andrijcar:Nem valószÃnű, mivel még ha Ibra adott is annyit összesen, Emanuelson biztos nem adott még a Serie A-ban 27 gólpasszt. :)
Az assziszt tábla, ahol Ibra 60-nal áll, nekem nem egyértelmű. Mire vonatkozik? Ennyit adott, amióta a Serie A-ban játszik? Mert nyilván ebben a szezonban nem adhatott 60 gólpasszt. Viszont azt sem hiszem, hogy az olasz bajnokságban jobban állna, mint Totti.
Az utána következő statisztikák egyértelműen az idei szezonra vonatkoznak.
Milan-Sziv:Csak két csatár lesz a keretben? Elég érdekesen hangzik. Én bÃzom El Shaarawyban, de a Roma ellen sehogyan sem lesz könnyű dolga. Persze Boateng visszatérése sokat lendÃthet a csapat játékán, és végre nagyon úgy néz ki, hogy a középpályán teljes négyes állhat majd.A Milan kerete:Abbiati, Amelia, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Carmona (n. 55), Emanuelson, Gattuso, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic.
Lansky:Off: ilyen statokat melyik oldalon lehet böngészni? :) köszi
A passzoknál az a 675,3 kissé erÅ‘snek tűnik. Megnéztem a legutóbbi meccsünket, a Parma ellenit. Ott 398 passzunk volt, a Palermo elleni 4:0 alkalmával pedig (61%-os labdabirtoklás mellett) 568. A 675,3-as átlag a 90 perc alatt azt jelenti, hogy 5400 másodperc alatt, ha csak nálunk lenne a labda, akkor is percenként 8 passzt kellene kiviteleznünk. De tekintve, hogy meccsenként 60%-ban birtokoljuk átlagosan a labdát, ez az 5400 másodperc csak 3240 másodperc (54 perc) lenne (és akkor egyetlen másodpercre sem szakadna meg a játék, miközben csak nálunk van a labda... Ez alatt a 3240 másodperc (54 perc) alatt kellene 675,3 passzt adnunk, ami percenként 12,5 passzt jelentene... A Genoa elleni meccsen 690 passzunk volt, pedig 74%-ban nálunk volt a labda. Kérdés, hogy passzkÃsérletrÅ‘l vagy jó passzról van szó. No, úgyhogy ezt az adatot fenntartásokkal fogadom el. :)
Milan-Sziv:Köszi szépen... Elképesztő, hogy mennyi sérült van. Maxi is egy meccsen gólt lő, a következőre megsérül. Remélem nem komoly.Dani027:Kisebb sérülése van. Ma az edzőteremben volt...Amúgy Maxival mi a helyzet? Már megint megsérült? :)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.