a calciopoli ellentételezéseként. ezt a milan-juve óta érzem, azt a gólt nem lehetett nem látni egész egyszerűen.
a hülyék mi vagyunk, h megadtuk erre az esélyt...7 napja még 4 ponttal vezettük a tabellát
milandrukker:Egyetlen egy embert, Joveticet kellett volna lefogni, nem ment. Mint a Lazio ellen, ahol Hernanest nem sikerült lekapcsolnunk.
Ha egy Fio ellen a védelmet kell elővennünk, akkor az már régen rossz, nemde? Full semmit sem mutatott a firenzei csapat....
adamkikas:smallcurrant:Kisebb izomsérülése van ha jól tudom.
Boa miért nem játszhatott ma?
MilanLaci:Lesre játszani 3 lassú emberrel hátul elég meleg, nemde? Nem hiszem, hogy Abate lenne a legnagyobb gondunk. Én Zambrotta leigazolásánál jobban téptem a hajam. És ő még mindig itt van^^milandrukker:Egyetlen egy embert, Joveticet kellett volna lefogni, nem ment. Mint a Lazio ellen, ahol Hernanest nem sikerült lekapcsolnunk.
Ha egy Fio ellen a védelmet kell elővennünk, akkor az már régen rossz, nemde? Full semmit sem mutatott a firenzei csapat....Nem tudom, mi is lesz a bajnokság vége, de a Napoli és a Fio ellen elhullajtott 5 pont több mint luxus!
MilanLaci:Nyugodtan tedd mellé a Lazio-t, sőt, a Juventust is! (Bár az utóbbiak esetében ismételten, sokadszorra is köszi a végtelenül profi játékvezetésért, mert az a 3 pont a két csapat között most borzasztóan hiányzik...)milandrukker:Egyetlen egy embert, Joveticet kellett volna lefogni, nem ment. Mint a Lazio ellen, ahol Hernanest nem sikerült lekapcsolnunk.
Ha egy Fio ellen a védelmet kell elővennünk, akkor az már régen rossz, nemde? Full semmit sem mutatott a firenzei csapat....Nem tudom, mi is lesz a bajnokság vége, de a Napoli és a Fio ellen elhullajtott 5 pont több mint luxus!
Deeo:Idén valóban nagyon gyengén teljesít Abate, de a tavalyi szezonban látszott rajta a fejlődés. Nem követett el védelmi hibákat, és CR semlegesítését követően nagyon megjött az önbizalma. Fura így leírni, de jobb szezonja volt mint Maiconnak. (És itt pusztán a mutatott játékról van szó, nem a képességekről.) Vélhetőleg ezek miatt kapott dicséreteket, ami szerintem is teljességgel megérdemelt volt.Juhej:
egy erdekes dolog: a Lecce a kieses ellen harcol es a Fiorentina is a tabella aljan van. A Lecce ma a Romaval jatszott ugyanakkor mint a Milan a Fiorentinaval es a szunetben vezetett 4-0-ra. A Milan nyaron ingyen akarja megszerezni Montolivot. Ennek erdekeben a 2. felido elejen Mexes hagyta, hogy Jovetic szabadon elfusson es golt lojon. Tehat a nyaron ingyen a mienk lesz Montolivo, ezert 2 pontot veszitettunk es hagytuk, hogy a 3-ikat is elvegyek. Az en allaspontom, de ettol fuggetlenul gyengen jatszodtunk.
Forza Milan, Kellemes Husveti Unnepeket mindenkinek!
balintsz:Egy Montolivoért nem hiszem hogy hagytuk volna hogy a Juventus beelőzzön minket 8 fordulóval a bajnokság vége előtt.
balintsz:egy erdekes dolog: a Lecce a kieses ellen harcol es a Fiorentina is a tabella aljan van. A Lecce ma a Romaval jatszott ugyanakkor mint a Milan a Fiorentinaval es a szunetben vezetett 4-0-ra. A Milan nyaron ingyen akarja megszerezni Montolivot. Ennek erdekeben a 2. felido elejen Mexes hagyta, hogy Jovetic szabadon elfusson es golt lojon. Tehat a nyaron ingyen a mienk lesz Montolivo, ezert 2 pontot veszitettunk es hagytuk, hogy a 3-ikat is elvegyek. Az en allaspontom, de ettol fuggetlenul gyengen jatszodtunk.
Deeo:Pontosan.Fölösleges ilyen összeesküvés elméleteket gyártani.Szarok voltunk,elhittük,hogy kimegyünk a pályára és az ölünkbe hullik a 3 pont..hiba volt.balintsz:Egy Montolivoért nem hiszem hogy hagytuk volna hogy a Juventus beelőzzön minket 8 fordulóval a bajnokság vége előtt.
balintsz:egy erdekes dolog: a Lecce a kieses ellen harcol es a Fiorentina is a tabella aljan van. A Lecce ma a Romaval jatszott ugyanakkor mint a Milan a Fiorentinaval es a szunetben vezetett 4-0-ra. A Milan nyaron ingyen akarja megszerezni Montolivot. Ennek erdekeben a 2. felido elejen Mexes hagyta, hogy Jovetic szabadon elfusson es golt lojon. Tehat a nyaron ingyen a mienk lesz Montolivo, ezert 2 pontot veszitettunk es hagytuk, hogy a 3-ikat is elvegyek. Az en allaspontom, de ettol fuggetlenul gyengen jatszodtunk.
Deeo:ez sztem is marhaságbalintsz:Egy Montolivoért nem hiszem hogy hagytuk volna hogy a Juventus beelőzzön minket 8 fordulóval a bajnokság vége előtt.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.